Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj odlazak kod bake u Njemačku!

Imao sam već dvadeset godina, odavno završio srednju školu. Na faks nisam htio da idem. Da nebi mojim roditeljima cijeli život bio na grbači riješio sam da odem kod moje bake u Frankfurt da mi ona pronađe neki posao tamo i da počnem da radim. Čuo sam se njom preko telefona i ona je to sa oduševljenjem prihvatila. Ni moji nisu imali ništa protiv pošto bi otišao do moje bake da i njoj se nađem pri ruci. Počeo sam da sređujem papire za put i nakon nekih sedam dana pripreme sam se zaputio prema njoj. Nakon putovanja busom baka me je sačekala na stanici. Bila je jako sretna što sam došao jer se nismo videli više od pola godine.

Otišli smo do nje kući. Uz večeru smo se ispričali o svemu. Rekla mi je da je pronašla posao mi u jednoj maloj firmi koju drže njeni prijatelji i da će doći ujutru njena prijateljica Sonja da se dogovrimo. Ujutru me je probudio njen glas govoreći da se spremim i spustim u dnevnu sobu jer je njena frendica Sonja već došla. Lagano sam se spustio i uputio put dnevne sobe. Čim sam ušao ugledao sam jako lijepu žensku osobu. Imala je negde preko četrdeset godina. Nosila je na sebi neku crvenu haljinu koja je isticala njene velike grudi. Imala je i jako veliku guzu.

Na sve to kada se još i doda duga plava kosa, bila je to žena koju bi poželio svako da tuca. Ja sam već dugo vremena zagorio jer nisam ništa tucao. Zbog toga se nesvesno i moj kurac počeo dizati. Dogovorili smo se da sutra dođe po mene i idemo na posao. Jedva sam čekao sutradan. Ujutru oko osam sati je došla po mene. Na sebi je imala jako uske hlače i gore bijelu košulju sa dva tri dugmetu otkopčana toliko da se mogu vidjeti njen crni brus i grudi. Došao sam do njihove male fabrike u kojoj su radile samo žene. Proizvodili smo neke slatkiše. Moj je posao bio da robu slažem u magacinu. Prošlo je sigurno sedam dana od kada sam počeo da radim. Dobro se sjećam bio je petak popodne kada mi je jedna koleginica rekla da me Sonja zove u svoju kancelariju.

Ušao sam, ponudila me je pićem. Sjeli smo i počeli priču o poslu kako mi je ovdje i kako mi se sviđa. Ona je sjedila preko puta mene. Na sebi je nosila crnu haljinu, kratku iznad koljena. U jednom trenutku je prebacila nogu preko noge i mogao sam jasno da vidim njene crvene gaćice. Moj kurac se probudio zbog toga. Kvrgu na mojim hlačama nisam mogao da sakrijem ma koliko se trudio jer sam imao kurac oko dvadeset centimetra dužine. Ona je kao hipnotisana gledala u tu Kvrgu na mojim gaćama. Vidio sam kako grize donju usnu od uzbuđenja.

Polako je ustala i sjela pored mene. Nije ništa govorila samo je spustila ruku na njega. Počela mi ga je lagano drkao preko hlača. Nisam više mogao da izdržim pa sam ga izvadio napolje. Čim ga je ugledala njene oči su ga počele fiksirati. Začudila se koliko je bio veliki i debeo. Rekla je da nikada do sada nije vidjela veći kurac. Uzela ga je u ruku i počela drkati. Nije mogla da mu odoli pa je spustila glavu na njega i počela ga pušiti. Radila je to baš iskusno kao da to redovno radi. Pušila mi ga je kao prava profesionalka.

Dok mi ga je pušila ja sam stiskao njene sise preko haljine. Osjetio sam kako ima jako velike sise. Pošto nisam ga dugo drkao a niti ništa tucao počeo sam da svršavam u njena usta. Punio sam spermu njena pohotna usta. Trudila se da sve proguta. Čim mi ga je isisala do kraja, nastavila ga je pušiti. Moj kurac idalje je stajao tvrd kao koplje. Tada je zadigla suknju iznad kukova. Lagano je skinula svoje crvene gaćice. Imala je uredno potšišanu dlakavu picu. Njena dlakava pica je bila jako lijepa.

Ovlažila je nje ulaz svojom pljuvačkom a onda se lagano nabila na njega. Ostala je par sekundi u toj pozi a onda lagano počela da se nabija na moju dignutu i tvrdu kitu. Dok se nabijala na njega lagano me rukama držala oko vrata. Njena pica je bila jako uska. Govorila mi je kako mora polako da se nabija na njega jer se dugo nije ševila a da ja imam jako veliki kurac. Rekla mi je da do sada nije vidjela veću kurčinu. To me je jako palilo. Lagano sam joj skinuo haljinu a potom i brus sa nje.

Oslobodio sam njene prelijepe sise. Lizao sam ih. Imala je jako lijepe bradavice. Lizao sam ih sa velikim užitkom. Rukama sam je držao za kukove i počeo malo jače da ulazim u nju. Dok je stenjala govorila mi je kako sam od sada njen jebač a ona moja kurvica. Govorila mi je da jebem svoju kurvicu Sonju. To me je tako napalilo dok mi je šaptala na uho da sam ustao i okrenuo je prema radnom stolu. Rukama se uhvatila za rub stola. Dok sam joj prelazio kurcem preko ulaza njene vlažne pice rekao sam joj da će sada moja kurvica biti tako izjebana da neće moći na nogama da hoda.

U tom trenutku sam joj ga stavio do kraja jako. Čim sam ušao u njenu picu počeo sam je jebati žestokim tempom. Njene sise su skakale kao lude. Stenjala je i vrištala ali je tražila idalje da je jebem. Pitao sam da li se mojoj kurvici sviđa kako je jebem. Kroz zube je rekla da je jebem najjače što mogu jer će uskoro da svrši. Nije mi trebala reći dva puta. Počeo sam je jebati žestoko. Rukama sam je nekoliko puta udario po njenoj velikoj guzi. Nije joj dugo trebalo i već je počela da svršava na mom kurcu.

Osjetio sam kako ona svojim picinim mišićima steže moj debeli kurac. Njene noge su se tresle jako. Glavu je spustila na sto. Lagano sam je ponovo uzeo za kosu i povukao unazad. Želio sam da vidim kako joj se lice grči dok je tucam. To me je jako palilo. Govorila mi je da sam najbolji jebač do sada. Moja jaja su udarala u njenu picu. Jebao sam je sigurno pola sata. Naša tijela su bila okupana znojem. Sa moga lica znoj se cijedio i padao na njena leđa. Nisam više mogao da izdržim. Morao sam da svršim.

Rekao sam da želim da joj ponovo svršim u usta. Spustila se na koljena izbacila jezik napolje a onda svojom rukom počela snažno da ga drka. Zaklopio sam oči i počeo da je špricam toplom spremom. Kada sam otvorio oči vidio sam da je sperma završila i po njenom licu i kosi. Oblizala je svu spermu sa njega a onda ga sočno poljubila. Ustala je i pošla do wc da skine spermu sa kose. Rekla mi je da od sada ću još jedan dodatni posao da radim za koji ću biti dodatno plaćen jer je šteta da se tako dobra kurčina ne iskoristi. Nisam imao ništa protiv.

Ocjena priče

4.6
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 10863

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija