Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja lepa dama

Zaposlen sem v mestni upravi, poročen, pri štiridesetih, še vedno zelo aktiven, vsak dan se ukvarjam s športom. Imam nekaj odvečnih kilogramov, vendar me ne moti. Kar visok. Ne pijem, ne kadim, imam pa rad ženske. Čeprav imam z ženo redne in kakovostne spolne odnose, kot vsak moški, v svojem okolju opazim lepe ženske.

V pisarni poleg mene dela ena oseba, ne preveč lepa, a zelo čedna. Nekoliko nižje rasti, a z zelo velikimi oprsji in ozkim pasom, kar v ospredje postavlja njeno napeto zadnjico. Zaveda se svojih lastnosti. Odmor za kavo preživljam v njeni pisarni. Opazil sem, da ji moja družba ne moti, še bolj, ko sem z njo, je vedno nasmejana.

Naše kave običajno spremljajo sproščeni pogovori. In ja, ni poročena. Kot se mi je zdelo, je spogledovanje z mano. To so bile vedno izjave, polne dvoumnosti. Na robu provokacije. Če bi se pogovarjala, bi me znala izgnati, kar je bil zame znak. Nekega dne sem ji rekel, da greva lahko po službi na kosilo.

Vprašala me je, če lahko grem sama z njo. Odgovoril sem seveda, da lahko. Sprehodili smo se do restavracije. Sedela sta drug nasproti drugemu in si privoščila kosilo. Nič ni kazalo, da bi lahko bilo še kaj več. Nekajkrat sva se dotaknila nog pod mizo in se obvezno opravičila drug drugemu.

Ko smo imeli kosilo, sem zahteval račun. Rekla je, da želi plačati. Brez razmišljanja sem odgovoril, da nihče, ki je bil z mano za mizo, plača. Začela se je smejati. Razumel sem, kaj sem rekel. Izstopili smo in se odpravili peš. Še vedno se je smejala. Rekel sem ji, da lahko plača, če ne neha.

Še vedno se je smejala. Prišli smo čez hotel. Prijel sem jo za roko in jo odpeljal v hotel. Ni se pritoževala. Dobila sem ključ od sobe in vstopila sva v dvigalo. Ko smo vstopili v sobo je pristopila k meni in rekla kaj zdaj. Poljubil sem jo. Takoj je sprejela. Poljubila sva se in pobožal sem njene ogromne joške.

V trenutku sva se slekla in ležala na postelji. Ulegla je in razširila noge. Ustno sem jo zadovoljil. Njena muca je bila lesena, a čedna. Delal sem z jezikom in prsti. Obliznil sem ji klitoris in naredil jezik osmici, prst sem vstavil v njeno pičko. Najprej eno, potem drugo.

Stimulirala sem njeno g točko. Prosila me je, naj napolnim tudi njeno rit. Potisnil sem mezinec in rekla je, da rabi nekaj debelejšega. Moja moškost se je dvignila, kot bi morala. Začela je kričati, dal sem jo nanjo in jo začel jebati. Rekla mi je, naj se usedem.

Sedel sem na stol, ona pa mi je sedla v naročje in začela tolči. Njene ogromne joške so mi igrale pred očmi. Prijel sem eno bradavico in jo dal v usta, ko je od užitka poskakovala. Zdaj malo drugače, je vprašala. Poslušala sem jo. Kmalu sem končal. Je to vse, je vprašala.

Odgovoril sem, da je odvisno od nje. Ugotovila je, se sklonila in začela držati moj kurac. Kmalu se je začel dvigovati. Položila ga je med joške in dreknila. To je bil božanski občutek. Vstala je in se zvijala. Razmišljal sem v katero luknjo naj ga dam. Vseeno sem ga dal v mačko.

Z rokami sem ji masiral joške, ko sem jo raztrgal. Čez nekaj časa je zakričala, toooo, jebi me. Še naprej sem jebel njeno rit in obilno je cummed. Med udarjanjem sem ji ploskal, ona pa je vriskala od užitka in sreče. Obrnila se je, pokleknila in začela kaditi. Ne bom pozabil tistega erotičnega kajenja s kurbaškim pogledom.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija