Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj prvi put

Moj prvi sex nije se dogodio iznenadno kao drugi, ja sam prvi sex doživio sa starijom ženom i to smo se dogovorili jer sam ja bio neiskusan u svemu tome.

Dogovorili smo se da ćemo to napraviti jedan vikend i tako je i bilo. Počeo sam se sređivati za taj prvi put već tri sata prije samog susreta, obrijao sam intimnu zonu kao i ostale dijelove tijela. U međuvremenu sam se počeo tresti i počela me hvatati nervoza. Bližio se trenutak susreta i postajao sam još nervozniji.

Napokon, otišao sam kod nje i ugostila me tako da mi je ponudila kavu, sok i kolače. Prihvatio sam kavu. Dok je pripremala kavu malo smo razgovarali i upoznavali se. Bila je obučena u lijepu crnu haljinu, nosila je crvene štikle i imala je crveni ruž koji joj je pasao sa štiklama. Poslužila je kavu i pričali smo kako ne znam ništa o sexu. Poslje toga samo me odjednom počela ljubiti i rekla mi: "prepusti se". Opustio sam se i ljubili smo se dugo onako strastveno.

Počeo sam joj masirati grudi i počeo sam joj ljubiti vrat. Skinula je naramenice i rekla da joj skinem grudnjak. Malo sam se mučio kod skidanja, ali uspio sam joj skinuti grudnjak i nastavili smo se ljubiti. Zatim sam se spustio do njenih grudi i počeo joj lizuckati bradavice, a jednom rukom istovremeno masirati drugu sisu. Nakon nekog vremena odgurnula me i naslonio sam se na kauču. Pomislio sam si šta želi sad?

Otkopčala mi je hlače i skinula ih zajedno sa boxama. A moj kurac je uspravno stao jer me napalila sa svim time. Uzela je moj kurac i počela ga drkati i izazivati me, povremeno je prešla jezikom po glaviću i to mi se jako svidjelo. Počela ga je lizati kao lizalicu, a zatim ga je stavila skroz u usta. Stavljala ga je duboko u usta i vrtila jezikom po njemu. Zatim ga je drkala rukom i lizala mi jaja u isto vrijeme. Ahh...kako je samo pasalo. Dok ih je lizala rekla je kako voli mlada jaja...

Prišla mi je usnama, poljubili smo se i šapnula mi je: "Ti si na redu". Skinuo sam ju skroz osim gaćica. Polegnuo sam ju na leđa i masirao joj pičku preko gaćica, govorila je kako joj godi. Uhvatio sam ju za rub gaćica s obje strane i počeo ih skidati, ona je skupila i digla noge kako bi mi olakšala. Kad sam ih napokon skinuo bacio sam se na posao.

Počeo sam joj ljubiti vanjske usne pičke i prelaziti jezikom preko klitorisa tek toliko da ju izazivam malo. Odlučio sam ostati malo i nastavio sam joj se igrati s klitorisom. Lizuckao sam ga, cuclao, sisao. Uveo sam i 2 prsta, polizao sam ih i počeo ih gurati koliko god duboko sam mogao, a istovremeno sam joj i dalje lizao klitoris. Rekla je: "Kako mi paše, nemoj stati molim te!!". Uzdisala je od zadovoljstva.

Ustao sam se i poceo sam lagano gurati kurac dok nije cijeli ušao. Vidio sam da uživa i da joj godi koliko i meni, gledao sam ju izravno u oči i počeo ju jebati. Polako sam ulazio i izlazio iz nje, a zatim sam malo ubrzao. Rekla je da smijem svršiti u nju pošto pije tablete. Nastavio sam ju jebati ispitivajući ju dali dobro radim, ona je stenjajući odgovarala: "Da...ahh, mmm...dobro je..ah...mmmm...nemoj stati" time me napalila još više i gledao sam ju kako uživa.

Rekla mi je: "Želim biti gore". Poljubio sam ju, stao, legao na leđa i ona ga je oblizala dva tri puta te zatim sjela na njega i počela se nabijati tempom koji je htjela. Stavila je moje ruke na njezine grudi i rekla da ih masiram i miješam. Nabijala se sve jače i jače i ja sam joj rekao da ću svršiti, ona je nastavila i počeo sam svršavati u nju dok se nabijala i dalje. To što sam svršio u nju napalilo ju je još više i nije htjela sići sa mene. Počeo sam joj trljati klitoris dok je još sjedila na meni i ona se nagnula da me poljubi.

Počela se grčit od orgazma koji je doživjela. Rekla mi je: "Za prvi put bio si odličan, moramo ovo ponoviti". Ostali smo se još maziti u krevetu.
Krajj.. :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija