Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MOJA MAĆEHA, NJENA KUMA I JA

Bok ime mi je Petar, 21 mi je godina i nedavno sam izgubio nevinost i to ni manje ni više nego od moje maćehe i njene vjenčane kume. Moji roditelji su se razveli kada mi je bilo 12 godina kada nas je mama napustila ostavivši oca i mene same. Moj je otac radišan i cjeli život stvarao trudeći se da meni ništa ne fali. Kada sam napunio 18 i upisao fakultet moj otac poklonio mi je stan koji je kupio za mene. Ubrzo se moj otac oženio za moju maćehu Ivanu. Ivana je bila 10 godina mlađa od mojeg oca, ima 35 godina i zaista je pravi komad. Duga crna kosa, fino utegnuta sa savršenom guzom i bujnim sisama klincu od 18 godina bila je predmet mojih drkanja na nju. Kako sam kompjuterski geek i veliki fan znanstvene fantastike baš i nisam znao sa curama zbog sramežljivosti jer nisam znao kako da im priđem točnije nisam imao muda napraviti taj korak. Tako da je Ivana na koju sam često mislio kada sam drkao, a kada sam gledao porniće najčešće sam gledao caught stepmom i slično. Ivana je bila zaista ok. prema meni, imali smo poštovanje jedno prema drugom, činilo mi se kao da je znala ili sumnjala da drkam na nju jer se znala u mom prisustvu malo slobodnije oblačiti i provocirati me. Što iz straha što od poštovanja prema ocu nisam ništa pokušavao već je sve ostalo samo na mome drkanju na Ivanu. Do prije mjesec dana to što mi se desilo tog popodneva ni u snu nisam mogao zamisliti osim u svojoj mašti da ću izgubiti nevinost ne sa jednom već sa dvije zrele žene iako mi je oduvijek bio san i maštanje sexa sa Ivanom, ali ovo je bilo i više od toga.
Tog popodneva otišao sam u njihov stan kako bi pokupio neke stvari koje mi je otac pripremio. Došao sam pred vrata i pozvonio, zvonio sam par puta, ali nije bilo odgovora. Kako sam imao rezervni ključ ušao sam u stan u stanu nije bilo nikoga, ali se čula nekakva muzika iz njihove spavaće sobe mislio sam kako Ivana nešto radi po sobi slušajući muziku pa nije čula zvono. Krenuo sam prema sobi da joj se javim da zna da sam došao. Došavši do vratiju koja su bila malo odškrinuta i taman da ću pokucati zastao mi je dah i vilica pala do poda, na krevetu sam vidio Ivanu kako raširenih nogu leži na krevetu, a među njenim nogama bila je još jedna žena koja joj je lizala pičku, tu ženu nisam prepoznao dok nije podigla glavu, tek tada je nastao još veći šok bila je to Ivanina vjenčana kuma Tamara. Vidjevši to mojih 18 cm. kurca počelo je bubriti u mojim hlačama. Gledao sam u Ivanu i Tamaru među njenim nogama otkopčao svoje hlače izvadio kurac i počeo drkati. Kako sam bio malo glasniji Ivana me je vidjela i prestrašeno rekla;" Petre što ti radiš ovdje brzo dolazi ovamo", kao po komandi još uvijek spuštenih hlača i dignutog kurca ušao sam u sobu i krenuo prema krevetu. Kada sam prišao Tamara me uhvatila za kurac i povukla na krevet pao sam na koljena, a Tamara mi ga je lagano počela drkati govoreći;"Vidi Ivana ipak ćemo imati pravi kurac, a ne ove gumenjake". Zatim mi se obratila Ivana riječima;"Petre ovo mora ostati naša tajna i ako budeš dobar i nikome ne budeš govorio o ovome ovo što ćeš sada doživjeti moglo bi se dešavati i češće", naravno da sam pristao ipak je Ivana bila ta na koju sam drkao i maštao o sexu s njom, a sada ću imati priliku ne samo da jebem Ivanu nego i njenu kumu Tamaru.
Gurnule su me na leđa i za čas me razgolitile, Ivana je počela lagano da mi drka i jezikom šara po mome glaviću, Tamara me je prekoračila i svojom pičkom sjela na moja usta, sreća na pornićima koje sam gledao pa sam znao što mi je činiti isplazio sam jezik i počeo lizati Tamari pičku. Tamara je isto komad od žene samo sa većom guzicom i sisama. Lizao sam Tamaru što sam najbolje mogao, a ona je miješala i stenjala tako da sam bio siguran da dobro radim, sav taj osjećaj i miris zrele pičke natjeralo me je da svršim nakon samo dvije minute. Nisam se mogao suzdržati i počeo sam svršavati, Ivana je makla usta sa moga kurca, ali je nastavila da mi ga drka čuo sam Tamaru kako govori Ivani kako imam ukusnu mladu spermu očito je bilo to da se Tamara privukla Ivani i s njom se žvalila razmjenjujući i gutajući moju spermu. Ivana i Tamara zamijenile su mjesta, Ivana je sjela pičkom na moja usta, a Tamara mi je počela pušiti, zatim se Ivana sagnula i pridružila se Tamari u pušenju, shvativši kako mi kurac obrađuju dvije rasne žene vraćajući ga u kruto stanje bio sam izvan sebe od miline. A onda osjećaj koji nikada neću zaboraviti na svom kurcu osjetio sam po prvi put toplu i vlažnu pičku kako se lagano spušta po njemu do samih jaja. Tamara je počela da me jaše najprije polagano da bi postepeno ubrzavala ritam nabijajući se do samih jaja miješajući svojim kukovima pa se opet lagano počela nabijati i postepeno ubrzavati i tako u krug dovodeći me do ponovnog svršavanja, punih ustiju Ivanine pičke nisam stigao upozoriti Tamaru da ću svršiti i počeo sam svršavati u Tamaru, a ona je samo nastavila jahati pojačavajući tempo nabijanja dok nije svršila, iako sam svršio po drugi put kurac mi je i dalje ostao krut, Tamara se bacila na leđa i raširila noge pozivajući Ivanu da je liže i posiše spermu koja se cijedila iz Tamarine pičke, a Ivana mi je rekla da ju jebem s guza.
Došao sam iza Ivane i naglo gurnuo kurac u njenu pičku uhvatio sam je za bokove i počeo je guziti kao lud, Ivana je dahtala dok sam je silovito jebao s guza kao i Tamara koja je cvilila i stenjala kada ju je Ivana i lizala i gurjoj skoro cijelu šaku u njenu pičku nisam mogao vjerovati da se toliko može raširiti. Ivana je počela govoriti da je jebem jače jer je dolazila do orgazma počela je da drugom rukom trlja svoj klitporis dok je drugom rukom i dalje jebala Tamaru prateći moj ritam. Svršile su jedna za drugom. Najprije Ivana, a za njom i Tamara kako sam ja svršio već dva putajoš sam mogao jebati vidjevši to počele su me navoditi u kojim pozama da ih jebem misionarska, s guza, s boka, jahanje, jebali smo se dobrih sat vremena njih dvije svršile su nekoliko puta, a i ja sam u međuvremenu svršio dva puta s tim da posljednji put iz mene su kapnule samo dve tri kapi jer su me njih dvije iscjedile kao naranču. Kada je sve to završilo Tamara je otišla, a Ivana i ja ostali smo se maziti još neko vrijeme dok nismo otišli u kuhinju da dočekamo moga oca. Na odlasku me je poljubila i pomilovala po kurcu i šaptom rekla kako ovo mora ostati između nas i biti naša tajna, naravno i bila je, a od toga dana Ivana i ja jebemo se stalno i to uglavnom u mome stanu. Jednom prilikom mi je rekla kako želi da zatrudni sa mnom jer sa mojim nikako ne uspijeva i da o tome nikako ne brinem jer jako sličim svome ocu.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 16622

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija