Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja kuma

Navršio sam 18, završio srednju, maturirao sa odličnim i mama je odlučila da napravi neku malu obiteljsku fešticu. Pozvala je cijelu familiju, sve bratiće i sestrićne, neke nisam ni poznavao, a najviše sam se obradovao mojoj krsnoj kumi Branki, inače frendice od moje mame još od malih nogu. Bile su si vjenčane kume, pa je nekakva logika bila da mi bude i krsna kuma.

Branka je bila brineta zamamnog tijela, a iako je navršila 40 ove godine izgledala je barem deset do petnaest mlađa. Imala je dvije blizanke od 15 godina, ali na njoj se uopće nije vidjelo da je rodila.
Prvi put sam se zagledao u nju kad sam imao 16, a bili smo na zajedničkom ljetovanju u kući bake i dede u Pirovcu. U biti, tada sam se i zagrijao nekako za seks, pa sam ga drkao svaki slobodni trenutak. Pucali me hormoni i to sto na sat. Tada sam i skužio da me vršnjakinje ne privlače toliko, već starije žene. Zato sam gledao susjedu kroz lovorov grm dok se presvlačila i drkao na njene ogromne sise, a nisam bio imun ni na strankinje na plaži koje su se sunčale uglavnom u toplesu. Mamu i Branku nisam ni gledao na taj način do jednog dana kad sam stao na ježa, pa sam morao ostati u kući, dok su svi otišli na plažu, a baka i deda su otišli za Zadar, pa ih neće biti cijeli dan.

Nisam znao šta bih sam sa sobom, a ni susjede nije bilo kod kuće, pa ni nju nisam mogao špijati. Nije mi se gledao ni TV, pa sam se zavalio u vrtu na viseću ležaljku i prelistavao nekakav strip, kad sam čuo da je netko ušao u kuću. S obzirom da sam čuo ključeve znao sam da je netko od mojih, pa sam se odlučio ušuljati unutra i iznenaditi ga.
Došuljao sam se do kuće i ušao unuta, te sam čuo nekoga u kupaonici, a kad sam provirio vidio sam kumu Branku, golu i sa guzom okrenutom prema vratima i nagnutom prema naprijed, pa se lijepo vidjela njena pica. Trenutak ili dva sam stajao kao skamenjen, a onda mi se kurac ukrutio, te sam brže bolje izašao van i otišao iza kuće i odmah ga izvadio i počeo drkati. Nije mi bio mali, ali je zato bio jako debeo, što je kod nekih mojih vršnjaka izazivalo podsmjeh, jer inače nisam bio debeo, ali sam dobio nadimak 'Debeli' što će mi poslije biti korisno kod žena.

Uglavnom, natezao sam ga kao blesav, tako da nisam ni vidio Branku da je došla do mene, dok me nisu presjekle njene riječi:

- Igore! ! ! ! Što to radiš? ? ? -to me je tako izbacilo van kontrole da sam u istom trenutku počeo svršavati.

Mlaz je poletio preko dvorišta i pao ispred Brankinih nogu, a ona je gledala u moj kurac i samo tiho rekla:

- Odmah u svoju sobu.. . o ovome ćemo kasnije.

Pokunjeno sam otišao u svoju sobu crven kao rak, ali nisam mogao izbiti iz misli njenu guzu i picu koja se lijepo vidjela, pa sam ga još dva puta izdrkao dok se nisu vratili sa plaže. Poslije nitko ništa nije spomenuo, pa je to nekako palo u zaborav, do mog 18-tog rođendana.

Taj dan sam bio ljubljen od svih, pa sam već mrzio da me grle i ljubakaju, pogotovo starija rodbina. Jedino mi je godio Brankin poljubac, a kasnije je došla do mene i rekla tiho:

- Igore, navrati sutra do mene popodne kad dođem s posla. Imam poklon za tebe, a nisam ga mogla nositi ovamo.
- Može. A šta sam dobio? -bio sam znatiželjan, a kuma je znala da mi je želja brdski bicikl, pa sam se ponadao.

Jedva sam dočekao sutrašnji dan i oko 17 sati sam došao kod Branke. Blizanke su bile još u školi, a Brankinog muža Stjepana nisam već duže vidio. Znam samo da je kao građevinac radio negdje vani. Branka je već bila kod kuće kad sam pozvonio, pa mi se široko nasmiješila kad je otvorila vrata:

- Hajde, ulazi! -pošao sam za njom u dnevni, pa me upitala da li ću nešto popiti, te sam zatražio samo sok.

Otišla je do kuhinje i nije je bilo skoro pet minuta, a kad se vratila bila je, na moje ogromno iznenađenje, potpuno gola, ako ne računamo veliku plavu mašnu oko njenih bokova i tacnu sa dvije čaše i bokalom soka. Mora da mi je faca bila jako komična, jer se samo nasmijala, a onda spustila tacnu i rekla:

- E pa moj Igore.. . sretan ti rođendan! ! ! ! -raširila je ruke i njene velike sise su se samo zalelujale.
- B.. B.. Branka.. -zamuckivao sam, a ona me je prekinula:
- Hajde, ne moraš se sramiti, znam da već dugo drkaš na mene, a ja već dugo nisam dobila kurac, a tvoj mi se odmah svidio prije dvije godine.

Ja sam šutio i gledao njenu obrijanu picu, njene velike sise sa velikim aureolama i tvrdim bradavicama, a moj kurac je samo rastao i rastao u hlačama, na što se ona sagnula, poljubila me i otkopčala moje hlače. Izvukla je kurac van i oduševljeno rekla:

- Ohhhh.. pa on je još veći i ljepši nego onda! -poljubila me i naslonila na trosjed, a onda se sagnula i uskoro mi je glavić bio u njenim ustima, a jezik na vrhu glavića.

Osjećaj je bio fenomenalan, puno bolji nego kad mi ga je frendica iz razreda popušila prije mjesec dana, jer je htjela vidjeti razlog zbog kojeg sam dobio nadimak.
Branka je to radila fenomenalno, spuštala se polako po njegovoj cijeloj dužini i samo sam gledao kako nestaje u njenim ustima. Koliko mi je bila velika želja to se uskoro i očitovalo, jer sam u grču počeo svršavati i puniti Brankina usta. Ona je samo gutala i gutala, a kad sam se smirio, poljubila me, pa sam osjetio okus svoje sperme na njenom jeziku i nastavila mi je lagano drkati kurac. Ja sam se napokon opustio i primio ju za sise i počeo ih mjesiti. Nastojao sam biti nježan, ali sam par puta malo jače stisnuo bradavice, pa joj se oteo uzdah. Pomogla mi je da se skinem, pa smo oboje uskoro bili potpuno goli, a ona još sa onom mašnom oko bokova. Podigla me sa trosjeda i povela u spavaću sobu.

Tamo me bacila na krevet i opkoračila, pa mi je njena mokra pica bila na licu i počela se trljati po mom nosu, a ja sam ispružio jezik kako bi ju mogao lizati. Trljala se sve brže i brže dok sam ju držao za bokove, a onda se stresla i iz njene pice je potekao potok njenih sokova. Čim sam sve polizao ona se je podigla, prodrkala mi malo kurac i odmah se nasjela na njega. Ušao joj je odmah do kraja, a kad je došla do jaja malo se umirila i onda lagano počela miješati i vrtiti bokovima. Lagano me je grebla noktima po trbuhu i trljala je svoj klit o korijen mog kurca, a onda se oslonila na moja prsa i počela nabijati na moj kurac. Gledao sam kako kurac ulazi i izlazi iz njene pice sve više i više prekriven njenim sokovima. Odjednom se ponovo počela tresti i grčiti se, pa su mi jaja uskoro bila zalivena njenim sokovima.
Malo se smirila, a onda nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Ja sam bio u sedmom nebu, prvo pravo jebanje u mom životu i to sa tako divnom ženom. Osjećao sam da mi se bliži svršavanje i to sam joj rekao, a ona mi je smireno rekla:

- Samo se ti olakšaj i ne brini.. ..

Uskoro sam osjetio da mi dolazi i počeo sam odizati bokove i puniti joj picu svojom spermom. Ona je samo tiho zajecala i još jače se nasadila na moj kurac, pa po treći put svršila, pa je sada po mojim jajima bilo pomješanih sokova.

Izvalila se na mene i počeli smo se ljubiti i maziti, a onda mi rekla:

- Ovo mora biti tajna između mene i tebe, nitko ne smije znati za to, jel može?
- Naravno, pa nisam lud da okolo pričam.

Nastavili smo se ljubiti i maziti, a onda sam ju još jednom pojebao s guza i ponovo joj napunio picu, te sam otišao kući praznih jaja i sa dogovorom za sljedeći susret.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija