Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja draga i ja nastavak

Kad se Dragan vratio kući, ja sam se uputio mojoj kući. Sama pomisao da je moju dragu Biljanu pojebao drugi muškarac me je napalilo. Jedva sam čekao da mi ženica ispriča svoje doživljaje.

Kuća je bila otključana. Polako sam otišao do spavaće sobe. Moja draga je ležala na krevetu i spavala. Nije bila pokrivena. I nakon toliko godina braka telo joj je bilo božanstveno. Njena mačkica me je izazivala, A moj nabrekli ud se jedva suzdržavao. Odlučio sam da je ne budim seksom već laganim poljupcem.

Probudila se i osmehnula. Pitao sam je kako je bilo. Odgovorila je da pristavim kafiću, da će se istuširali i onda mi ispričati detalje. Pripremio sam kafu i sačekao moju dragu. Kad se istuširali, došla je do mene. Na sebi je imala svileni ogrtač. Videlo se da ispod njega ne nosi ništa. Pitao sam je i.. .. .. .

Hm, rekla je, video si nas dok nisi otišao sa Milicom. Dragan me je mazio lagano zavlačeći ruku ispod haljine. Razmaka mi je tange i lagano prelazio preko klitorisa. Povremeno bi gurnuo prst u mačkicu koja se brzo navlažila. Pošto mu se kurac digao mazila sam ga A posle toga sam mu pušila. Mrak u tom delu kluba je omogućio da on svrši. Ispričao je stolnjak. Ono što je interesantno je da je dok sam mu pušila zavukao prst u moju guzu i nabijao me. To me je toliko napalilo da sam jedva čekala drugu rundu.

Platio je račun i uputili smo se našoj kući. Na putu kući sam mazila njegovu mu. Stigli smo kući i otišli do sobe. Skinuo mi je haljinu i tange i položio me ns krevet. Noge su mi ostale na podu. Rekao je da zažmurio i sačekam. Kasnije sam shvatila da je iz frižidera doneo šlag. Namazao me je po licu, vratu, grudima, pupku, klitorisu i iza kolena. Ljubio me je od glave do pete, lizajući šlag sa mene. Najviše se zadržao na klitorisu. Ubacio je najpre jedan, A onda i drugi prst opipavajući G tačku. Počela sam se trčati i svršavati. Okrenuo me je na stomak i počeo ljubiti po leđima, spuštajući se sve niže. U jednom trenutku osetila sam da nešto mokro curi oko moje guze. Dragan je stavio nabreklu kurčinu u moju guzu i prodiranje je sve dublje. Vrištala sam od zadovoljstva. Podigao me je i odneo do stola na kojem pijemo kafu. Položio me je na sto i podigao noge. Jecao me je na stolu dok nije svršio.

To je bilo to Zoki moj, hvala ti što si me ubedio da budem sa drugim. To i nije toliko loše.

Ustao sam napaljen i prišao mojoj Biljani. Ona je ustala i videla kroz bokserice moj kurac. Šta je bilo dragi, napalilo si se?

Naravno, rekao sam. Privukao sam je sebi i počeo da je ljubim po vratu. Skinuo sam joj ogrtač.

Rekao sam idi u sobu i leži. Ona je otišla i legla u naš krevet. Otišao sam do ormara gde su nam stajale igračke za odrasle. Rekao sam joj da raširi noge što je i učinila. Vratio sam se u sobu i počeo je lizati. Znao sam da to obožava. Mazio sam je rukama gde sam stigao, A jezik je svoje radio u i oko mačkice. Jecao sam je jezikom, A ona je stenjati i povremeno vrištala. Rekla je jebi me moj Zorane. Odlučio sam da je iznenadim. Podigao sam joj noge, uvalio kurac i počeo prodirati. Jecao sam je A ona je uživala. Uzeo sam stakleni dirao koji sam doneo i iznenada joj gurnuo u guzu. Takve krike sreće je ispuštali. To je bilo prvi put da i u pičke i u guzu istovremeno prima debeli kurac i debeli dildo. Rekla je da joj kurac prenesem ustima. Počela je da ga prosto guta. Činilo mi se da ću joj razvaliti usta. Rekao sam joj da ću svršiti, ali je on kurčinu pušila i dalje. Progutala je svu moju spermu.

U tom momentu je zazvonio telefon. Sa druge strane je bio Dragan. Pozvao nas je na roštilj popodne. Pitao sam Biljanu šta misli o tome. Rekla je naravno da ćemo da idemo, možda bude još nečega osim roštilja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija