Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja maćeha

Imao sam 22 godine kad su se moji starci razveli. Bez obzira što sam bio već odrastao ipak je to malo utjecalo i na mene. Moja mama je bila duboko povrijeđena, jer je saznala da ju je moj otac varao godinama, ali uvijek sa drugom i barem duplo mlađom od sebe.

Ja sam držao maminu stranu, pa sam tako bio ljut na tatu iako više nisam ni satnovao kod kuće, jer sam bio na fakultetu u drugom gradu, ali svejedno.. Mislili smo da mu je to još jedna prolazna avantura, kad me je iznenadio njegov poziv za svadbu i to da mu dođem kao kum. Ja sam to kategorički odbio, ali mi je mama rekla da mi je ipak otac, te da bi trebao otići na svadbu. Tako sam mu i rekao:

- Doći ću ti na svadbu, ali nema šanse da ti budem kum.
- Ali Siniša, pa nisam te..
- Rekao sam ti, nema šanse! -grubo sam ga prekinuo, a onda ipak barem malo ublažio ton- I to što ću doći možeš zahvaliti mami koja me je nagovorila da dođem na svadbu.
- U redu onda -čula se tuga u njegovom glasu, pa je dodao- Poslat će ti Martina (njegova buduća) pozivnicu za svadbu poštom.

Prošlo je nekih mjesec dana i došla je i ta svadba. Tad sam prvi put shvatio da ni ne znam kako izgleda mlada. Kad sam ju vidio kod matičara mislio sam da će mi kurac odmah izletiti iz gaća. Martina je izgledala tako sexy i jebozovno u kratkoj vjenčanici boje vanilije, sa dugom plavom kosom spletenom na glavi, te blistavom osmjehu i zelenim očima. Ovako sam ocijenio da ima poveće sise i duge noge koje su izvirivale ispod ruba haljine koja je bila do koljena. Nakon ceremonije me tata i službeno po prvi put upoznao sa Martinom, koja je bila, sad sam to lijepo vidio, tek koju godinu starija od mene. Izgrlila me i izljubila, te pritisnula one svoje sise na mene, da sam mislio da će mi kurac odmah narasti. Bila je sretna što me konačno upoznala, a kad smo stigli u hotel gdje je bila svadba tražila je da sjednem sa njima za stol, jer smo eto, uža familija. Nisam baš bio oduševljen, jer mi je nekako bilo neugodno u njenoj blizini, tj budila mi je kurac u gaćama.

Cijela svadba je prošla kao i svaka druga, fešta od pijanstva i kiča, a ja sam malo muvao Martininu vjenčanu kumu Kseniju, ali sve je bilo na nekoj prijateljskoj bazi, te smo se čuli još par puta nakon svadbe i izašli par puta, ali ništa konkretno. Već je bilo prošlo neko vrijeme kad sam primio poziv sa nepoznatog broja mobitela:

- Molim?
- Bok Siniša! Martina je! -čuo sam veseli Martinin glas- Šta radiš?
- Ništa, baš sam krenuo sa faksa doma -rekao sam malo iznenađen što me zove- Zašto pitaš?
- Mislila sam da malo navratiš do nas, ako imaš vremena za kavicu? -ovo je dodala umilnim tonom, pa sam ponovo osjetio trnce u gaćama.
- U redu, dođem za pola sata -rekao sam i uputio se na tramvajsku stanicu u suprotnom smjeru od one na kojoj sam bio.

Nakon nekih dvadesetak minuta bio sam ispred zgrade u kojoj je moj stari imao novi stan. Popeo sam se na četvrti kat i pozvonio, a otvorila mi je Martina sa širokim osmjehom. Pošto smo već ušli u šesti mjesec bilo je vruče, te je i Martina bila u nekoj kratkoj ljetnoj haljini, sa raspuštenom kosom i nekim parfemom koji je bio omamljujući na ovoj vručini. Pozvala me unutra i odvela do dnevnog, pa sam se uskoro zavalio na prostranom trosjedu na kojem se praktički ležalo, a ne sjedilo. Martina je ubrzo stigla sa poslužavnikom na kojem je bila kava i bokal sa hladnim sokom, pa nam je natočila i zavalila se kraj mene, a dok je sjedala haljinica joj se povukla naviše i vidio sam da ne nosi gaćice. To je djelovalo na moj kurac koji se počeo polako buditi, a da budem iskren već dva mjeseca nisam ništa pojebao, pa su mi i jaja bila puna. Martina se nehajno naslonila na naslon trosjeda, pa sam lijepo vidio da se ocrtavaju bradavice ispod haljine, te sam znao da nema ni grudnjak na sebi.

- Di mi je tata? -pitao sam čisto da nešto pitam i razbijem nelagodu.
- Ahh.. na putu, opet.. -ovo je dodala kao da je nešto što ne želi da on radi, ali sam ja znao da ako ne putuje ne bi bilo ni ovog stana, kao ni njenog lagodnog života u njemu.
- Pa mora putovati zbog posla.. -samo sam prokomentirao.
- Ma znam.. -tiho je rekla spuštene glave, a onda me pogledala otvoreno u oči- Ali ja imam svoje potrebe koje se trebaju svaki dan zadovoljavati.
- Da? A koje? -upitao sam blesavo.
- Paaaa.. -malo je zastala, a onda spustila svoju ruku na moju nogu i nastavila- Recimo da moja maca treba redovno pročišćavanje..
- Z.. z.. zbilja.. -promucao sam stisnutog i suhog grla.
- Naravno, a mislim da bi mi ti mogao pomoći u tome -rekla je mazno i još se primakla bliže k meni.
- Da.. k. k.. kako? -sad sam zamuckivao kao lud dok je njene ruka klizila mojom butinom od koljena do prepona.
- Vidjela sam da si već napet, pa da se oboje riješimo napetosti međusobno -sad se već postavila na koljena i njene sise su bile uz moju glavu, a njena ruka već na mom kurcu, te ga milovala, ako se može tako nazvati stiskanje mog kurca preko hlača.

Nije se više suzdržavala, već se samo nagnula prema meni i počela me ljubiti i dalje stiskajući moj kurac. Meni je ruka instiktivno krenula prema njenim sisama i počela ih mijesiti. Bile su čvrste sa još čvršćim bradavicama. Kurac mi je bio tvrd i napet, a svih mojih dvadeset centimetara su željno čekali da se isprazne. Kao da mi je čitala misli odmakla se i spustila glavu prema mojim preponama, izvukla kurac van i ubrzo je bio u njenim ustima, tj glavić je bio između njenih usana dok je ona drkala jednom rukom ostatak kurca. Uživao sam besramno dok mi je moja maćeha pušila kurac, a onda se ustala i rekla da se skinem, a dok sam se ja skidao ona je svukla svoju haljinu i vidio sam obrijanu i sjajnu picu ispod malog trbuščića koji je dodavao na njenom seksipilu. Ja sam se skinuo i moj kurac se ljuljao uspravljen u punoj dužini, a Martina mi je prišla i posjela me na trosjed, pa me odmah zajahala i namjestila moj kurac na ulaz u njenu picu. Spustila se polako niz njega i ubrzo joj je bio do kraja u pici, a ona je sjedila na mojim jajima. Malo se meškoljila na meni i onda se namjestila i primila za moja ramena, te je počela lagano se odizati i nabijati natrag na kurac. Stenjala je svaki put kad bi joj kurac ušao do kraja. Ja sam joj masirao obje sise i trljao joj bradavice. Izgleda da joj je to trebalo, jer se počela sve jače i brže nabijati na moj kurac. Osjećao sam da mi se bliži svršavanje i da neću dugo izdržati, pa sam joj to i rekao, a ona je samo prodahtala:

- Čekaj.. nemoj još.. mmmmm.. čekaj.. aaaaaiihhhhhhhh.. . -vrisnula je i počela svršavati nabivši se do kraja na moj kurac, a nekako sam i ja u isto vrijeme počeo svršavati i počeo joj puniti picu spermom.

Bilo je puno sperme i uskoro se pomiješana sa njenim sokovima počela slijevati niz moja jaja. Martina me je ljubila, a ja joj uzvračao, pa se ustala i klekla između mojih nogu, te mi počela lizati kurac i jaja. Uskoro ih je očistila od naših sokova, ali je moj kurac ponovo stajao tvrd i uspravan, pa ga je oduševljeno poljubila u vrh glavića i popela se na trosjed, te mi okrenula guzu. Kleknuo sam iza nje i namjestio kurac u njenu picu i odmah ga gurnuo do kraja u nju. Zajecala je i počela mi nabijati guzicu u susret, pa se samo čulo udaranje njene guze u moj trbuh i mojih jaja u njene butine. Primio sam ju za bokove i počeo ju divljački nabijati na moj kurac, a ona je samo stenjala i dahtala pod mojim ubodima. Pica joj je bila crvena i sva mokra od sokova koji su curili iz nje, a moj kurac je bio bijel, što od ostataka moje sperme, što od njenih sokova.

Jebali smo se dobrih petanestak minuta dok nisam napokon i po drugi počeo puniti njenu picu. Ona je svršila još dva puta, pa su joj noge bile sjajne od sokova koji su se cijedili iz njene pice. Ostao sam stajati iza nje sa njom privučenom na moj kurac do kraja i sagnuo sam se nad nju, te joj počeo ljubiti znojna leđa. Ona se lagano uvijala, pa se izvukla ispod mene i pružila mi ruku:

- Hajde, idemo pod tuš..

Ustao sam i skupa smo otišli pod tuš, a tamo se još jednom pojebali na stoječki. Pritisnuo sam ju na zid i zabio joj ga ponovo zguza i zabijao joj ga dok nismo ponovo zajednički svršili, a onda nas je rashladila hladna voda, pa smo se vratili u dnevni i osvježili se sokom i onom hladnom kavom, te sam joj morao obećati da ću sutra ponovo doći.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija