Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja dama sa interneta!

Ocjena: 3.5

Nakon prvog seksa sa Anom otišli smo pod tuš kabinu gdje smo počeli da se ljubimo kao dvoje zaljubljenih ljudi. Sve je prštalo od naše strasti. Ja sam je mazio svuda po tijelu po njenim sisama, stomaku i dlakavoj pici. Za to vrijeme ona nije iz ruke ispuštala moj kurac koji moram priznati da me je počeo pomalo boljeti od tog žestokog seksa.

Otišli smo u njen krevet gdje smo nastavili naše maženje sve dok nismo utonuli u san. Ujutru me je probudio osjećaj njenih usta na mom kurcu. Kada sam otvorio oči vidio sam da ona uveliko puši moj kurac. Nasmijala se poželela mi dobro jutro a zatim nastavila pušiti mi kurac. Ja sam zaklopio ponovo oči i nastavio da uživam.

Pušila mi je kurac jedno dobrih deset minuta a zatim ponovo se počela nabijati na moj kurac. Nabijala se na njega kao prava drolja. Moj veliki kurac širio je njenu usku dlakavu pičku. Njena pička je bila jako vlažna. Rekao sam joj sada da legne na krevet.

Poslušala me je raširila noge spremno čekajući moj kurac. Stavio sam joj ga ponovo u pičku i počeo je žestoko jebati. Jebao sam je dok je ona ispod mene dahtala kao lokomotiva, tražeći da je samo nastavim jebati ovim tempom. Jebao sam je kao da sutra ne postoji. Svojim noktima je šarala po mojim leđima što je mene jako palilo. Toliko sam ubrzao tempo da sam je počeo podizati od kreveta sa kurcem u njoj.

Želio sam novu pozu pa sam joj rekao da se naguzi jer želim dogi pozu. Naguzila mi se, rukama razvukla njene velike guzove da bi moj kurac što bolje ulazio u nju. Imao sam prelijep pogled na njene dvije rupe. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo navlačiti na kurac koji je nestajao u njenoj pici. Moja jaja udarala su u njenu picu. Ponekad bi je rukom uradio po njenoj velikoj guzi što je nju jako palilo.

Poželio sam je poslije pice jebati i u guzu. Rekao sam da je želim jebati u šupak. Nećkala se govoreći da nije nikada se do sada jebala u guzu ali ja sam bio jako uporan pa je na kraju ipak popustila. Uzela je kremu namazala njenu guzu a zatim moj kurac govoreći mi da budem nježan. Iz početka je išlo jako teško, boljelo je mnogo ali nakon par pokušaja moj glavić je ušao unutra.

Počeo sam je jebati polako a ona sve više da se opušta i uživa u jebačini. Njena ruka je mazila svoju pičku dok je moj kurac širio njenu guzu. Nakon toga počeo sam polako da ubzavam tempo i jače da je jebem a ona sve jače da stenje. Govorila mi je kaki je razvaljujem od kurca, kako ću joj mojom kurčinom razvaliti njeno usko dupe da neće moći sjesti poslije toga na njega. Nisam se puno obazirao na to nego sam je idalje nastavio jebati istim tempom.


Uživala je u mom kurcu maksimalno. Nakon par trenutaka počela je da svršava jako glasno. Zabila je glavu među jastuk da nas nebi ko čuo. Iz njene pičke je potekao potok picinih sokova. Ubrzo sam i ja bio spreman za svršvanje. Rekao sam joj da klekne ispred mene jer želim da svršim joj po licu i sisama.

Namjestila se ispred mene a ja počeo da drkam moj veliki kurac. Za par trenutaka sam počeo svršavati po njenom licu i sisama. Moja sprema je bila svuda po njoj. Uzela je svojom prstima da skida spermu sa lica i stavlja u usta govoreći da moja sprema ima jako lijep ukus. Uzela je sada moj kurac u usta i očistila ga od ostataka sperme.

Otišli smo potom pod tuš a zatim se uputili u kuhinju na doručak. Ostao sam još koji sat kod nje a zatim se zaputio ka svom stanu. Nastavio sam seks sa Anom i narednih dana i mjeseci.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina