Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj Prvi put

Moram da napomenem da ništa od ovih priča nije mi se isključilo meni desilo, nego su izmišljene i samo su deo mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati u njima kao i ja dok sam ih pisao. Do tog trenutka, moje seksualno iskustvo je bilo ograničeno na periodični jebanje sa jednom od ženskih pomoćnica iz rezidencije, obično unutar sistema jedne od loših energetskih veza.. . I kao vrh svega, pao sam do ušiju na ove mlade dame, lakoverno i nevino prihvataju da je naklonost jedna veza koju čini bez seksa, potcenjuje se da je jednostavno nešto što. Koji konj, zar ne? Međutim, javiću vam kako se sve promenilo, naglo, da mi je bilo potrebno dugo ulaganje da shvatim da stvari više nisu i da nikada neće biti nešto slično. Bio sam uzoran naučnik, sledio sam uobičajeno, granično vreme, dok bi se drugi vraćali kući krajem nedelje, ja sam ostajao da učim, da planiram testove.

To januarsko vreme prekida je takođe. Dok su se ostali vraćali kući, ja sam ostao kod kuće sa par devojaka koje su imale jebače, ali da uče. Postavljao sam ljudsku nauku o kulturi, veoma iscrpljujuće proučavanje, koliko god proučavanje da čak i aktuelni društveni naučnik o svemu treba da zna iznutra i spolja. U međuvremenu, uprava je isključila zagrevanje, tako da sam praktično svu svoju energiju uložio u čišćenje i ustao baš kada je trebalo da pojedem ili popušim cigaretu. Kada se sve uzme u obzir, vazduh je za klaustar a ne za rezidenciju. Dani su prolazili a da nisam viđao više od nekoliko osoba dnevno. Takođe, to su bile ili kuvarice i poslužitelji, čuvari i dve zamenice sa mog sprata koje su imale druže.
A kasnije, jedne noći, dok je sat postepeno otkucavao oko 10 sati ujutru, čuo sam delikatan udarac na ulazu, a zatim sve jači.

Razmišljam o tome šta je njen identitet i ne obazirući se na knjigu, otvaram ulaz. Pred njima je Dejana, zatim, u tom trenutku, alumni podstudijar pisanja, mršava mlada dama zemljanih boja, primamljiva i arogantna, čak i neljubazna u dodiru sa različitim podstudentima. Štaviše, moglo bi joj se dogoditi, u svetlu činjenice da je, otkako sam ja bio komšijski mafijaš u svojoj kući, bila prepuna novca, odličnih vozila i svega što ide uz to. Trenutno je, sa velikim umorom, ostala ispred mog ulaza, tražeći upaljač. Nije rekla zbogom. Nakratko se pogrešim, dam joj upaljač i ona sa zapaljenom cigaretom bez i srećom siđe nekoliko vrata dole. Vraćam se i nastavljam da pregledam, a posle dvadesetak minuta slična priča. Došao je, lupio, zapalio cigaretu i otišao. Takođe, nakon 20 minuta što je ekvivalentno načinu na koji je uzela upaljač i rekla da ću se brzo vratiti…
Prošlo je 30 minuta, pušio sam, pokušavao sam da nastavim da gledam držeći u ustima mutnu cigaretu.

Ne ide. U ovom trenutku neću tražiti upaljač. Dalje, pušim.. . I ustanem, odem do ulaza njene sobe, lupam, ništa se ne čuje, malo malo. Guram kvaku na vratima i ulazim, ona se nalazi za stolom i šminka se, samo u ogrtaču za tuširanje, butine joj plamte, a ona se ne okreće da vidi ko je ušao.
- Vaš upaljač je na stolu, upalite ga i vratite tamo gde ste ga pronašli.
Toliko me je umislila da sam izašao iz njene sobe crven kao rak. Pa šta ona zamišlja da jeste. Štaviše, ono što me je znatno više iznerviralo je način na koji sam uradio tačno kako je ona rekla. Popušio sam sledeću cigaretu, paleći je sa najviše tačke opuška od prethodne. Treći je takođe. Sat u crkvi je otkucavao u 12 popodne i na sličan način dok sam se spremao da ugasim svetlo čuo sam je kako šeta nekoliko vrata dole sa osobom.

Kroz svakodnevni život!
Nijednu od cigareta pre spavanja, pomislio sam i privukao cigaretu bliže svom grlu. Bilo kako bilo, fantazija nije zazvonila. Moje kontemplacije su se vrtele prema svakoj stazi i na kraju sam ustao i stavio svoj espreso u električni džez. Razmišljao sam do kasno uveče, a zatim sam čuo korake u predvorju. Vratila se u svoju sobu, a ja sam zamalo pojurio da tražim svoj upaljač. Zaista mi je bila potrebna cigareta. Lupam po ulazu ništa, opet ništa, pa opet gurnem ručicu i posle šok. Ne obazirući se na mene, skinula je haljinu preko glave i ostala isključivo u odeći pred mojim očima. Onda se, u tom trenutku, okrenula i rekla sa očigledno neverovatnom pompoznošću: - Uzmi jebeni upaljač i obriši ga! Još jednom sam joj udovoljio, uzeo upaljač i izašao na ulaz, a zatim je nešto eksplodiralo u meni.

Pa ko je pizda njene mame! Napravio sam tih deset koraka unazad, otvorio ulaz, a ona je navukla spavaćicu i spustila se da skine čarape. Šta ćeš sada da radiš ! ? - zanimljivo, video sam šok u njenim očima. Ne možeš to da mi uradiš.. . - Trebalo je da kažem nešto drugačije, međutim ona se toliko skeptično nasmeja da sam samo smislio kako da joj zgnječim stisnute ruke.
Da li bi me pobedio? ili s druge strane jebote? Pitala je, još skidajući čarape, slično kao pesimistički. Skini se, nemaš muda za to.. . - obratila se i sama sebi slično negativno. A posle je nešto zaškripalo u meni. Zgrabio sam je za ramena, jednim potezom pocepao dugmad na njenoj noćnoj haljini, i namotao se izbliza i lično sa njenim sisama. Bile su divne, ogromne, podignute tako bele. Zaustavio sam se i pogrešio sam sebe zbog svog odgovora, ali izgleda da joj Satana nije dao smirenost, promrmljala je, gledajući me pravo ne trzajući se: Hajde, čoveče..

. !
A posle mi je to sasvim sigurno palo na pamet. Zgrabio sam je u naručju, gricnuo joj vrat, podigao jednu prednost do srednjeg dela i gurnuo je preko sebe preko farmerki. Stenjala je, ali se nije pomerila, nego sam dobio šamar, vruć i bučan. Podigao sam joj drugu nogu i gurnuo je na sto. Povukla me je za kosu i dodirnula mi vrat. A posle sam jednom rukom otkopčao farmerke i pustio ih da se sruše, a drugom joj strgao gaćice. Moj kurac je u tom trenutku tukao kao lud, ali neočekivano na koje sam naišao kada sam kontaktirao njenu mačku bilo je nešto što me je totalno učinilo ludim. Bila je potpuno mokra, njeni sokovi su curili niz moje prste, i neverovatno sam pretpostavio da je već jednom bila sjebana večeras, da je niz moje prste curio njen sok pomešan sa semenom drugog muškarca.

Udario sam je kao lud, skoro sam i sam osetio muku i nastavio da sečem sve jače, brže i brže.. . Pička joj je bila vrela, zategnuta, bez obzira na kurac koji je nedavno dobila.. . Mislim da sam došao na par minuta, ali sam se osećao sa vrh moje glave da bih u svakom slučaju mogao, da me je svaki novi ulazak u njenu mokru i vruću pičku činio da se značajno uvećavam. Ovo ju je zbunilo, video sam je kako priznaje spin-off užasnuto. Štaviše, kada sam još jednom počeo da dobijam ritam, da zanimljivo te večeri gurnem svoj kurac snažno, ali delikatno u nju, jasno sam prepoznao tračak poštovanja pomešanog sa čežnjom koja je izgledala kao da dolazi malopre. Valjano, zanimljivo da je skoro došlo do napada, trenutno sam osetio da se ona postepeno menja u skladu sa ulaskom onako lako koliko se zaista moglo očekivati.

Shvatio sam da planira da izdrži i nisam žurio, ali sam ipak osetio da je to izluđuje kada sam ga nežno izvlačio milimetar po milimetar i nakon toga snažno udarao, ma kako fino, u jaja. Počela je brzo da udiše, držeći glavu u stranu i pomerajući ruke iza sebe, a pre dugo vičući sve jače i jače. Tada, u tom trenutku, kako me je to sve više uzbudilo, i kako sam sve divlje ulazio u nju, ja sam joj jednu nogu stavio iza, a rukom koju sam oslobodio uhvatio sam je uz bok i gurnuo što dalje. što je moguće uz akciju. Zevnula je da probudim grad i stavila mi nogu oko vrata. Onda je u tom trenutku sama pomerila drugu i rukama uhvatila moje kukove. Osećao sam se kao da se približavam vrhuncu i slično tako zlobno kao što me ona gura na kurac. Činilo se da je poslednjih nekoliko trzaja pre vrhunca poludela.

nabij mi to za mene.. . To, tooooooo… … .. Dalje, puni moja beskrajna jaja, jaooooooo. Došli smo istovremeno. Nastavak u drugom delu.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija