Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja mala

Ocjena: 4

Oženjen muškarac kao ja trebao bi da uživa u svakom trenutku. Uspešan na poslu, odlična karijera. Uz to žena sa kojom živi, visoka, plava, duge noge, pristojne grudi, uzak struk, prava lepotica.
Iako ima četrdeset godina svojim izgledom privlači pažnju muške populacije.

Što se tiče našeg ljubavnog života mogu se pohvaliti da nam je seks fantastičan i da nema mnogo toga što nismo probali.

Najviše voli da je oralno zadovoljim, što meni ne predstavlja problem. Nekad se desi da svrši vrlo brzo, ali je češći slučaj da to traje veoma dugo. Počne sa klasičnim ljubljenje i maženjem, pa pređem na lizanje klitorisa, pa onda prsti u mačkici, stimulisala g tačke i onda ona prilikom svršavanja traži da je napunim spermom. To naravno meni ne predstavlja problem jer mi se oduži pušenjem vrlo brzo nakon što dođe sebi nakon svršavanja.

Način na koji ona puši me dovodi do ludila, jer zna kad stati da ne svršim brzo. Otkad mi je prvi put pronašla prostate, to je neizbežni deo dok me oralno zadovoljava.

Dodatno voli da imamo predigru dok smo u gradu, obično u restoranu ili nekom klubu. Obično se izazovno obuče u kratke suknjice ili haljine koje ističu njenu zgodnu figuru. U određenom trenutku ustane i samo prošeta do toaleta. Kad se vrati obično mi kaže da je skinula tange koje obožava i to je znak da želi prst u svojoj pički. Naravno da se ja prihvatim posla.

Ono što je za nas bio tabu, to je uključiti treće lice ili par u naš seks.

Da bih video kako će reagovati na predlog da uključimo još nekog u naše igre, posetio sam sex shop i kupio dildo, veličine dvadesetak cm. Nisam joj ništa rekao.

Tražila je da joj pružim oralni seks to veče. Legla je i raširila noge. Ugasio sam svetlo. Počeo je ljubiti i lagano se spuštao prema klitorisu. Obrađivao sam je kao i obično. Kad su prsti pronašli g tačku, ona je počela da se uvija. Izvadio sam prste i stavio dildo. Ništa nije rekla. Ljubio sam i lizao klitoris a dildo je lagano u ritmu muzike ulazio i izlazio iz njene mačkice. Sve ubrzanje je disala i počela prvo da stenje a onda i da vrišti. Vrlo brzo je svršila. Ništa nije komentarisali.

Sledeće jutro sam je pitao kako je bilo, samo se smejala.

Uz kafu sam je upitao ima li još nešto što bi htela da proba, odgovorila je da nema.

Otišao sam na posao.

Vratio sam se s posla kući. Nisam video moju dragu. Popeo sam se na sprat i dok sam prilazio sobi čuo sam lagano stenjanje. Provirio sam u sobu, moja draga je bila u društvu naše komšinice, takođe gole, brinete istih godina, manjih grudi ali zgodne okrugle guze. Ona je gurala dildo u moju dragu, a ova je stenjala.

Samo sam posmatrao taj prizor. Dve žene zadovoljavaju jedna drugu. Idealna prilika za trojku sa dve žene. Skinuo sam se, a moj već nabrekao kurac se privukao do komšinice. Rekao sam dobar dan i pitao primaju li trećeg.

Draga je bila u transu i nija ništa rekla. Komšinica je rekla ako smeš. Odmah sam joj ga stavio iza leđa u njenu obrijana pičkicu. Tako je mešala da mi se i sada dok ovo pišem diže.

Kad me je draga primetila, ustala je približila se i namestila usta tako da mi je lizala jaja.

Rekla mi je da je vreme da legnem. Legao sam, moja draga mi je pušila, a komšinica je spustila mačkicu do mog lica. Ljubio sam je i lizao a ona se nabijala na moj jezik.

Za to vreme, draga mi je lizala kurac i stavljala jaja u svoja usta. Bila je pravi majstor. Nekoliko puta sam mislio da ću svršiti ali znala je kad stati da ne svršim.

Komšinica je zatražila da je jebem. Draga se odmaknula i gledala kako se komšinica nabija na mene.

Vrlo brzo sam svršio u komšinicu.

Od tada se redovno družimo sa komšinicom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija