Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja domino dama 1

Ocjena: Nije ocjenjeno

Napravila je korak ispred mene i nežno mi prešla rukama po celom telu. Vrhovima prstiju oblizala je klitoris, uvlačeći ih u svoju rupu, a zatim ih prinoseći usnama. Moj bračni seksualni život nije se razlikovao od života miliona drugih; parovi su se uhvatili u kolotečini, radeći sve poze, učeći svaki deo tela i sve u svemu - dosadu. Iz dana u dan nema čemu da se radujete, pa odlučite da bi vam bilo bolje bez devojke. Kada vaša volja zablista i kada kreativnosti date krila, ispunjeni ste. Dugo mi je trebalo da me supruga veže za krevet i zabije mi nož u leđa, ali nisam znao kako da je kažem, pa mi se sreća nasmešila dok je želela da uradi nešto drugačije i dočekala me jedne večeri noseći samo svileni šal. Omotala mi je luk oko uspravnog kurac za smeh, a sa svakim jačim stiskom sve sam više bio oduševljen.
Zašto mi ne vežeš ruke? Nasmešila se i našalila se oko mog zgloba kad sam je bojažljivo pitao.
Ležao sam ispod nje, i iako sam znao da treba da izađem, nije mi padalo na pamet. Ruke su mi bile prekrštene na leđima dok me je prevrtala na bok. Privila se za mene i počela trljati bradavice po mojim ramenima, što je i nastavila. U početku me nježno grize, a zatim sve jače i jače od vrata do kundaka.

- Više jak. Jače .. . - zastenjao sam i činilo mi se kao da je pometla unazad. Kako se moj kurac širio do neverovatnih dimenzija, zabila mi je glavu među obraze i ugrizla me. Puhao sam kad su mi njene usne zaokružile jaja i počeo da ih isisavam suve poput vakuuma.
Polizala me i stavila pičku na mene. Ubola je i jecala, prilagođavala se i uzvrpoljila dok nije došla i mirno legla pored mene, a ja sam joj utisnuo jezik u rupu, uvučen u jedan prst, pa još, a ona je zabijala i jecala, prilagođavala se i vrpoljila dok nije došla i položila mirno dole pored mene.

- Prošlo je dosta vremena otkako smo ovako slatki. Prošaputala je i isplazila jezik: "Nisi me pojebao, a orgazam je bio neverovatan. "
a posle orgazma volela je da se na trenutak ljubi. - Takođe mi je bilo prijatno. Kada me ujedeš i kad sam nemoćan, to mi se sviđa. Priznao sam i pustio zagrljaj: „Znate, već dugo nisam imao takvu erekciju“.

Ipak, u isto vreme, nadao sam se nečemu više i činilo se da su se moji snovi ponovili. Trebala sam da me ima, da je sluša i radi šta hoće. Šta god joj padne na pamet, i shvatila sam da moram neprekidno da sprovodim svoje preferencije jer je mrzela dramatične promene. Svi su, međutim, brzo započeli. Sve je počelo kožnim bodijem i psećom ogrlicom koju sam joj poklonio. U početku nije bila sigurna, ali svidelo joj se. Njene želje bile su moja naredba i ona je to porasla. Ovde treba biti.
Sadio sam priče u kojima je žena bila potpuna ljubavnica, a onda sam počeo da uzimam kući pornografiju iste supstance. Danas sam zadovoljan i srećan. Vratila sam se kući iscrpljena, kao i obično juče, a ona me rukama povukla u stranu na vratima i ošamarila me ne govoreći ništa. Nisam imala vremena da reagujem, a ni ona. - Lezi na pod i umukni! vikala je bacajući svoj bade mantil. Čekam te, kretenu, radiš kao konj. Životinjski, liži mi cipele! Nisi zaslužio ništa više od ovoga.

Srušio sam se na zemlju i počeo da joj ližem puhaste papuče.
- Svinjo, ne! Liže ih, moju macu, vulvu i vaginu - liže ih. vrisnula je i udarila me po leđima kratkim potezima dlanovima obe ruke. Prepustio sam se talasima zadovoljstva, ni sanjajući da moje želje sežu tako duboko. Nikad nisam razmišljao o takvoj dominaciji, ali izgleda da je moja supruga shvatila moje nagone pre mene. Odjednom je povukla nogu i stavila mi je na leđa, pritiskajući me o pod.


Nastavak sledi.. .. .. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina