Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MODERNA OBITELJ IV.

.. . Nakon popodnevnog sexa između Mirka, Lore i mene, večer nije bila ništa manje zanimljiva. Naime slušajući zvukove strastvenog sexa između Mirka i Verice koji su dopirali iz njihove spavaće sobe Loru i mene to je strahovito palilo pa smo umjesto da se nas dvije po mazimo odlučile smo da im se pridružimo u njihovoj sobi rušeći sve tabue i predrasude te da svi četvero uživamo kao prava moderna obitelj. Onako gole krenule smo iz naše sobe prema njihovoj, pokucala sam na vrata, a zvukovi njihovog sexa su utihnuli te smo čule njen glas kako nam govori samo malo, slobodno. Nisu baš očekivali da ćemo nas dvije potpuno gole ući u njihovu sobu, bez puno okolišanja rekla sam kako im se nas dvije hoćemo pridružiti, naravno cure odgovorila nam je Verica. Kako ovaj što počeo je Mirko da zamuckuje, ajde šta si se prepao pa danas si imao sex sa njih dvije odgovorila mu je Verica.

kako znaš pitao ju je šokiran, pa znam jer sam i ja imala prste u tome, a i ja sam već imala odnos sa našim curama odgovorila mu je. Ostao je ponovno bez riječi kao ranije tog dana. Eto sad svi sve znamo i nas dvije dolazimo da se jebemo zajedno sa vama rekla je Lora te smo se nas dvije popele na krevet. Lora je krenula k njemu, a ja k njom. najprije smo se ljubile sa njima pa se polako spuštale prema niže sve dok Lora nije došla do njegovog kurca, a ja do njene pičke. Ispalo je kao da smo se Lora i ja natjecale koja će ih prije dovesti do orgazma. Palucala sam jezikom po njenoj pički, sisala joj klitoris, a Lora je pušila i sisala njegov kurac kao luda, izgleda da sam dobila prvu rundu jer je Verica počela da se grči i svršava. Nastavila sam joj sa lizanjem pičke, ubrzo je i Lora uspjela da Mirka natjera da joj usta napuni spremom.

Onda je Lora punih usta Mirkove sperme došla do Verice počevši da se žvali sa njom razmazujući spermu jedna drugoj po ustima. nakon što su završile sa ljubljenjem Lora ju je prekoračila i svojom pičkicom sjela na njeno lice Verica je isplazila jezik, a Lora se počela trljati o njega. Ja sam nastavila lizati i polako uvlačiti svoje prste u Veričinu pičku pa je počela istovremeno lizati i jebati prstima. Mirko je došao iza mene počevši da širi moje crne guzove pa počeo da mi liže ružičastu pičkicu, bili smo u svojevrsnom lizačkom vlakiću, a Lora je bila lokomotiva. Onda je Mirko prestao da me liže te svoj glavić stavio na ulaz moje vlažne pičkice malo protrljao usmine i klitoris i samo ga zabio cijelog, ciknula sam, a on je počeo ritmički da me jebe. Vericu više nisam mogla lizati jer sam počela stenjati i dahtati te se sve više i jače nabijala na Mirkov kurac, ali nastavila sam da ju jebem prstima.

Nakon nekoliko minuta počele smo redom svršavati sve tri.
Nakon toga polegle smo Mirka na leđa te odlučile da mu pružimo nešto nezaboravno. Sve tri počele smo da mu pušimo kurac. Izmjenjivale smo se na kurcu i njegovim jajima lizale mu ga, pušile, drkale, a onda smo počele da ga jašemo. Prvo ga je zajahala Verica dok se ona nabijala na kurac nas dvije smo je mazile svuda po tijelu, lizale je, mijesile joj sise, lizale i sisale bradavice kao i trljale njen klitoris. Kada je Verica svršila onda ga je zajahala Lora, a poslije nje sam došla ja. Kada smo se tako izredale na njemu sve smo mu se tri naguzile, opet je krenuo od Verice pa nas guzio u krug ona koja nije imala kurac imala je njegove prste. Nas tri smo se međusobno ljubile i trljale pičke i klitorise dok nas je Mirko redom navlačio na kurac sve dok nije svršio po našim guzama i leđima.

Pustile smo ga da se malo odmori i da nam se ponovno pridruži kad bude spreman jer smo nas tri nastavile da se međusobno ližemo i jebemo. Mirko je stao u stranu promatrajući svoje tri žene kako se međusobno zadovoljavaju, praktički imao je svoj mali harem. Nas tri sad mo bile ležale na boku formirajući svojevrsni trokut u kojem smo si lizale pičke i trljale ih jedna drugoj. Ja sam lizala Lori, Lora Verici, a Verica meni. Mirko nam se pridružio i vrteći se okolo nas širio nam guzove i jezikom lizao naše šupčiće. Nakon tog grupnog klupka radosti ponovno smo se sparili u 69, na jednoj strani Lora i ja, a na drugoj strani Verica i Mirko. Mirko želim ga u guzu nisam ga dugo tamo primila rekla je Verica te se podigla Mirko je svoj kurac držao u korijenu dok se Verica namještala iznad njegovog glavića.

Počela je lagano da se spušta, a Lora i ja prekinule smo naše igranje te počele znatiželjno gledati kako Mirkov kurac sve dublje ulazi u Veričinu guzu kako se ona spuštala po njemu. Kada se Verica spustila do kraja na licu joj se pojavio užitak, zatim se malo bolje namjestila te se počela lagano nabijati na kurac pozivajući nas dvije da joj obrađujemo pičku našim prstima, to smo i učinile obje smo joj gurnule srednji prst, a našim usnama i jezicima lizale smo i sisale njene bradavice. Počela je polako da ubrzava svoje jahanje na Mirkovom kurcu Lora i ja počele smo hvatati njen ritam te smo je prstima nastavile jebati u pičku, a Mirko je držeći rukama njene guzove pripomagao joj prilikom podizanja sa njegovog kurca, kako su njih dvoje točnije Verica koja je počela sve brže da se nabija na kurac tako smo i nas dvije svojim prstima pratile taj tempo.

Nakon nekoliko minuta Verica je doživjela strahovit nalet orgazma, a iz njene pičke izletio je mlaz nekakve tekućine koja nas je cijele poprskala. Ajme pa ti si sqvirtnula spomenula je Lora nakon što se orgazam smirivao skupa sa Vericom koja se polako micala sa Mirka.
Nas dvije kada smo vidjele kako je Verica uživala u analnome sexu naravno da smo to htjele probati i nas dvije. Počele smo da se naguravamo koja će da bude prva koja će skinuti nevinost sa svoje guze. Polako cure idemo nekako po godinama rekao je Mirko, ja sam starija i ja idem prije rekla je Lora te prekoračila Mirka. Prije nego se Lora namjestila Verica i ja smo je malo pripremile, ja sam Lori lizala šupčić, a Verica je pušila i slinila Mirkov kurac. Lora se namjestila iznad Mirkovog kurca Verica mu ga je čvrsto držala u korijenu, a Mirko je Lori rukama širio guzove.

Osjetivši kako joj je vrh Mirkovog glavića dodiruje šupčić Lora je instinktivno sklopila oči pa se počela spuštati, a glavić je polako počeo širiti njenu rupicu. Glavić je ulazio, a Lora je počela da radi grimase na licu stenjući kroz stisnute zube. Kada je uspjelo da glavić probije granicu i uđe cijeli u njenu nevinu guzu Lora je zastala da se malo privikne i da nelagoda malo popusti. Osjećam čudan, ali ipak super osjećaj rekla je Lora te nastavila svoje putovanje. Lagano je počela da se diže te svaki put kada se spuštala dolje kurac je ulazio za par centimetara dublje miješajući na Lorinom licu bol, a nakon toga zadovoljstvo. Nakon nekoliko minuta koje su izgledale kao vječnost Lora je uspjela da primi cijelu dužinu Mirkovog kurca, a i njena guza se skroz navikla pa je Lora polako počela da jaše Mirka po cijeloj dužini kurca.

Boli više nije bilo već samo ugoda u kojoj je Lora sve više uživala te se počela sama sve brže nabijati na kurac sve glasnije stenjući i uzdišući. Tom uživanju pridonjele smo Verica i ja koja je svojom pičkom miješala na Mirkovim ustima te Lori koja je bila leđima naslonjena na Vericu koja joj je mijesila njene sise igrajući se bradavicama te je ljubila po vratu i ja koja sam dolje malo lizala Mirkova jaja malo Lorinu pičkicu i dva prsta kojima sam ju jebala dok sam bila jezikom i usnama bazirana na njenom klitorisu. Lora je naprosto uživala sama se sve jače nabijati na Mirkov kurac kao i na moje prste doživljavajući dva strahovita orgazma u kratkom periodu. Kada se Lora skinula sa Mirka te je sada bio moj red. Bilo me je strah moram priznati, ali Lorino i Veričino uživanje koje sam vidjela davalo mi je da ustrajem i konačno skinem njumf sa moje guze.

Najprije su me Verica i Lora pripremile da bi što bezbolnije primila Mirkov kurac, nadvila sam svoj šupčić iznad njegovog glavića pa se počela spuštati dok glavić nisam osjetila na mojoj rupici. Duboko sam udahnula pa nastavila i tada sam osjetila kako moja guza širi stjenke dok Mirkov glavić prodire u mene. Svi smo bili malo u čudu kako je kurac u mene ulazio bez nekakvog prevelikog otpora, čak nisam niti osjetila neku bol, ali jesam zato užitak koji nije usporediv sa puno stvari. Vidi male, pa ti si rođena da se jebeš u guzu rekla je Verica te smo se sve nasmijale na to, a ja sam počela da se nabijam na kurac sa velikim užitkom. I tako dok sam se ja nabijala svojom guzom na Mirkov kurac, a Lora i Verica čeprkale prstima po mojoj pičkici, klitorisu i sisama ja sam svršavala kao na traci.

Ubrzo je i Mirko počeo da sve jače uzdiše i stenje, a ja sam se samo nabijala i nabijala dok se Mirko trzao i punio spermom moju guzu. Cure ne mogu više rekao je Mirko ja sam stala i sišla sa njega, ja više ne mogu, a vi nastavite do kada hoćete rekao je Mirko. Nas tri smo pok8upile one ostatke sperme sa njegovog kurca, a kasnije i ono što se cijedilo iz moje guze te smo se još međusobno malo mazile i ljubile dok konačno nismo zaspale.
Kako je vrijeme prolazilo tako su se i naše avanture nastavile kao i raznorazne igračke i stvarčice koje smo uveli u našu malu modernu obitelj.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija