Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja domina

Bil je navaden dan, sprehajal sem se po mestu kot vedno popoldan, videl sem mlado privlačno blondinko, ki je sama sedela pri vodnjaku v parku. Nekaj časa sem razmišljal in se odločil, zakaj se ji ne bi približal. Ves navdušen sem šel proti njej, ko sem prispel sem se predstavil in začel spoznavati.

.. .. po nekaj minutah sva odšli v prvo kavarno na kavo, ob prijetnem pogovoru me je povabila k sebi na večerjo nocoj ob 21h sem seveda malo presenečena privolila in se že začela navduševati. Bližala se je 21. ura, sem bil vse bolj nemiren, stuširal sem se, uredil, kupil vrtnico in se odpravil proti njej.

Ko sem prišla, sva ob večerji prijetno poklepetala, nato pa sta se ob kozarcu vina čisto sprostila in se začela pogovarjati o seksu in fantazijah. Povedala mi je, da ima majhno skrivnost, a mi je ni želela takoj izdati, prosila me je le, da se strinjam in da mi bo udobno, seveda sem polna radovednosti privolila in odpravili sva se v sobo.

Vstopili smo in takoj z vrat sta vame streljali 2 močni samari in mi rekli, naj se slečem in naj jo naslavljam z Gospodarica. Malo prestrašeno sem se slekel, vrgla me je na posteljo in se postavila nad mano, s petami me je začela narahlo tepsti po tiču in jajčkih, da sem se malo trudil a tudi opekel, nakar me je začela polulati, kar je vznemirilo jaz in že moj kurac je bil zelo trd.

Sedla mi je na obraz in mi rekla, naj ji očistim muco in zadnjico ter da nimam sreče, ker ne polura. Močno in do konca mi je začela pihati tiča, z roko pa je šla čez moje mednožje in v enem trenutku me začela lizati mednožje in drkati. Ko mi je dobro navlažila mednožje, mi je začela vstavljati prst, nato dva.

.. . vstala je iz postelje, si nadela strapon in mi ukazala naj se obrnem in jo pofukam, kar sem ubogal.Takoj ga je močno zataknila, kar me je prizadelo, a bolj kot ga je zataknila, bolj me je začela tepsti po rit in trzanje mojega trdega tiča. Vzela ga je ven in mi rekla, naj kliknem pred njo in ji dobro očistim strapon.

.. . ko sem očistil strapon, mi je rekla, da hoče, da ji poližem prepotene pazduhe, tako da sem takoj začel in kurac mi je že tako močno utripal. Ko sem si 10 minut lizal pazduhe, je rekla, upsss, imaš srečo, draga, z mano, sva šli na stranišče, sedla je na školjko in se jo je slišalo pokakati, ko je končala, mi je rekla očistil sem ji zadnjico z jezikom, kar sem sprva tudi naredil, vendar nisem hotel s klofuto sem moral.

Ko sva prišla nazaj v sobo, sem začel drkati in čutil sem, da bom hitro spermil, na kar je rekla, da ji je on šel na prste, kar sem storil v nekaj sekundah in moral sem polizati vso svojo spermo s svojih nog. . Zatem je v sobo vstopil moški, začudeno sem jo gledal in rekla je vstopi draga, zabavam se, nisem vedel, kaj se dogaja, dokler ni prišla do mene in mi ukazala, naj pokleknem, in mu dala tiča moja usta, medtem ko sta se onadva strašno poljubljala, ko sem ga kadila, jo je začel jebati in lizal sem njeno muco, medtem ko jo je jebal.

Po nekaj minutah je močno kumljal po njeni mučki, ki ji je tekla po zadnjici, seveda je bila to moja naloga, zato sem vse oblizal in pogoltnil še toplo. Vsi trije smo šli na stranišče pod tuš, v kadi mi je rekel, naj še malo ližem njegovo punco in oba sta se lizala po celem telesu, ona mi je predlagala, da čutim v sebi pravega tiča in me je prijela.

moje lase in zataknil mojo glavo med njene noge, on pa je nežno položil svojega nabreklega tiča v mojo ozko klitoris, ta se je boril, a tudi padel. Spustila mi je glavo in začel sem trzati, potem se je spustila in me začela kaditi, čez nekaj minut sem on in jaz istočasno cukala, seveda on v mojo rit jaz pa v njena seksi usta, vstala je z usta polna sperme in začeli smo vse tri strašno poljubljati in mazati spermo po mojih ustih, medtem ko sem jaz čutil, kako mi iz zadnjice kaplja sperma, kasneje sva spila še eno steklenico vina in se seveda dogovorila, da se naslednji teden spet srečava.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija