Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj prvi put

Bilo je to ljeta 2012. Imao sam 21 godinu i bio sam na moru u Puli.
Imao sam sreće pa su mi starci dan ranije otišli natrag za zagreb jer su završili sa godišnjim a ja sam u dogovoru s njima ostao još par dana pa ću busom za zg tako da sam bio sam doma.
Bio sam na plaži sa još tri druga i došle neke 4cure iz zg i malo po malo smo se pridružili njima. Sve su bile godinu mlađe od mene i mojih drugara te se dogovorimo da idemo van tu večer.. Izašli mi van, malo se popilo i krenulo jednog, pa drugog i na kraju četvrtog. Ja sam ulovio smeđokosu, sise trojka, prćaste guzice i super osmijeha.
Došlo vrijeme da se ide doma i mi se podjelili u kućice i kampice. Jedan dobio plavušu, sise trojke, drugi dobio frčkavu smeđokosu, treći dobio crnku a ja dobio što sam i napisao..

Ja i "moja" zapalili cigaru na terasi, popili po cugu. Samo je maknula kosu na stranu i zažvalila me, tako da je moj kurac odmah narastao do maksimuma.
Podigao sam je i odnio u spavaću, spustio na krevet, a ona odma počela skidat moje hlače zajedno sa gaćama. Hlapljivo ga uzela u usta i počela pušiti. Nije mi dugo trebalo što zbog alkohola što zbog napaljenosti i svršim joj u usta. Sve je pokupila, čak i ono što joj je iscurilo koliko je toga bilo. Skinuh joj odjeću, počeo cuclati sise, pa preko trbuha došao do njenih tangi. Pomaknuo ih u stranu i imao sam što viditi, lijepu obrijanu pičkicu, navlaženu od sokova i mirišljavu.. Počeo joj cuclat klit, ugurao joj prvo prst, zatim dva, a onda se ubrzo počela grčiti od svršavanja tako da je posteljina bila sva mokra.. Navukoh kondom, legoh na leđa a ona sjela na moj kurac.. Skače po njemu, sise se tresu, a ja ih pokušavam uloviti i mjesiti.. Nakon par minuta promjenili pozu na doggy style. Nije prošlo mnogo, počela se grčiti opet zbog svršavanja i stisla mi ga tako da sam ga jedva izvukao van da pokupim te njene divne sokove. Prebacih je leda i zabih joj do kraja tako da je vrisnula da se čudim da nije probudila susjede. Nakon desetak minuta ja svrših i napunih kondom i legoh kraj nje umoran..

Tokom noći, probudilo me nešto, kad otvorih oci a ona uzela moj kurac u usta i počela ga pušiti.. Kad je dosegao svoj maksimum sjela na njega i počela nabijat se i stenjat .. Svršila je još jednom i legla pored mene, stavila mi glavu na prsa i lagano drkala kurac dok sam ja nju prstenjačio.. Ujutro se probudili, popili kavu i kresnuli se joč jednom prije odlaska na plažu.. . Probudili druge iz ekipe i otišli svi na plažu, tokom kupanja odvojili se ja i moja i u vodi me pita dali sam kad imao sex na plazi. ja rekoh nikad, a ona odgovori: e onda imam iznenađenje za tebe včrs. Navečer se okupili kod cura u kućici na terasi, pili, zajebavali se i mene moja pita oćemo li na noćno.. Ja rekoh može ali moram doma po stvari na što ona stavi prst na moja usta i kaže odmah. Otišli na plažu, nema nikoga, skinuli se i bacili u more.

Izađoh, obrisah se rucnikom i prostrem ga na pod pod mene. Čim me vidla izašla je odma, komentirala: još ti je u zraku, vau, i bacila se na moj kurac ko neka drolja, pušila ga je bolje nego ijedna druga koja mi je pušila nakon nje. baš je imala znanje. Nije ni stavila kondom nego je samo rekla oću ga u sebi i sjela na njega i počela skakat kao po trampolinu. Nakon par minuta promjenili pozu u 69. pička joj je bila slankasta što od mora a što od njenih sokova. Digla se i naguzila se, a ja sam joj zabio do kraja na što je ona promuklim glasom rekla ahhhh, jebi me. Uskoro mi se približio kraj i izvukoh ga i svrsio joj po sisama. Otisli smo u more, okupali se, još jednom se pojebali u vodi i otišli doma. Doma smo se još jednom pojebali i napokon zaspali. Do kraja tjedna/ljetovanja smo se jebali još 7puta na moru, te otišli u zg zajedno s autom. Stali negdje uz cestu di mi je popušila i rekla da sam joj dužan. Rekoh nema problema. Stali kod mene na vikendicu i tamo sam joj se revanširao tako da je dvaput svršavala i skakala po mom kurcu.

Eto, to je bio moj prvi put općenito, a i prvi put na plaži, nije baš napisano nešto jer mi je tek prva priča. Nadam se da će vam se svidat

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija