Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja gazdarica i plaćanje kirije u seksu!

Ocjena: 4.1

Nakon što sam završio srednju školu i upisao faks u Zagrebu, došlo je vrijeme da se počnem polako spremati za odlazak na faks. Pošto sam živio u jednom malom mjestu teško mi je pao rastanak sa roditeljima. Nakon nekoliko dana počeo sam tražiti stan za stanovanje. Nakon dugog traženja po oglasima konačno sam pronašao nešto što mi odgovara.

Pozvao sam broj i dogovorio da se vidimo sutra na datoj adresi. Došao sam na adresu na kojoj me je čekao jedan stariji gospodin. Stan mi se dopao i dogovorili smo se oko useljenja. Sutradan sam došao sa stvarima ali mi je vrata otvorila jedna zgodna crnka za koju sam mislio da je njegova ćerka ali sam se prevario bila je to njegova žena Milica. Nekoliko puta sam je posmatrao, imala je jako velike sise i malo veće dupe. Moram priznati da me je jako palila.

Moram priznati da sam nekoliko puta je i pratio i tražio momenat kada ima najmanje odjeće na sebi i poslije toga bi drkao kao lud. Kasnije mi je priznala da je to primijetila i da me je namjerno palila provokativnom odjećom. Došao je prvi u mjesecu i ja sam ponio novac da platim kiriju. Pokucao sam na gazdina vrata i čuo njen glas da uđem. Kada sam ušao iz toaleta sam čuo žubor vode, tuširala se i rekla da uđem u dnevnu sobu da ona dolazi za pet minuta. Nakon pet minuta ušla je u kratkom bade mantilu.

Njene sise su se jasno ocrtavale na mantilu iz koga su prijetile da ispadnu svakoga trena. Moj veliki kurac se probudio u gaćama. Bilo mi je jako neprijatno pa sam rukama prekrio moj veliki kurac. Ponudila me je sokom i kada mi je spuštala čašu na sto, mogao sam jasno da vidim njene velike sise. Malo mi je hvalilo da svršim u gaće. Primijetila mi je da mi je jako neprijatno i upitala me šta nije u redu. Pogledala me je u predjelu ruka i vidjela moj veliki nadignuti kurac.

Počela se smijati rekavši da je to normalno za dječake mojih godina. Tražila mi je da ga izvadim da ga vidi. Kada sam ga izvadio nije mogla da skine pogled sa njega. Rekla mi je da nije do sada vidjela veći i deblji kurac. Polako ga je uzela u ruku i počela drkati. Dok mi ga je nježno drkala on je rastao. Ja sam nesigurno rukama počeo da je diram u predjelu sisa. Nije se bunila što me je ohrabrilo te sam zvukao ruku ispod mantila i počeo joj mijesiti sise.

Tada je spustila glavu na moj kurac i počela mi ga pušiti. Kurac je bio jako veliki za njena malena usta. Trudila se koliko je mogla da ga uvuče. Nekoliko puta mi ga je oblizala od glabića pa sve do jaja a zatim sjela mi u krilo i namjestila kurac na njenu picu i počela se nabijati na kurac. Tada sam joj skinuo mantil sa nje i sise su bljesnule napolju. Uzeo sam jednu pa drugu u usta i sisao ih. To je jako palilo da mi je i ona počela nabijati sise u usta dok je skakala na mom kurcu.

Jebao sam je jedno desetak minuta tako da bi onda promijenili pozu tako što je legla a ja joj stavio noge na ramena i počeo je tucati. Ulazio sam do kraja u njenu picu. Dahtala je i stenjala jako. Govorila mi je da nastavim je jebati i da ne stajem sve dok ne svršim u njenu pičku. Kada sam bio pri kraju htio sam ga izvaditi, dok me je ona uhvatila rukama za guzove i rekla da je punim do kraja. Nakon par uboda počeo sam da je punim do kraja. Kada sam izvadio kurac iz njene pice moja sprema je krenula za njim.

Rekla mi je kako je do sada nije niko ovako dobro izjebao. Uhvatila je rukom moj kurac i oblizala ga od ostataka moje sperme. Rekao sam joj da sam donio pare za kiriju a ona da ih zadržim jer sam upravo platio stan. Od tada sam redovno podmirivao gazdaricu sve dok nisam završio faks. Za to vrijeme sam postao iskusan jebač što mi je jako pomoglo kod djevojaka sa faksa koje sam muvao.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija