Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj prvi put sa ženom sa sajta!

Moja priča se desila prošloga ljeta dok sam bio na ljetnom raspustu. Moji roditelji su otišli na selo par dana. Pošto sam ostao sam kod kuće, bez ikoga da me nadgleda počeo sam na internetu da tražim sajtove za upoznavanje sa starijim ženama. Moram vam priznati da su me oduvijek privlačile starije žene.

Nakon par sati traženja našao sam jednu zgodnu crnku po imenu Marija. Izgledala je jako seksi na slikama koje je okačila. Poslao sam joj poruku, i već nakon par minuta dobio odgovor od nje. Rekla mi je da živi sama jer se razvela od muža, da ima četrdeset godina. Počeli smo sa dopisivanjem koje je svakoga trenutka sve više palilo i mene i nju.

Došli smo do toga da je poželjela da me na kameri vidi golog da vidi kakav imam kurac. Uradio sam to za nju, na šta mi je ona pokazala svoje sise i dlakavu picu. Tada sam počeo jako da ga drkam ispred kamere što je nju raspametilo. Počela je i ona da dira svoju sada već oteklu mesnatu picu. Ubrzo sam svršio. Rekla mi je da imam jako lijep kurac i da bi rado voljela da se vidimo uživo. Moram priznati da se i ona meni jako dopala, naročito njene velike sise sa tamnim bradavicama i dlakava pica.

Pošto sam bio sam kod kuće predložio sam joj da dođe do mene. Poslao sam joj adresu gdje stanujem. Odgovorila mi je da će doći sutra veče oko osam sati. Nisam mogao da isčekam taj trenutak. Dan mi se činio nikako da prođe, bio sam jako nervozan. Oko osam sati je pokucala na moja vrata. Otvorio sam vrata i ugledao jako seksi ženu obučenu i utegnutu u crnu mini haljinu sa velikim dekolteom, tako da sam mogao jasno da vidim njene velike sise.

Toliko sam se napalio da mi se kurac odmah digao u gaćama. Ušla je u stan i krenuli smo u dnevnu sobu. Ponudio sam je pićem koje je prihvatila a potom smo polako počeli da se prepuštamo jedno drugome. Dugo smo se ljubili a ona je potom počela da me skida. Skinula je sa mene svu odjeću a potom počela da mi puši kurac. Pušila mi ga je kao prava profesionalka. Pošto sam imao jako debeli kurac uvlačila mi ga je do pola. Uživao sam u njenom pušenju. Nakon nekih pet minuta uživanja ustala je i počela se skidati ispred mene.

Za jedan minut ispred mene se prvi put u životu ukazala gola žena. Bila je mnogo lepša nego na slikama. Legla je na komodu a ja sam počeo da joj ližem i mijesim njene velike sise. To joj je jako godilo jer je svojim prstima mrsila moju kosu i ispuštala uzdahe zadovoljstva. Zamolila me je da krenem da se spuštam do njene pice. Ispunio sam joj želju. Došao sam do njene dlakve pice i počeo polako da je ližem. Bila je jako mokra i iz nje je već počelo da curi. Lizao sam je dobrih pet minuta a potom nije više mogla da izdrži, tražila mi je da je jebem.

Ustao sam a ona sjela mi u krilo i počela da se nabada na moju veliku i debelu kirčinu. Iz početka je išla jako sporo jer je bila jako uska. Potom je počela da se nabija na njega cijela. Dok se nabijala na kurac ja sa lizao njene već sada otekle bradavice. Skakala je po mom kursu kao po rodeu. Nisam dugo mogao da izdržim i već sam htio da svršim. Vidjela je da sam pri kraju. Rekla mi je da se ne sekiram i da mogu slobodno da svršim u nju. To sam u narednom trenutku i uradio. Ostao sam u njoj sve dok nije se potpuno spustio.

Tada ga je ponovo uzela u usta i počela silovito pušiti. Nakon pet minuta ponovo je bio u funkciji. Naguzila mi se ovaj put izbacujući guzu prema meni, i zatražila da je jebem otpozadi. To sam i učinio. Stavio sam moj kurac u njenu picu a rukama je uhvatio za kukove i počeo jebati svom snagom. Nije bila toliko spremna da ga prima pa me je molila da malo usporim. Nisam se puno obazirao na njenu molbu već sam nastavljao da je jebem što jače. Ona više nije stenjala polako već sve glasnije i glasnije, skoro da je vrištala.

Nakon desetak minuta počela je sva da se trese i da svršava. Iz njene dlakave pice je poteklo kao iz česme. Srušila se od umora na pod rekavši da je ona u godinama i da nije dugo se jebala pa moram malo da budem pažljiviji na početku. Obećao sam da ću biti u početku. Tada je ponovo uzela moj kurac u usta i počela ga pušiti. Rekla mi je da želi da joj svršim u usta da želi da okusi moju spermu. Nije mi dugo trebalo i već sam mojom toplom spremom punio njena malena usta.

Ostali smo na podu da ležimo dobrih pola sata. A onda je ona počela da se oblači rekavši da je ovo samo početak našeg uzbudljivog druženja. Tako je i bilo.. .

Ocjena priče

4.3
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 7947

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija