Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MOJ MLADI PODSTANAR 2

Te subote u jutro kada sam čula Marka kako drka svoj mladi kurac na mene odlučila sam da moram iskoristiti tu situaciju čekajući pravi trenutak. Marko je navečer izašao van, vratio se negdje oko tri sata ujutro jer me tad probudio njegovo pokušavanje da otključa vrata pretpostavila sam da je bio malo pod utjecajem alkohola, čula sam ga kako ulazi u kupatilo i kako pušta vodu čekala sam da završi i da legne u svoju sobu, nakon nekih pola sata krenula sam prema njegovoj sobi. Na sebi sam imala onaj isti svilenksti mantil, a ispod sam bila potpuno gola i obrijane pičke koju nisam sređivala godinama. Ušla sam tiho u njegovu sobu spavao je duboko dišući bio je gol i prekriven samo do pojasa gledala sam u njegovo mlado mišićavo tijelo krenula sam prema pokrivaču jer me jako zanimalo koliko je i dolje razvijen.

Kada sam maknula pokrivač zinula sam od čuda pred menom se ukazala polu dignuta kurčina u onakvom stanju bio je po mojoj slobodnoj procjeni 18 cm. pomislim u sebi koliki mu je u punoj snazi. Primila sam njegov kurac i počela laganim pokretima da mu ga drkam čula sam kako je počeo disati malo dubljim uzdasima potegnula sam mu kožicu preko glavića i počela vrhom jezika da mu ga ližem lizala sam mu ga po cijeloj dužini, a njegov kurac počeo se sve više napinjati i rasti počela sam da mu ga pušim i sišem koliko sam mogla da ga stavim u usta bio je sad potpuno tvrd i narastao do preko 25 cm. polovica njegovog predivnog kurca bila je u mojim ustima, a rukama sam držala drugu polovicu i laganim tempom nastavila da mu ga drkam i pušim. Pogledala sam prema njemu nije otvarao oči, ali je lagano stenjao i uzdisao.

Odjednom osjetila sam njegovu ruku kako mi miluje moje bedro primaknula sam se malo bliže, a njegova ruka sada je bila na mojoj uzavreloj pički, počeo je prstima da prolazi između usmina prema mome klitorisu i počeo ga lagano milovati postepeno mi gurajući prst u moju unutrašnjost mmmmm zamumljala sam i zadrhtala kada me je počeo ubadati prstom, a ja sam i dalje pušila tu predivnu mladu kurčinu sve jače nabijajući se ustima koliko sam mogla da ga strpam. Ustala sam se i skinula mantil i potpuno gola popela sam se na krevet lagano sam ga prekoračila polako sam sjedala na njegov kurac koji je počeo da me skroz ispunjava, glasno sam zajecala i zastenjala kada mi je ušao cjeli nisam mogla vjerovati da sam ga uspjela primiti cijeloga. Počela sam polako da se nabijam na taj prekrasni kurac, uh kakav je to samo bio osjećaj.

Otvorio je oči i tiho izustio oh teta Suzi, a ja sam osjećala da sam blizu orgazma ubrzala sam nasađivanje na taj predivni kurac kakvog nisam u životu imala niti vidjela, a sada ga imam u mladom podstanaru koji je pratio moj tempo. Svršila sam tako snažno i intenzivno nabijena do samih jaja dok me tresao orgazam mješala sam kukovima na njegovom kurcu. Skinuo me je sa sebe polegao me na leđa legao preko mene i počeo da me ljubi po vratu svojim rukama šarao je svuda po mome tijelu rukama se zaustavio na mojim sisiama i počeo ih lagano mijesiti grickajući i sisajući moje napete bradavice. Lagano sam uzdisala predeći kao mačkica pod njegovim dodirima lagano je poljupcima nastavio preko moga trbuha osjetila sam njegov topli dah na svojoj pički željno sam očekivala njegov jezik, ali još me nastavio napaljivati ližući moju unutrašnju stranu butina, ja sam samo jednom rukom raširila svoje usmine, a prstom druge ruke trljala klitoris.

Konačno počeo je da me liže lizao je čas lagano čas malo grublje pazeći da ne izostavi ni jedan dio moje pičke iz koje je curilo kao nikad u životu. Marko je lizao savršeno bila sam oduševljena njegovim umijećem tako mlad, a već zna kako zadovoljiti ženu. Kad mi je lagano gurnuo prste i jezikom jače stisnuo moj klitoris ponovno sam svršila. Pusto me je da se malo smirim dok je lagano podizao moju nogu i svoj glavić namještao na ulaz moje pičke, dva tri puta samo mi je lagano gurnuo glavić i onda ušao naglo, zaboljelo me je kada je tako naglo ušao u mene, ali bol je kratko trajala i prešla u takvu predivnu ugodu. Jebao me je žestoko ulazio je i izlazio takvom brzinom bez imalao zapuhivanja počela sam da vrištim ahh ahhha ah jebi ahh jebi me jače, počeo mi je grubo mijesiti sise što me totalno napalilo.

Počela sam da drkam klitoris krevet je škripao pod nama kriknula sam toliko glasno kada sam opet svršila da sam mislila da me je čula cjela zgrada. Svršavala sam kao luda, a Marko mi nije davao predaha već je nastavio istim tempom da me jebe. Izašao je iz mene prekoračio me i počeo da trlja svoj kurac među moje sise, a ja sam svako malo liznula njegov glavić, zatim sam se namjestila na sve četiri, zapravo tri jer sam mu jednom rukom drkala, lizala i pušila njegov ogromni kurac. Pušila sam ga nekih desetak minuta pokušavajući mu pružiti najbolje pušenje koje sam mogla i znala. Okrenuo me naguženu prema sebi namjesti svoj kurac i ovaj put lagano ušao u mene, guzio me je u laganom ritmu puštajući me da uživam i osjetim cijelu njegovu dužinu. Nekako je osjetio da ću ponovno svršiti pa je ubrzao tempo pljeskajući me po guzovima.

Svršila sam ponovno intenzivno po ne znam koji put odjednom ga je naglo izvukao i ja sam osjetila njegovu toplu spermu na svojoj guzici i leđima. Okrenula sam se, a njemu je još uvijek tvrdo stajao, počela sam da mu ga ližem i pušim, nije ni malo izgubio na svojoj čvrstoći. A onda kao da se u njemu probudila životinja ponovno me je namjestio na leđa podigao mi je noge skoro do iza glave i silovito počeo da me jebe ovaj put bio je grub što je na moje iznenađenje meni jako pasalo. Počeo je da vodi igru bila sam mu kao lutka za napuhavanje jebao me je u svim mogućim i nemogućim pozama. Govorio mi je prostote i kako sam od sad njegova kurva koju će jebati kada god poželi. Da tvoja biti ću samo tvoja samo me jebi jebi svoju kurvu koja je željna tvoje kurčine. Svršila sam po ne znam koji put te noći, ubrzo je i on svršio ričući kao mladi lav svršavajući duboko u mene.

Srušili smo se od iscrpljenosti, a on me je neprestano ljubio i milovao po cijelom tjelu. Joj Marko kako si divan nitko me nikada nije tako uzjebao u životu tepala sam mu na uho. A on me samo grubo šakom uhvatio za pičku i rekao ovo je od sada moje, još mi je naredio da po kući hodam gola da može da me jebe u svakom trenutku. Samo sam izustila da Marko ovo je samo tvoje i biti će kako ti kažeš i strasno sam ga poljubila. Od te noći Marko me jebe kada god stigne i gdje god stigne. Više nije u svojoj iznajmljenoj sobi već u mojoj spavaćoj. Sa njime sex nikada nije monoton pun je novih ideja i načina sexa za koje nisam ni znala da postoje. Bila sam njegova kurva i uživala sam u tome. Za svoj rođendan priuštio mi je nešto što ću zauvijek pamtiti.. .. ..

Ocjena priče

4.4
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 15116

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija