Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moj prvi put sa prostitutkom!!!

Ocjena: 1.5

Imao sam već dvadeset godina a nisam imao skoro nikakv seksualni život. Sve se svelo na nekoliko pušenja od strane drugarica iz razreda dok sam bio u srednjoj školi, ali nikada do sada nisam imao seksualni odnos sa ženom. Oduvek su me privlačile starije žene posebno one milfare koje sam često gledao na pornićima i zamišljao sebe kako jebem jednu od njih. Moji drugari su znali da sam imao totalno loš seksualni život pa su skoro uvijek kada bi se započela ta tema bio predmet zezanja. To mi je počelo da smeta pa sam se sve manje družio sa njima. Kako sam već počeo ovo ljeto da radim kao pomoćnik u jednoj firmi odlučio sam da čim dobijem platu platim jednoj prostitutci za seks.

Došao je dan naplate i ja sam imao novac u rukama. Bio sam jako srećan da sam jedva čekao da odem do kuće. Čim sam došao bacio sam se na internet i traženje oglasa. Jedan oglas mi je posebno privukao pažnju. Bila je to rasna crnka četrdesetih godina razvedena koja je posebno obožavala mlade kurčeve. Poslao sam joj poruku pitajući je za seks a ona je meni poslala odgovor u kome je bila cijena i njena slika. Na slici je bila potpuno gola, prava milfara iz pornića. Sise jedna jaka četvorka sa velikim tamnim bradavicama na stomaku malo sala a dolje dlakava pičkica uredno potšišana. Odmah mi se svidela tako da sam joj poslao poruku da pristajem na cijenu. Odgovorila mi je da dođem sutra popodne do nje i dala mi adresu.

Sutradan sam se lijepo spremio istuširao i zaputio se prema njenom stanu. Došao sam ispred vrata i tada me je polako počela da hvata mala trema. Pozvonio sam na vrata i za tren mi je otvorila ta crnka u crvenoj pokućnoj haljini, koja je imala veliki dekolte da su njene sise umalo ispale napolje. Predstavio sam se ko sam ali pogled nisam skidao sa njenih sisa. Ona je to primijetila osmjehnula se i pozvala me da uđem. Ušao sam u dnevnu sobu i ona me je odmah upitala da li sam ikada imao seks do sad. Odgovorio sam da nisam na šta je ona dodala da će se to odmah promijeniti. Skinula je haljinu sa sebe i ostala potpuno gola. Ostao sam ukopan jer prvi put vidim golu ženu. Legla je dvosjed i pozvala me da joj liže dlakavu pičkicu. Počeo sam da je ližem polako i vidim da je počela i ona da uživa uzdišući što je mene ohrabrilo pa sam još jače je lizao. Uhvatila me je rukama za kosu i nabila mi glavu na svoju picu. Lizao sam je jedno deset minuta dok se konačno nije zgrčila i počela da svršava po mome licu. Iznenadio sam se da može jedna žena ovako da svrši. Rekla mi je da je sad došlo vrijeme da ona mene zadovolji. Spustila se na koljena ispred mene skinula mi trenerku i bokserice i izvadila moj kurac od dvadeset centimetara. Iznenadila se kad ga je vidjela i prokomentarisala da imam jako lijep kurac. Uzela ga je u usta i počela da ga strastveno puši. Pušila ga je od glavica do jaja. Lizalala ga je sa svake strane pa bi se onda svom snagom nabila ustima na njega. Obrađivala ga je ustima dok je rukom nadrkavala ga i jaja mi mazila. To me toliko napalilo da sam odmah svršio u njena usta. Svršio sam obilno tako da je jedan dio završio van njenih usta na licu a jedan dio je progutala. Iako sam svršio kurac mi je idalje ostao tvrd. Rekla mi je da imam stvarno lijep kurac i da je sad vrijeme da ga proba njena pička.

Rekla mi je da legnem na dvosjed a ona me zajahala. Nabila se na kurac svom jačinom. Ipak i za nju je bio jako velik i debeo da je jako jauknula kad se nabila. Rekla mi je da nije vjerovala da ne može cijeli ući i da će sad lakše se nabijati. Dok se nabijala na kurac njene sise su se klatile gore dolje. Ovaj put je i ona uživala u seksu. Uhvatila je moje ruke i stavila na njene sise rekavši mi da ih stiskam jer je to još više pali. Mijesio sam sise, štipao za bradavice dok je ona sad ubrzavala nabijajući se na kurac. Dok se nabijala uzdisala je jako i šaputala mi na uho da je jebem odlično. Posle jednom deset minuta ustala je sa kurca i naguzila se ispred mene i rekla mi da želi sad da je jebem zguza. Prišao sam otpozadi sa kurcem na ulaz njene pice i ugurao ga jako. Sad je počela još jače da urla ali me je hrabrila samo da nastavim i jebem je još jače. Jebao sam je svom silinom. Dok sam joj ga zabijao rukama sam je uhvatio za kukove da bi je svaki put još jače navlačio na kurac. Od siline nabijanja moja jaja su udarala u njenu picu.

Ubrzo mi je došlo vrijeme da svršim. Rekao sam joj da ću svršiti a ona da izdržim još malo jer je i ona gotova ubrzo. Nakon par minuta se zgrčila i sva stresla i počela svršavati na mome kurcu. Tako mi je jako stegla kurac svojom picom da ni ja nisam više mogao izdržati već sam počeo puniti njenu picu. Naši sokovi su se pomiješali i počeli curiti iz njene pice.
Uzela mi je kurac u ruku oblizala ga od naših sokova i rekla mi kako do sad nije niko ovako dobro jebao i da je stvarno uživala u seksu sa mnom. Na rastanku me je poljubila i rekla mi da je nazovem kad god poželim i da će mi od sad seks sa njom biti besplatan jer sam rijedak koji ima tako lijep kurac. Nije mi puno trebalo da je nazovem ponovo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija