Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moj prvi seks sa sestrom od svoje devojke!!!

Bio sa sa svojom devojkom u vezi već oko tri godine. Zvala se Marija, bila je prava osoba za mene. Imala je dugu crnu kosu, sise jedna lijepa četvorka dupe lijepo oblikovano. Volio sam da imam seks sa njom i imali smo ga često, sve dok jedne večeri nisam upoznao njenu sestru Anu, koja je bila starija od nje. Ana je bila studentica medicine.
Ana je izgledala mnogo ljepše nego Marija. Imala je plavu kosu, plave oči, sise jedna dobra petica a guza je bila posebna priča. Uvijek je nosila uske stvari da bi njena guza došla do izražaja, dok bi gore znala često kod kuće nositi uske majice bez busa tako da bi joj se bradavice odmah ocrtale. To je mene uvijek palilo kod nje da bi moj kurac od dvadeset centimetara se odmah digao do maksimuma. Često puta bi znao da jako izdrkati kada bi se vratio kući od Marije.
Jedne večeri sam se zaputio do Marije, da je iznenadim. Izgleda da je ta noć iznenadila mene. Na vratima njene kuće dočekala me je Ana, obučena u providnu spavaćicu tako da sam jasno sada mogao videti njene ogromne sise sa ogromnim bradavica a i lijepo obrijanu pičkicu. Kurac mi se odmah digao što se jasno moglo videti po izbočini na mojoj trenerci. Rekla mi je da Marija nije kući, da je skoknula do grada i da će brzo se vratiti te me pozvala da uđem i da je sačekam. Pristao sam i ušao. Išao sam u dnevnu sobu iza nje, gledajući u tu prelijepu guzu a u sebi zamišljao kako bi kuce je dobro razvalio. Sjeosam u dnevnu sobu a Ana je donijela mi sok i sela pored sebe. Nisam više od muke mogao da gledam u njene sise ali nisam isto tako mogao da odvojim oči od njih. Kurac mi je prijetio da eksplodira svaki čas. Ona je to vešto primijetila pa se samo još više negela prema meni. Poslije jedno pet minuta ćutanja odjednom me je upitala da li sam do sada imao seks sa njenom sestrom. Ja sam se odmah zacrvenio bilo mi je neprijatno ali sam uspio kliknuti glavom u znak odobrenja. Ona mi je rekla da je par puta čula kako njena sestra stenje dok se jebe i kako joj se čini da imam mnogo veliki kurac čim njena sestra tako lijepo uživa u njemu. Rekla mi je da bi voljela da vidi moj kurac uživo. Ja sam sada odnekud skupio hrabrosti ustao skinuo trenerku i bokserice i izvadio moj veliki kurac napolje.
Čim ga je ugledala iskolačila je oči govoreći da veći kurac u životu nije videla. Uzela a je ruku i polako počela da drka gledajući kako raste. Stvarno je ogroman i debeo stalno je ponavljala. Sada je čučnula ispred mene i počela da pušiti. Pušila je kurac mnogo bolje od svoje sestre. Uvlačila je kurac u svoja malena usta koliko je mogla. Pušila ga je lizala kao lizalicu dok bi rukama ga malo nadrkavala ili mi mazila velika jaja. Stvarno je pušenje bilo za desetku pa sam ubrzo bio pred svršavanjem što sam joj i rekao. Ona se samo glavom još više nabila na kurac tako da sam joj ubrzo svršio u usta. Sperme je bilo svuda, jedan dio je progutala dok se jedan dio cijedio niz lice. Rekla mi je da mi sprema ima sladak ukus i da želi ovako jako da joj sada svršim u pičkicu. Za tren oka spala je njena spavaćica i ostala je gola. Imala je stvarno top tijelo. Legla je na dvosed i pokazala mi da ližem njenu picu. Počeo sam je lizati bila je jako mokra dolje. Uživao sam da se igram sa njenim klitorisom a ona je počela sve više da stenje. Vukla mi je glavu prema pici svojim rukama da bi se u jednom trenutku tako nabila pučkom na moje lice zgrčila se i u isti tren svršila. Svršila je jako obilno tako da je svuda bilo po mome licu i grudima. Rekla mi je da ne može više čekati nego da joj odmah zabijem kurac u pičku i da je jebem najjače što mogu. Stavio sam joj noge na moja ramena, naciljao kurcem ulaz pičke i sjurio se maksimalno u nju. Snažno je zastenjala a ja još jače počeo jebati. Stiskao sam joj sise rukama, štipao je za bradavice koje su bile tako tvrde da sam mislio da će otpasti. Jebao sam je kao da mi je to poslednje u životu a ona me još više palila tražeći da je još jače jebem. Stenjala je sada sve glasnije držeći se svojim rukama za moje. Ulazio sam joj u pičkicu svom snagom da sam ubodima pomijerao dvosjed. Jebao sam je jedno desetak minuta u toj pozi a onda se okrenula i rekla mi da je jebem od pozadi. Naguzila i mi se izbacila svoje dupe a ja ušao u nju jako. Uhvatio sam je rukama za bokovi nabijao na kurac žestoko. Sise su joj se njihale pod udarcima moga kurca. To me je jako palilo. Svojom rukom mi je ispod pice mazila jaja. Sada sam je jednom rukom uhvatio za kosu i navlačio je jako na kurac gledajući joj grimase na licu. Bila je prava kurvica. Stalno je ponavljala kako sam je ja najbolje jebao do sada i kako ću je samo ja jebati od sada.
Ubrzo sam i ja bio spreman da svršim. Sada se ona samo brže počela nabijati na moj kurac. Svršio sam jako duboko u njenu pičku. Napunio sam joj pičku spremom, kurac mi je ispao iz pice iz koje su odmah počela da se cijedi sprema. Uzela mi je kurac u usta i zadovoljno ga počela čistiti od sperme govoreći mi da je ovo samo jedan lijepi početak našeg druženja.
Tako je i bilo ali o tome u nastavku.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija