Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

moja Milf-ica

Pozdrav, ovo je priča o jednom neplaniranom izlasku koji je završio iznad svih očekivanja. Naime, moj dragi kum i ja smo se nakon 2 godine dogovaranja uspjeli napokon dogovoriti da u ime starih ružiona odemo konačno van u neki provod i na cugu. Trebalo nam je toliko jer od posla, klinaca i svaki od svoje žene nikada naći vremena za otići van, no konačno smo se uskladili. Nakon što smo odslušali tipično prigovaranje svaki od svoje bolje polovice, našli smo se u jednom, ajmo reći poznatijem Zagrebačkom mjestu za izlazak, nalaktili se na šank i tipično muški komentirali ženskadiju koje nije manjkalo u svim oblicima , veličinama i starosnim skupinama. Večer je odmicala i malo po malo se poprilično popilo kada je , hvala gospodinu Murphy-u kum dobio poziv od svoje drage da se hitno nacrta doma jer je klinka bolesna i treba sa njom ići na hitnu. Obzirom da je klub blizu mene, rekao sam mu neka ide računajuči da ću popiti piće pa uhvatiti taxi za doma. Ostavši sam, primjetio sam na šanku nasuprot sebe jednu damu koja mi se onako na prvu – svidjela. Gospođa u svojim 40 ima kao i ja, jače građe, prava rasna žena. Sjedila je na barskom stolcu pijuckajući neku cugu, utegnuta u malo dulji minjak. Nije bila oličenje vitkosti ali je imala dobru nogu, i ogromne sise koje su napinjale haljinu do pucanja. Nisam tip od manekenki iako mi je žena takav tip pa mi je upala u oko odmah. Načas je pogledala prema meni, nazdravio sam je i rastegao osmijeh i začudo dobio jednak odgovor. Poslao sam joj rundu pića ne očekujući ništa više od toga , no ubrzo sam začuo:“ Hvala za piće, jel mjesto zauzeto“ , okrenem se i eto ti nje do mene. Ana, 46 godina, tajnica u nekoj firmi, udana sa kćerkom na fakultetu i kao i ja ostavljena u pola izlaska od prijateljice sa kojom se našla nakon dulje vremena.
Dva pića kasnije, već smo se smijali ko da se znamo 100 godina a ja sam sve slobodnije zurio u nju, u onaj fantastični dekolte i noge kojima me dodirivala sjedeći na barskoj stolici i koje sam sve češće kao slučajno doticao rukama. Pozvao sam je na ples.

Svirao je neki lagani reggae tako da smo morali plesati malo bliže jedno drugom, napalio me miris njenog parfema i sise koje su me bole u prsa pa mi se kita počela otimati kontroli i sve više napinjati hlače. Nemajući što izgubiti primio sam je oko struka malo jače i povukao prema sebi da me osjeti. Shvatila je sve i sama se stisnula još jače na moju kitu koja ju je žuljala oko struka. Počeo sam rukama prelaziti niz njena leđa i guzu i usnama joj doticati vrat i uho dok sam joj kao nešto „pričao“. Osjetio sam kako joj se dah ubrzava, a zatim osjetio i ruku na kurcu kako me steže preko hlača i začuo njen prijedlog da odemo do nje na piće jer je sama kod kuće budući da joj je kćer na moru a gospodin na službenom putu. Čim smo sjeli u auto počeli smo se drpati i žvaljakati ko da imamo 15. Uvukao sam joj ruku između nogu i shvatio da ispod haljine ima samo samostojeće čarape i odmah sam joj počeo trljati obrijanu, sočnu i vrlo mokru picu, slušao sam joj stenjanje dok sam je sa prstima jebao sve brže osjećajuči poplavu na svojoj ruci shvaćajući da do njenog stana nećemo ni stići. Stani, rekla je , želim ti kurac a ne prste.. Budući da smo bili u garaži na najnižoj etaži, preselili smo se na zadnje sjedalo. Sjeo sam a ona mi je klekla između nogu , skinula me i počela mi pušiti kurac kao da je ovisna o tome . Jebeno je to radila, nabijao sam joj se sve jače i jače u usta, a ona ga je gutala do kraja a nije da mi je baš mali.

Odjednom je ustala, zadigla haljinicu , objahala me i nabila mi se u jednom potezu do kraja na kitu, isti tren je zadrhtala i počela svršavati. Dok se tresla na mom kurcu spustio sam joj i gornji dio haljinice i oslobodio one ogromne sisurine koje sam gledao cijelu večer, veličina je bila valjda 6, nisam znao u prvom trenu šta ću sa njima kada su mi izletile pred oči. Počeo sam ih mijesiti, lizati i gristi joj bradavice a ona se počela nabijati prvo polako pa sve jače na moj kurac. Uhvatio sam je za njeno veliko dupe i počeo je navlačiti sve jače na kurac, jahala me sve brže, lizao sam joj sise dok sam osjećao kako curi po mojim jajima, a ja sam joj počeo trljati prstom šupčić i ulaziti prstom u njega dok se nabijala sve jače i jače na kurac. Više ni ja nisam mogao, puni me, začuo sam glas kako mi stenje na uho pa sam joj spucao kitu u picu do kraja kao i prst u šupak i počeo svršavati kao da nisam jebao 100 godina. Istovremeno je i ona počela vrišteći svršavati po drugi puta miješajući na mom kurcu i prstu.. Trebalo nam je 10 minuta da dođemo k sebi da se možemo makar malo urediti i krenuti kući.
Sva sreća, mojih nije bilo kod kuće tako da sam mogao zametnuti sve tragove jer se miris jebačine zadržao na svakom dijelu mene.
Dok sam se tuširao, počeo sam se smijai ko lud jer prvo, nisam uzeo broj telefona ( glupan ) a drugo jer sam se sjetio kako se moram zahvaliti svom kumu što me „napustio“ u pola izlaska.
Ostaje samo da ponovimo cijelu priču u nadi da ću se sresti sa njom opet.. Hm a budući da znam u kojoj firmi radi – možda je i potražim.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija