Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja draga

Danas sam odlučio da pišem o doživljaju sa mora. Moja supruga i ja četrdesetogodišnjaci, kao i naši prijatelji otišli smo na odmor. Naše prijateljstvo traje još od srednje škole, moj kolega i ja smo oženili dve dame, zgodne intelektualke.

Da prevarili ste se, intelektualke ali veoma zgodne.

Moja draga je plavuša, duge kose visoka, zgodna, manjih grudi , uskog struka, čvrste guze. Kad je na moru, ne nosi grudnjak, uvek je u kratkoj haljinici ili neki top i mini suknja, kao i papuče ili sandale na štikle. Iz ovoga se vidi da se oblači izazovno.

Prijateljeva supruga je crnka, duge talasaste kose, većih grudi, odmetena prava dama. Nije da mi se ne diže na nju ali je ipak žena mog druga. Imam koreltne odnose sa njom.

Ja sam čovek koji se još uvek oseća mlado i u dobroj sam formi.

Moj kolega je svetle puti i poznat je u muškim krugovima da voli da šara.

Iznajmili smo veliku kuću sa bazenom i prostor za uživanje iza kuće pa nismo ni odlazili na plažu.

Kupali smo se i sunčali. Prvi dan smo pazili da ne izgorimo. Svaki od nas je brinuo o svojoj dragoj.
Ja sam svoju dragu namazao po leđima. Dok sam je mazao lagano sam joj spuštao gaćice ali ona nije bila za to pa se sve završilo regularno. To veče smo prošetali i vratili se svako u svoju sobu. Ja sam svojoj dragoj priuštio oralni seks koji se završio klasičnim seksom u misionarskoj pozi. Ne znam šta su moji prijatelji radili.

Sutradan smo se dogovotili da ćemo večerati ribu na roštilju pored bazena. Dogovorili smo se i da ćemo ja i kolegina supruga pripremati roštilj a moja draga i kolega će oprati posuđe.

Nakon celodnevnog kupanja u sumrak smo počeli sa aktivnostima. Inače uzak je prolaz između roštilja i bazena.

Moja draga i kolega su dobili zaduženje da pripreme i postave sto.

Ja s bio roštilj majstor, dok je kolegina supruga pripremala ribu i salatu. Stavila je neku kecelju na sebe, ali se videlo da nije obukla majicu, već su se njene bradavice nazirale kroz kecelju.

Uputio sam joj kompliment vezan za uspravne grudi. Videlo se da joj je drago jer je porumenila.

Sa druge strane video sam da moj kolega koristi svaku priliku da kao slučajno prođe oko moje drage i očeše se.

To je bio za mene okidač da pokušam nešto.

Inače, supruga i ja volimo da napalimo jedno drugo koketirajući sa drugima.

Kad smo počeli sa roštiljanjem, moja draga i kolega su sedeli za stolom. Kolega je gledao u moju dragu u beloj majici ispod koje nije bilo ničega i nešto su čavrljali uz piće. Njegova supruga nije to odobravala.
Čak mi je to i rekla. Ja sam se pravio naivan i rekao da je to bezazleno. Međutim, koristio sam svaku priliku da je dotaknem ili pridržim dok mi dodaje nešto. Kad se moj kolega približio mojoj dragoj i nešto joj počeo da šaputa, njegova draga je pucala od ljubomore. Ja sam se kao okrenuo ka roštilju, ona me je upozorila da se tamo nešto dešava. Ja sam se okrenuo, kao slučajno, je obuhvatio oko struka i rekao da ne brine. Lagano sam spuštao ruku sa struka na njenu guzu. Pomislio sam, sad je trenutak. Na moje iznenađenje, nije se bunila. Samo me je pogledala. Maxio sam je po guzi a ona je počela lagano da se uvija. Pošto smo mi bili u mraku, moja draga i kolega nisu mogli ništa da vide. Kad sam prst pokušao ubaciti u njenu mačkicu, rekla je nemoj.

Pripremili smo ribu i seli za sto. Večerali smo uz više trosmislenih rečenica upućenih od svih nas. Kako sam sedeo levo od kolegine supruge, u jednom momentu sam stavio ruku na njeno koleno. Njena reakcija je bila iznenađujuća. Stavila je svoju ruku na moju i počela je da me mazi. Ubrzo je dovela tu ruku na svoje međunožje. Moja muškost se ukrutila. U tom momentu moja draga je privukla svoju ruku na moj kurac. Nije imala pojma da se ukrutio zbog druge žene. Ona ga je drkala dok sam ja prstom jebao koleginu ženu. To je potrajalo neko vreme. Kolega je ustao, pokupio tanjire i moja draga je ustala da mu pomogne. Oni su otišli unutra. Kolegina žena mi je rekla da bi mi mogli u mrak. Otišli smo do roštilja, ona se oslonila o drvo i ja sam uletio u nju sa leđa. Mešala je guzovima kao nijedna pre. Prosto je usisavala moju nabreklu kurčinu. Ubrzo sam svršio. Vratili smo se za sto.

Ubrzo je suđe bilo oprano. Popili smo po još jedno piće i otišli u sobe.

Kako sam još uvek bio napaljen skinuo sam moju dragu i pružio joj oralni seks ljubeći njene usmine, lizajući klitoris i stavljajući dva prsta u njenu mačkicu u odgovarajućem ritmu. Sve se završilo penetracijom dok su joj noge bile široko raširene.

Ujutro smo zajedno popili kafu. Moj kolega i moja draga nisu imali pojma šta se desilo prethodno veče. Kolegina žena je koristila priliku da me dira ispod stola. To je bio znak. Moj kolega i moja draga su predložili da taj dan idemo na krstarenje. Kolegina žena ne podnosi vožnju morem. Ja sam predložio da joj pravim društvo. Naši supružnici su otišli.

Čim su otišli, predložio sam joj da je zadovoljim.

Pristala je, haljinica je skliznula sa nje i videla se obrijana mačkica. Legla je i počeo sam da je ljubim, prvo u vrat, onda u nabrekle bradavice. Spustio sam sade do mačkice i obrađivao je jezikom, pa onda i prstima. Primetio sam da se uvija drugačije od moje drage. Učinilo mi se da namešta guzu. Ubacio sam jedan prst u guzu koji je ona počela da uvlači. Jebao sam je prstom u guzu a ona je vrištala tooooo, razvali mi dupe. Činilo mi se da će je prst rasturiti. Moj kurac je zamenio prst i penetrirao dok nisam svršio.

Nasmejala se i rekla da ćemo to ponoviti i kad odmor završi.

Tog dana je napravila ručak i čekali smo naše supružnike da se vrate sa krstarenja. Da li su oni nešto radili neću proveravati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija