Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja domino dama 2

Nastavak price.. ..

Ako se niste usudili da zakoračite - rekla je dok se selila ka ulazu u dnevnu sobu. Zaključala je vrata i sakrila ključ u prošaptani kožni grudnjak, trgnula lanac vrata i nogom prevrnula tepih preko pločica.
- Skini se! - glas joj je bio strog, a ja sam bila prestravljena. od uzbuđenja nisam imala pojma šta da kažem, pa sam se potrudila da je slušam poput psića. - Brža, brža stoka .. . dok brojim do deset, želim da te vidim golu - rekla je ponovo kad sam počeo da skidam kaiš. Jeste li shvatili šta govorim? Čuo sam kako mu pocepaju rukavi košulje, pa nisam puno razmišljao o tome. Lako sam sve zbacio i zauzeo mesto ispred vrata.
- Lezi na pločice. Njihova hladnoća je odmazda za vaše kašnjenje. Na trbuhu si! Vaš penis je sjajan! Šta čekaš, životinjo? - pitala je, a ja sam dok sam je slušao pala u trans. Bila sam prestravljena hladnoćom. Zadrhtala sam od glave do pete. Osjetio sam kako se uzjahala iza mene i trljala joj vruću macu po leđima, gurajući je gore-dolje. Strah i hladnoću zamenio je smeh. Spustila je pantalone i jednim potezom sletela otvorenih nogu preda mnom.

- Hoću da me ližeš! Prisilio sam jezik između nje i njenog jauka.
usta Moji testisi su se tukli po ledenim pločicama dok sam je lizao. Podigla je zadnjicu u vazduh i naglo me prisilila unazad, baš kad sam osetio da joj dolazi orgazam.
- Bolje se okreni! Molim te požuri!

Moj penis, bez težine poda, napravljen je za plafon kad sam se okrenuo na leđa. Zagazila je na mene i uhvatila me za kosu. u rukama sam odjednom zaplakala od muke, ali ona je odbila da je omete. Uhvatila je moj penis u obje ruke i počela ga zezati. Otrgnula me je ne shvatajući bol koji mi nanosi. Oh, Bože, bilo mi je super! Kad sam shvatila da neću moći spasiti spermu od eksplozije, rekla je, - Samo se usudite da sperma!
Nisam bio siguran da ću uspeti da izvršim njeno naređenje, ali ona me hladnokrvno ugrizla za jaja, uzrokujući da moj vrisak podigne komšije na noge. Osetio sam malo vrtoglavicu i pomislio da sam u kadi krvi. Spustio sam ruku, instinktivno prestravljen, i vrhovima prstiju prebacio nabrekla jaja, ali bila su na sigurnom, i odahnuo sam. mešavina užasa i teskobe Njeno divlje smejanje me šokiralo, a ja sam bio ispunjen ekstazom. Sjela je na mene i počela da me ljubi, jezikom okružujući me. Duboko sam udahnula, nadajući se da me kurac neće izneveriti i da neću prskati njenu mokru picu.
- Idiote, uzmi me za sise! Hajde, poljubi me u njih .. .
Zagrlio sam je rukama i počeo da je trljam jezikom
sise bradavice bradavice bradavice Njene ruke nisu napravile pauzu. Štipala me i stezala za ramena, trzala po mojim ušnim resicama i češkala po rukama. Osećao sam da ću puknuti iz kože. Osetila je to i skočila na noge, navukavši grudnjak preko svojih okruglih grudi i skenirajući na podu prsten. Otišla je do ulaza, otvorila ga, a zatim rekla: "Da se ​​ne usuđujete da se pomerite! " pre nego što je nestao u dnevnoj sobi.
Moj kurac je ostao zašiljen kao i uvek i kao da nije imao nameru da padne dok sam ležao na leđima, više se ne smrzavajući. U početku sam se pridržavao njenih naredbi, ali uzbuđenje mi je bilo previše. Trgnula sam se kad sam oprezno spustila ruke i poljubila ga.
- Ni ne pomišljaj na to! Biće u meni, u mojoj pički, kad poželim da spermiš. Ne izbacujte spermu bez razloga! Dok sam se okretala, bila je potpuno gola i stajala na ulazu. Oprezno mi je prišla vrteći pseću ogrlicu među vrhovima prstiju. Kleknula je i ovila mi ga oko struka. Pošto nisam dobio mali lanac, nisam siguran odakle je potekao. Zakopčala ga je i u širokom krugu obesila na kuku vešalice. Dala mi je znak da sednem. Naslonio sam se na zid. Nikada pre nije bila tako prozirna i svi su buljili u nju. Zakoračila je ispred mene i nežno me okrznula rukama po celom telu. Pritisnula je vrhove prstiju na klitoris, uguravši ih u svoju rupu, a zatim ih uzela na usne i poželjno ih oblizala. Želeo sam da je uhvatim jezikom za njenu pičku kad je zavrtela zadnjicu i izbacila mi je u prsa.


Nastavak sledi.. .. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija