Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja domino dama 1

Napravila je korak ispred mene i nežno mi prešla rukama po celom telu. Vrhovima prstiju oblizala je klitoris, uvlačeći ih u svoju rupu, a zatim ih prinoseći usnama. Moj bračni seksualni život nije se razlikovao od života miliona drugih; parovi su se uhvatili u kolotečini, radeći sve poze, učeći svaki deo tela i sve u svemu - dosadu. Iz dana u dan nema čemu da se radujete, pa odlučite da bi vam bilo bolje bez devojke. Kada vaša volja zablista i kada kreativnosti date krila, ispunjeni ste. Dugo mi je trebalo da me supruga veže za krevet i zabije mi nož u leđa, ali nisam znao kako da je kažem, pa mi se sreća nasmešila dok je želela da uradi nešto drugačije i dočekala me jedne večeri noseći samo svileni šal. Omotala mi je luk oko uspravnog kurac za smeh, a sa svakim jačim stiskom sve sam više bio oduševljen.
Zašto mi ne vežeš ruke? Nasmešila se i našalila se oko mog zgloba kad sam je bojažljivo pitao.
Ležao sam ispod nje, i iako sam znao da treba da izađem, nije mi padalo na pamet. Ruke su mi bile prekrštene na leđima dok me je prevrtala na bok. Privila se za mene i počela trljati bradavice po mojim ramenima, što je i nastavila. U početku me nježno grize, a zatim sve jače i jače od vrata do kundaka.

- Više jak. Jače .. . - zastenjao sam i činilo mi se kao da je pometla unazad. Kako se moj kurac širio do neverovatnih dimenzija, zabila mi je glavu među obraze i ugrizla me. Puhao sam kad su mi njene usne zaokružile jaja i počeo da ih isisavam suve poput vakuuma.
Polizala me i stavila pičku na mene. Ubola je i jecala, prilagođavala se i uzvrpoljila dok nije došla i mirno legla pored mene, a ja sam joj utisnuo jezik u rupu, uvučen u jedan prst, pa još, a ona je zabijala i jecala, prilagođavala se i vrpoljila dok nije došla i položila mirno dole pored mene.

- Prošlo je dosta vremena otkako smo ovako slatki. Prošaputala je i isplazila jezik: "Nisi me pojebao, a orgazam je bio neverovatan. "
a posle orgazma volela je da se na trenutak ljubi. - Takođe mi je bilo prijatno. Kada me ujedeš i kad sam nemoćan, to mi se sviđa. Priznao sam i pustio zagrljaj: „Znate, već dugo nisam imao takvu erekciju“.

Ipak, u isto vreme, nadao sam se nečemu više i činilo se da su se moji snovi ponovili. Trebala sam da me ima, da je sluša i radi šta hoće. Šta god joj padne na pamet, i shvatila sam da moram neprekidno da sprovodim svoje preferencije jer je mrzela dramatične promene. Svi su, međutim, brzo započeli. Sve je počelo kožnim bodijem i psećom ogrlicom koju sam joj poklonio. U početku nije bila sigurna, ali svidelo joj se. Njene želje bile su moja naredba i ona je to porasla. Ovde treba biti.
Sadio sam priče u kojima je žena bila potpuna ljubavnica, a onda sam počeo da uzimam kući pornografiju iste supstance. Danas sam zadovoljan i srećan. Vratila sam se kući iscrpljena, kao i obično juče, a ona me rukama povukla u stranu na vratima i ošamarila me ne govoreći ništa. Nisam imala vremena da reagujem, a ni ona. - Lezi na pod i umukni! vikala je bacajući svoj bade mantil. Čekam te, kretenu, radiš kao konj. Životinjski, liži mi cipele! Nisi zaslužio ništa više od ovoga.

Srušio sam se na zemlju i počeo da joj ližem puhaste papuče.
- Svinjo, ne! Liže ih, moju macu, vulvu i vaginu - liže ih. vrisnula je i udarila me po leđima kratkim potezima dlanovima obe ruke. Prepustio sam se talasima zadovoljstva, ni sanjajući da moje želje sežu tako duboko. Nikad nisam razmišljao o takvoj dominaciji, ali izgleda da je moja supruga shvatila moje nagone pre mene. Odjednom je povukla nogu i stavila mi je na leđa, pritiskajući me o pod.


Nastavak sledi.. .. .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija