Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moj prvi put

Ocjena: 3

Moj prvi sex nije se dogodio iznenadno kao drugi, ja sam prvi sex doživio sa starijom ženom i to smo se dogovorili jer sam ja bio neiskusan u svemu tome.

Dogovorili smo se da ćemo to napraviti jedan vikend i tako je i bilo. Počeo sam se sređivati za taj prvi put već tri sata prije samog susreta, obrijao sam intimnu zonu kao i ostale dijelove tijela. U međuvremenu sam se počeo tresti i počela me hvatati nervoza. Bližio se trenutak susreta i postajao sam još nervozniji.

Napokon, otišao sam kod nje i ugostila me tako da mi je ponudila kavu, sok i kolače. Prihvatio sam kavu. Dok je pripremala kavu malo smo razgovarali i upoznavali se. Bila je obučena u lijepu crnu haljinu, nosila je crvene štikle i imala je crveni ruž koji joj je pasao sa štiklama. Poslužila je kavu i pričali smo kako ne znam ništa o sexu. Poslje toga samo me odjednom počela ljubiti i rekla mi: "prepusti se". Opustio sam se i ljubili smo se dugo onako strastveno.

Počeo sam joj masirati grudi i počeo sam joj ljubiti vrat. Skinula je naramenice i rekla da joj skinem grudnjak. Malo sam se mučio kod skidanja, ali uspio sam joj skinuti grudnjak i nastavili smo se ljubiti. Zatim sam se spustio do njenih grudi i počeo joj lizuckati bradavice, a jednom rukom istovremeno masirati drugu sisu. Nakon nekog vremena odgurnula me i naslonio sam se na kauču. Pomislio sam si šta želi sad?

Otkopčala mi je hlače i skinula ih zajedno sa boxama. A moj kurac je uspravno stao jer me napalila sa svim time. Uzela je moj kurac i počela ga drkati i izazivati me, povremeno je prešla jezikom po glaviću i to mi se jako svidjelo. Počela ga je lizati kao lizalicu, a zatim ga je stavila skroz u usta. Stavljala ga je duboko u usta i vrtila jezikom po njemu. Zatim ga je drkala rukom i lizala mi jaja u isto vrijeme. Ahh...kako je samo pasalo. Dok ih je lizala rekla je kako voli mlada jaja...

Prišla mi je usnama, poljubili smo se i šapnula mi je: "Ti si na redu". Skinuo sam ju skroz osim gaćica. Polegnuo sam ju na leđa i masirao joj pičku preko gaćica, govorila je kako joj godi. Uhvatio sam ju za rub gaćica s obje strane i počeo ih skidati, ona je skupila i digla noge kako bi mi olakšala. Kad sam ih napokon skinuo bacio sam se na posao.

Počeo sam joj ljubiti vanjske usne pičke i prelaziti jezikom preko klitorisa tek toliko da ju izazivam malo. Odlučio sam ostati malo i nastavio sam joj se igrati s klitorisom. Lizuckao sam ga, cuclao, sisao. Uveo sam i 2 prsta, polizao sam ih i počeo ih gurati koliko god duboko sam mogao, a istovremeno sam joj i dalje lizao klitoris. Rekla je: "Kako mi paše, nemoj stati molim te!!". Uzdisala je od zadovoljstva.

Ustao sam se i poceo sam lagano gurati kurac dok nije cijeli ušao. Vidio sam da uživa i da joj godi koliko i meni, gledao sam ju izravno u oči i počeo ju jebati. Polako sam ulazio i izlazio iz nje, a zatim sam malo ubrzao. Rekla je da smijem svršiti u nju pošto pije tablete. Nastavio sam ju jebati ispitivajući ju dali dobro radim, ona je stenjajući odgovarala: "Da...ahh, mmm...dobro je..ah...mmmm...nemoj stati" time me napalila još više i gledao sam ju kako uživa.

Rekla mi je: "Želim biti gore". Poljubio sam ju, stao, legao na leđa i ona ga je oblizala dva tri puta te zatim sjela na njega i počela se nabijati tempom koji je htjela. Stavila je moje ruke na njezine grudi i rekla da ih masiram i miješam. Nabijala se sve jače i jače i ja sam joj rekao da ću svršiti, ona je nastavila i počeo sam svršavati u nju dok se nabijala i dalje. To što sam svršio u nju napalilo ju je još više i nije htjela sići sa mene. Počeo sam joj trljati klitoris dok je još sjedila na meni i ona se nagnula da me poljubi.

Počela se grčit od orgazma koji je doživjela. Rekla mi je: "Za prvi put bio si odličan, moramo ovo ponoviti". Ostali smo se još maziti u krevetu.
Krajj.. :)

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina