Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj mladi ljubavnik!

Nisam ni znala kakava se strast u meni ugušila sve dok nisam ponovo tu stars probudila kada sam imala seks sa njim u wc lokala. Jednostavno me je odveo i imali smo seks. Bila sam jako napaljena i željna seksa da bi otišla u tom trenutku sa njim bilo gdje. Možda je i piće učinilo malo svoje pa je moja strast bila još veća. Imao je jako lijep kurac, koji je popunjavao moju picu do maksimuma. Tucao me je žestoko jer je bio jako pun života. Predala sam mu se u tom trenutku u potpunosti. Tucao me je taj prvi put sigurno pola sata. Nakon toga smo se vratili na žurku.

Ostala sam idalje na žurci. Prišao mi je još jednom gdje je tražio od mene broj telefona da se čujemo idalje. Dala sam mu broj i nakon toga se vratila kući. Otišla sam pod tuš. Čim sam pustila toplu vodu moja pica je reagovala ponovo. U glavi mi se vraćao film od noćašnje akcije. Mahinalno sam stavila prste u moju macu i počela da se tucam prstima. Nisam ni bila svjesna a već su dva prsta moja u vlažnoj pici. Tucala sam se kao luda. Nisam ni bila svjesna kad sam svršila. Otišla sam u krevet i lagano zaspala.

Nastavila sam da radim na poslu. Prošlo je sigurno sedam dana kada mi je stigla poruka od mog ljubavnika. Upitao me je gdje sam. Odgovorila sam mu da sam na poslu i da ne mogu izaći jer imam mnogo posla. Ostala sam poslednja u firmi kada se na vratima moje kancelarije pojavio on. Lagano je ušao i poljubio me onako sočno. Bila sam napaljena odmah. Počeo je lagano da me svlači. Nisam mu se opirala. Za sekund sam ostala potpuno gola samo sa haleterima na sebi i štiklama. Položio me je na radni sto i počeo da me ljubi od vrata prema pici.

Lagano se spuštao preko vrata do mojih sisa a potom lagano se spustio na moj macu. Prstima je lagano razvukao moje usmine a onda jezikom krenuo da prelazi preko moga klitorisa. Tresla sam se kao da sam priključena na struju. Rukama sam ga uhvatila za kosu i jednostavno se mojom guzom nabijala na njegova usta. Izdizala sam guzu visoko uvis. Lizalo mi je picu jako lijepo. Moji sokovi su se slivali iz nje. Nisam više mogla da izdržim. Tražila sam da mi ga stavi u pici. On nije još uvijek to htio pa mi je stavio dva prsta u picu i počeo da me tuca.

U to vrijeme je skinuo hlače i primakao njegov dignut kurac mojim ustima. Strpala sam ga u usta i počela pušiti. Jako sam bila napaljena da sam svršila sa njegovim prstima u mojoj maci. Tada je moje noge stavio na njegova mlada ramena i počeo me tucati. Radni sto na kome sam ležala je jako škripio. Ulazio je u mene žestoko. Zabijao se u mene do kraja. Njegov kurac je širio moju picu svakim novim ubodom. Dok me je tucao nekoliko puta me je udario po sisama onako lagano da se još više napalim.

Ustao me je sa stola i okrenuo prema njemu. Počeo je da me tuca otpozadi. Uhvatio me je za kukove i počeo još jače jebati. Govorio mi je kako ću od sada biti samo njegova i njegov kurac će jebati samo moju picu. Govorila sam mu da sam njegova kučkica i da njegov kurac će me jebati. Bio je pri kraju. Htjela sam da mi svrši u usta. Izvadio je kurac a ja klekla ispred njega. Otvorila sam usta čekajući toplu spermu. Drkao ga je minut dva a potom počeo da svršava po mom licu i ustima. Napunio je moja usta i sve sam progutala.

Stavila sam ga ponovo u usta i oblizala ga od ostatka sperme. Počela sam ponovo da mu ga pušim. Nije mu trebalo da dugo da se podigne do kraja. Zavailo se u fotelju a ja sam idalje mu ga pušila. Uvlačila sam mu jaja u usta dok bi rukom ga idalje drkala. Prelazila sam jezikom čas sa jedne čas sa druge strane njegovog velikog kurca. Htjela sam da mu priredim jako lijepo pušenje za kraj. Počeo je ponovo da se grči što je za mene bio signal da je pri kraju.

Primakla sam njegov kurac mojim grudima i počela ga snažno drkati. Iz njegovog glavića je ponovo potekla topla sprema koja se slivala po mojim velikim grudima. Razmazala sam je kao običnu kremu a jedan dio sam sa prstima stavila u usta. Želela sam da osjetim njen ukus.
Imala je jako lijep ukus. Obrisao mi je spermu sa lica a potom poljubio i pozdravio me do sledećeg puta, koji sam jedva čekala.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija