Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moj prvi seks!

Ocjena: 4

Moj prvi seks se desio prošle godine kada sam krenuo na faks u Zagreb. Zovem se Kristijan i dolazim iz jednog malog sela iz provincije gdje je tema o seksu još uvijek tabu tema. Moram priznati da sam jako zgodan dečko ali do sada nisam imao seks ni sa jednom djevojkom.

Kada sam stigao na faks u Zagreb za mene je to bilo sve novo, druženje sa djevojkama i dečkijima u većem društvu. U tom našem društvu bila je jedna prelijepa crnka koja se zvala Martina. Imala je jako dugu crnu kosu, ogromne sise koje su se njihale dok bi hodala u svojim uskim majicama na kojima su se jasno ocrtavale te prelije sise, i naravno na kraju prelijepo dupe koje je uvijek bilo u uskim helankama koje su to savršeno dupe još više isticalo.

Bila je jednostavno seksi i jako sam puno maštao da je jebem u snu i šta bi joj volio sve raditi tokom seksa. Imao sam moram priznati jako veliki kurac dužine oko dvadeset centimetra. Tako su prolazile sedmice i mnogi tulumi na kojima smo se upoznali mnogo boljr. Prilikom jednog takvog u pijanom stanju sam priznao jednoj drugarici da sam nevin još uvijek. Kasnije sam saznao da je to Martina od nje saznala.

Bio je to peta veče kada mr je ona pozvala zamolivši me da joj pomognem oko nekog ispita. Pristao sam da dođem do nje, dala mi je adresu i za pola sata sam bio ispred njenog stana. Kada mi je otvorila vrata umalo se nisam onesvestio. Na sebi je imala bade mantil iz koga su jasno virile njene velike sise sa tamnim bradavicama. Moj kurac se odmah digao. Zagrlila me je i poljubila u obraz rekavši da je sada ispod tuša izašla. Prilikom tog zagrljaja morala je osjetiti moj nadignuti kurac.

Ušli smo u dnevnu sobu ponudila me je sokom i rekla da je sačekam minut. Poslije se na vratima pojavila potpuno gola. Izgledala je kao boginja sa ogromnim sisama i obrijanom picom dolje. Upitala me je da li mi se sviđa ovaj prizor. Samo sam klimnuo glavom u znak odobrenja. Rekla mi je da zna da sam nevin i da je to jako pali i da želi da mi oduzme nevinost. Došla je do mene i skinula mi trenerku iz koje je izašla ogromna kutčina. Kada ga je ugledala uzela ga je u ruku i počela ga drkati.

Jako brzo je porastao do maksimuma u njezino ruci. Rekla je da imam jako lijep i veliki kurac i spustila glavu na njega i počela mi ga pušiti. Pušila ga je kao prava kurvica uvlačila ga je u usta koliko je god mogla. Bio sam jako napaljen i za tren oka sam počeo da svršavam njoj u usta. Nije se dala zbuniti već je sve progutala i nastavila mi pušiti kurac. Kada je ponovo bio tvrd, ustala je i sjela mi u krilo naciljala moj kurac na ulaz njene pičke i polako se počela nabijati na njega.

Imao sam osjećaj kao da sam u raju. Njena pička je bila jako vlažna ali ipak jako uska za moj veliki kurac. Dok se nabijala ja sam rukama mijesio njene velike sise. To je jako palilo. Uživala je i ona po stenjanju koje je izlazilo iz nje. Jebala me je tako jedno pet minuta a zatim ustala i naguzila sr rekavši da priđem od pozadi i zabijem joj ga u pičku jako. Poslušao sam je u gurnuo joj ga toliko jako da je jauknila od bola.

Opustio sam se malo, rukama je uhvatio za bokove i počeo jebati silovito a ona da sve jače dahće. Nakon par trenutaka počela je da svtšava. Iz njene pičke je potekao potok picinih sokova. Nedugo nakon toga i ja sam bio pri kraju. Rekao sam joj da ću svršiti. Ona se odmakla od mene kleknula ispred mene i rekla da joj svršim po licu što sam i uradio.

Oblizala mi je kurac od ostataka sperme rekavši da sam dobar za prvi put ali da mi još uvijek treba dosta prakse koju sam nastavio da stičem da njom jer joj se svidio moj veliki kurac.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija