Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja draga i ja

Ocjena: 4

Zovem se Zoran i imam 40 godina. Moja supruga je Biljana i dve godine je mlađa od mene. U braku smo 15 godina i seks nam je savršen. Inače Biljana je brineta kratke kose oko 175 cm visoka veoma zgodna i vitka, manekenka izgleda. Voli da se izazovno oblači i privlači muške poglede. Zategnuta guza i duge noge, uz mini suknju, te seksi hod jedan su od njenih glavnih aduta. Uvijek nosi košuljice ispod kojih se nazire čipkasti brushalter. Izlazimo vikendom, sami, a i sa našim prijatelji. Kako god bilo, svaki izlazak je ujedno i uživanje u seksu.

Kad smo sami idemo u klubove, obično mračne. Obično počnemo da se mazimo na podijumu za igru, ali prava predigra je za stolom. Potrudim se da Biljana napalim šaputajući joj na uvce šta ću joj sve uraditi. Počnem da je mazim po koljenu i polako prema butinama. Polako joj povlačim suknjicu prema gore i prstom potražim vrelu mačkicu. Mačkica već bude malo mokra. Ona se počne ubijati prisloni usta na moje uvo i lična me jezikom. Nije se desilo jednom da se nakon toga spusti do moje muškosti i obradi me svojski. Nakon toga bi odlazili kući i imali seks do iznemoglosti.

Međutim, ono što se desilo prošlog vikenda iznenadilo je mene. Iako sam i prije pitao moju Biljana šta misli o tome da i ja i ona imamo seks sa drugima ona je uvijek histerično odbijala tu ideju.

Prošle subote izašli smo u jedan klub da proslavimo rođendan supruge mog prijatelja Dragana, njegove Milice. Oni su istih godina kao i mi. Milica nije tako zgodna kao moja Biljana ali zrači nekim seksepila. Ima veće grudi od moje Biljana i zna to pokazati. Možda ima koji kilogram viška ali je to ipak neznatno. Ne mogu reći da je nikad nisam poželio odvesti u krevet, ali ipak je to supruga mog prijatelja.

Moja Biljana je to veče obukla malu crnu haljinu ispod koje je nosila mrežaste čarape i tange koje su se ocrtavale.

Milica je to veče sve svoje adute pokazala. Kada sam je video rekao sam sebi, večeras je moja. Posle par pića i čestitki pitao sam hoćemo li plesati. Biljana je rekla da joj se ne pleše. Milica slavljenica se ponudila da pleše sa mnom. Pitao sam Dragana smeta li mu, on se nasmijao i rekao da idemo, A da će ob pričuvati Biljanu. Zagrlio ju je a vidjelo se da je iskoristio priliku da to učini. Iznenadio sam se da se Biljana ne otima već da spušta ruku na njegovu muškost.

Uzeo sam Milicu za ruku, A drugom rukom je obuhvatio oko struka i odveo na podijum. U tom trenutku započela je lagana muzika. Prešli smo i pričali nešto bez veze kad je Milica vidjela da se Dragan i Biljana maze. Ja sam se pravio da to ne vidim ali me to uzbudilo. Lagano sam spustio ruku na njeno dupence i počeo je maziti. Ona se pravila nevješta i na uvo me pitala šta radim. Odgovorio sam joj da bi joj ja radio isto što njen Dragan radi Biljani. Ona je pogledala prema njima. Imala je šta da vidi. Dragan je ljubio moju suprugu. Lagano mi je okrenula leđa stavila moje ruke ispod svojih grudi i počela da se trlja o moju muškost. Za trenutak se moj digao. Moje ruke su već bile na njenim grudima. Mogao sam osjetiti njene nabujale bradavice. Šapnuo sam joj da se vratimo za što. Dragan i Biljana se nisu obazirali na nas. Rekao sam Draganu da ću mu odvesti suprugu kući A da on odveze moju. Izašli smo iz kluba i seli u auto. Nisam ga ni upalio A Milica mi je otkopčava šlic i obrađivala moju muškost. Kako je samo lizala. Činilo mi se da će ga progutati cijelog. Trenutak posle izvadila ga je iz usta i počela lizati donju stranu moje muškosti. U trenutku sam svršio. Odvezli smo se do nje i ušli u kuću. Ona je skinula sve sa sebe i rekla da je ona sad na redu. Ja sam počeo da je ljubim. Malo sam se zadržao oko grudi, ali sam da bih joj uzvratio zadovoljstvo počeo ljubiti mačkicu. Lizao sam je polako, kad sam se zadržao na klitorisu i ubacio prvo jedan, A onda i drugi prst počela se uvijala. Ubrzano je disala i videlo se da uživa. Moja muškost se digla i samo sam očekivao momenat da je izjebem. Bila je blizu svršavanja i tražila je da je jebem. Izvadio sam prste i stavio joj ga. Vrištala je jako, tokom, jebi me. Rekla je da legnem na leđa. Popela se i počela da jaše. Mešala je i vikala to, to. Odjednom je ustala i rekla da hoće da joj svršim u usta. Kad sam svršio progutala je spermu.

Zaspali smo i ujutro me je probudio Dragan koji se vratio od moje Biljane.

O njihovom karanju u slijedećoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina