Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MOJ MLADI PODSTANAR

Ćao ja sam Sonja 52 su mi godine prije dvije godine ostala sam udovica, imam sina koji je u Njemačkoj sa svojom porodicom sa kojom dolazi povremeno, a najviše ljeti tako da sam zadnje dvije godine uglavnom sama. Stan koji sam naslijedila od pokojnog djeda bio je ogroman za mene samu, a kako još nisam u mirovini i plaća nije bog zna što odlučila sam da iznajmljujem sobu studentima. Kako je stan velik i ima dvije kupaonice mogla sam slobodno imati podstanara koji mi ne bi smetao, a ujedno bi i mirnije živjela znajući da dok me nema ima nekoga u stanu. Dala sam oglas kako iznajmljujem sobu nakon nekoliko dana javilo mi se nekoliko kandidata za razgovor. Od svih studenata najviše me se dojmio Marko koji je došao na razgovor sa svojim roditeljima te sam iznajmila sobu. Marko je imao 20 godina, lijep, zgodan, visok skoro 190 cm.

jak, širokih ramena čvrstih mišića jer se bavio sportom, bio je pristojan i drag i jako sramežljiv barem mi se tako činilo. Što da vam kažem o sebi, plavuša, visoka 160 cm, sa vidljivim godinama na sebi, ali držim do svoga izgleda koliko mogu, nisam manekenskog izgleda, ali sise i guza se dobro drže unatoč vidljivom celulitu, ali to sam znala sakriti dobrim ukusom za modu te sam znala da se nosim sa svojim godinama. Prolazili su dani da ga uopće nisam znala sresti. Koji put znali smo se sresti na ulaznim vratima od zgrade kada sam se ja vraćala sa posla, a on odlazio na fakultet. Jednog dana kada sam došla ranije sa posla, a on to nije očekivao srela sam ga kako izlazi iz kupatila omotan samo ručnikom oko pojasa. Kada su nam se pogledi sreli sav se zacrvenio i vidjelo se da ga je bilo sram, ali ja sam pred sobom samo vidjela zgodnog mišićavog mladića, a i činilo mi se da ispod ručnika isto lijepo razvijen.

(samorijeka0)Oprostite rekao je i otrčao u svoju sobu ubrzo sam čula kako je izjurio iz stana. Krenula sam da se okupam pripremila sam si kupku i legla u kadu i počela spužvom da perem svoje tjelo. Zatvorila sam oči i sjetila se Marka to jest njegovog izgleda omotanog u ručnik. Počela sam zamišljati što se krije ispod ručnika, a kako već dugo nisam imala sex i sama pomisao na njega me je uzbudila i ja sam se počela samozadovoljavati misleći o mladom i potentnom momku koji me jebe cijelu noć te sm lijepo svršila. (@) Jedne subote sreli smo se u kuhinji, a on je opet bio onako sramežljiv, pozvala sam ga da zajedno popijemo kavicu, Marko je pristao, uz kavu počeli smo pričati, iz početka je bio sramežljiv. Pitala sam ga malo kako mu je na faksu, malo smo pričali o njegovoj obitelji, a kada sam ga upitala ima li kakvu djevojku sramežljivo je rekao da nema.

Kad smo kod djevojaka Marko me je upitao ako koji put može dovesti kolegicu sa kojom radi nekakvu prezentaciju za ocjenu i da zajedno uče pošto ona baš u studenskom domu nema puno prostora za učenje i radu na prezentaciji. Naravno nema problema rekla sam popili smo kavu i otišli svaki svojim poslom. (net. ) Jednog dana ponovno sam došla ranije sa posla, onako umorna otišla sam da se tuširam, zatim sam si napravila ručak i poslije otišla u svoju sobu da se malo odmorim. Toliko sam bila umorna da sam čvrsto zaspala da kada sam se probudila vani je već bio mrkli mrak, pogledala sam na sat bilo je 21:00 sat, osjetila sam laganu glad i krenula prema kuhinji, prolazeći prema kuhinji morala sam proći ispred Markove sobe, a kada sam se približila vidjela sam svijetlo i čula prigušene zvukove.

Pomislila sam kako je Marko u sobi sa kolegicom o kojoj mi je govorio o zajedničkom učenju. (hr) Bila sam znatiželjna i prišla bliže vratima naslanjajući uho na vrata zvukovi koje sam čula nisu imali veze sa učenjem u smislu njihove prezentacije već su to bili zvukovi stenjanja i dahtanja. Sagnula sam se da provirim kroz ključanicu, ali se nije moglo vidjeti zbog ključa. Djevojka koja je bila unutra postala je glasnija i to me počelo lagano uzbuđivati borila sam se u sebi da li da otvorim vrata ili ne međutim primila sam kvaku i što sam tiše mogla lagano sam otvorila vrata zavirujući u sobu. Vidjela sam Marka kako od iza ulazi u mladu djevojku dok ona uzdiše i stenje primajući Markov kurac duboko u sebe. Umjesto da odmah izađem i pustim njih dvoje da obave posao u svom trbuhu osjetila sam nekakvu vrelinu koja mi se lagano spuštala među moje noge točnije prema mojoj pički.

Djevojka je bila sve glasnija jer ju je Marko sve jače i brže ulazio u nju. Srce mi je počelo ubrzano kucati, a ruku sam počela približavati sve bliže svojoj pički i preko gaćica počela da se trljam, moje gaćice bile su vlažne smaknula sam ih u stranu i počela trljati klitoris povremeno si gurajući prst u moju sad već jako vlažnu pičku. Ubrzo je Marko izvadio kurac i počeo svršavati po njenim leđima i guzi, lagano sam zatvorila vrata kako me ne bi primijetili i vratila se u svoju sobu. Legla sam na krevet i pošteno se izdrkala i izjebala prstima zamišljajući sebe tako na guženu i Marka kako me jebe s guza. Ujutro još uvijek pod dojmom sexa dvoje mladih ljudi i moga samozadovoljavanja krenula sam u kupatilo da se spremim za posao, kako je bilo rano nisam zaključala vrata misleći kako Marko neće biti budan još nekoliko sati.

Ležala sam u kadi i naravno ponovno se milovala i lagano stenjala zamišljajući Marka, kada sam svršila i izašla iz kade primijetila sam da vrata kupaonice nisu bila skroz zatvorena. Nisu bila zaključana, ali sam bila sigurna da su bila zatvorena. Odmah sam posumljala da je Marko gledao dok sam se milovala, ali nisam bila sigurna sto posto. Otišla sam na posao razmišljajući o tome i pitala se da li je moguće da se Marko zagledao u mene. Pogledala sam se u ogledalu koje je bilo u mome uredu i rekla sebi kako ne izgledam loše pa sam odlučila da se pred Markom počnem slobodnije i izazovnije čisto da vidim njegovu reakciju. Konačno došla je subota znala sam da je Marko doma i započela svoju igru, obukla sam samo svilenkasti bade mantil koji je bio do mojih bedara, gore sam bila bez grudnjaka, a ispod mantila čipkaste bijele tangice.

Pokucala sam na Markova vrata i pitala da li je budan i ako je za kavu. Da može samo malo odgovorio mi je Marko, a ja sam otišla u kuhinju kuhati kavu. Bila sam okrenuta leđima , ali sam ga osjetila to jest čula kada mi je poželio dobro jutro kroz lagano zamuckivanje. Sjedi rekla sam mu i kada je sjeo namjerno sam se propela malo više kako bi dohvatila šalice koje su bile na povišenom znajući da će mi se bade mantil podignuti dovoljno da Marko vidi malo moje guze. Krenula sam lagano prema stolu noseći pladanj, moje grudi oslobođene grudnjaka pratile su moj hod lagano se njišući, prišla sam Marku sa prednje strane lagano spuštajući pladanj saginjući se prema stolu otkrivajući kao slučajno moje grudi u cijelosti Markovom pogledu. Sjela sam nasuprot njemu namještajući se tako da su moje grudi i noge bili u Markovom vidokrugu.

Rastočila sam nam kavu i započela razgovor povremeno prebacivajući jednu nogu na drugu pokazujući svoja bedra i svoje međunožje. Marko se sve teže koncentrirao na razgovor njegove oči bježale su malo prema nogama i međunožju te prema sisama. Svako malo pomjerao se na stolici očito namještajući svoj kurac. Popio je kavu u par gutljaja zahvalio se vadeći se kako mora ići pisati seminar i naglo se dižući od stola i sa rukama u džepu kako bi donekle sakrio izbočinu na svojim hlačama. Međutim nije ušao u svoju sobu nego direktno u kupatilo izašla sam za njim i tiho se prišuljala vratima naslonivši uho čula sam kako stenje, a u meni su se pojavili trnci u trbuhu znajući da Marko upravo drka na mene i tada sam odlučila kako želim da se pojebem sa njim.. .. .

Ocjena priče

3.4
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 21741

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija