Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj prvi put sa crkinjom na moru!

Moj prvi seks sa crkinjom desio se na moru u Dubrovniku prošloga ljeta kada sam otišao da radim. Zovem se Kristijan i imam devetnaest godina. Moram da se pohvalim da sam jako zgodan dečko kojega su stalno jurile djevojke a imam i jako veliki kurac dužine oko dvadeset centimetra. Mnoge djevojke su zbog veličine moga kurca i njegove debljine odbijale da imaju seks sa mnom.

Sve se to promijenilo jednog toplog popodneva kada su za šank došle dvije prelijepe crnkinje. Jedna se zvala Nikol a druga Mišel. Meni je odmah za oko zapala Nikol. Imala je dugu crnu kosu, ogromne sise sa velikim bradavicama koje su se jasno ocrtavale ispod kupaćeg kostima. Sise su jednostavno kipile iz njega. Duge noge i njena malo poveća guza su bili prelijepa slika za mene.

Od svog toga prizora moj veliki kurac se počeo buditi i jasno oslikavati na šorcu. Kraičkom oka je i ona to primijetila. Počeli smo tu malo razgovora kroz šalu i popili zajedno par pića. Na rastanku mi je ostavila papir na kome je bio njen broj telefona uz poruku da je nazovem. Kada sam se uveče vratio sa posla nazvao sam je i rekla je da se nađemo na plaži za sat vremena. Došao sam ranije i čekao je.

Pojavila se u prelijepom kupaćem kostimu, ispod koga su do izražaja dolazile njene ogromne sise. Nakon par minuta spustila je ruku na moj kurac rekavši da je vidjela danas da mi se digao na nju i počela ga drkati preko šorca. Ta me je priča jako napalika da je moj kurac porastao do maksimuma. Izvadio sam moju kurčinu napolje a ona je ostala hipnotisana kada je vidjela koliki je.

Počela ga je rukom snažno da drka. Za par trenutaka stavila ga je u usta i počela pušiti dok je rukom idalje ga drkala. Prešao je na lizanje mojih jaja usput govoreći da nikada nije vidjela veći kurac. U tom trenutku sam je skinuo i ispred mene se ukazala prelijepa uređena pičkica iz koje su sokovi već uveliko tekli i ogromne sise. Počeo sam da ih ližem i grickam joj bradavice. To je nju jako palilo jer je stavila ruke u moju kosu nabijajući me na njene sise.

Nije više mogla da čeka nego mi je rekla da joj stavim kurac u pičku. Prinio sam kurac na otvor njene pizde malo glavićem ptotrljao joj klitoris a onda jednim potezom se sjurio u nju. Bila je jako uska za moj kurac. Molila me je da budem nježan. Jebao sam je u početku sporije. Ona je dahtala, stenjala i jako važila. Nakon što sam bio jedno deset minuta na njoj rekla je da želi sada da se ona nasadi na moj kurac.

Promijenili smo pozu i počela se nabijati na kurac. Sada sam počeo malo jače da je jebem. Dok se nabijala na kurac počela je sve jače da dahće i vrti glavom. Znao sam da je blizu svršavanja. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo još jače da je jebem a ona da vrišti od užitka. Nakon pet minuta svršila je i pala po meni. Moj veliki kurac idalje je bio u njoj.

Sada sam je okrenuo i zguza joj stavio kurac u pičku i počeo je divljački jebati. Koliko se derala bojao sam se da nas neko ne čuje. Rukama sam je hvatao za velike sise i mijesio ih. Jebao sam je tako još dobrih deset minuta. Moja sprema polako se spremala napolje da izađe.

Ustao sam stavio kurac ispred njenih usta koje je ona otvorila spremno čekajući moju spermu. Počeo sam da svršavam kao lud. Sperme je bilo svuda po njenom licu i sisama nikada u životu nisam toliko svršio. Polizala je ostatka sa mog kurca. Rekla mi je da moramo ovo ponoviti i da je sesk sa mnom odličan.

Otišli smo u more da se okupamo a nakon toga se vratili u hotel. Nastavio sam udaljen sa jebem to ljeto Nikol.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija