Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja mlada i lepa gazadarica!

Nisam ni slutio šta me je još čekalo u nastavku moga boravaka u vili bogatih Rusa. Moja gazadarica Svetlana je postala sve više pohotnija i zahtevnija prema meni što se seksualnog života tiče. U nekoliko slučajeva me je skoro se može reći i u javnosti napadala i flertovala pred drugima da me je bio strah da neko drugi to ne primijeti. Nisam mogao da odolim čarima njenog golog tijela i njene vlažne pice pa sam se svojski trudio da je ševim svaki put kada bi to ona od mene tražila. Trudio sam se da je zadovoljim i može se reći da mi je to polazilo za rukom. Tako se sve odvijalo do jedne noći kada mi se učinilo da dok sam tucao Svetlanu neko nas posmatra.

Kasnije se ispostavilo da sam bio u pravu jer je to bila njena ćerka. Od tada je prošlo nekih par dana. Njena ćerka je otišla do grada sa drugaricama. Negde oko ponoći se vratila i videlo se da je malo popila. Na sebi je imala usku bijelu majicu i dolje neke uske hlače. Njena guza se jako dobro ocrtala u njima. Grudi su joj bile čvrste i velike. Izgleda da je to naslijedila od majke. Došla je do moje sobe i ušla unutra. Kada sam je ugledao upitao sam je šta ona ovdje traži. Rekla mi je da je došla po ono što dajem njenoj mami.

Počela je polako da se ispred mene uvija i skida. Ostala je samo u čipkastom brusu i tangicama. Narednim potezom je i to skinula sa sebe. Ostala je gola. Posmatrao sam je kako se uvija ispred mene i rukama dira svoje tvrde sise i picu. Ustao sam i skinuo se. Moj kurac je počeo da reaguje na nju. Lagano sam joj prišao i počeo da je ljibim. Dok sam je ljubio rukama me je uhvatila za kurac i počela da ga drka. Radila je to jako nježno. Rastao je u njenim rukama. Divila se njegovoj veličini.

Lagano sam je rukom uhvatio za rame i povukao prema dolje dajući joj doznanja da se spusti na koljena. Kao po nekoj komandi se spustila a onda polako ga stavila u usta. Pušila mi ga je kao prava kurvica. Igrala se sa mojom dignutom batinom kao sa najdražom igračkom. Lizala mi ga je preko cijele dužine. Dok mi ga je sisala rukom se mazila preko svoje pice. Bila je jako napaljena. Uhvatio sam je za ruku i poveo do kreveta. Naguzio sam je preko njega i ušao u nju. Baš kao i njena majka imala je jako usku pici. Koliko je bila i ona toliko sam bio i ja napaljen. Počeo sam da je tucam žestoko.

Stenjala je jako glasno da sam se uplašio da nas ne čuje njena majka. Stavio sam joj lagano ruku na usta da bude malo tiša dok sam ulazio u nju. Tucao sam je tako da sam želio da što prije svrši. Nakon toga sam je okrenuo na leđa i stavio njene noge na moja ramena. Ona se uhvatila rukama za moju posteljinu. Ponovo sam malo navlažio kurac i jednim potezom ušao u nji. Ubrzao sam tucanje na najjače što sam mogao. Njene sise su skakale kao lude. Gledao sam to njeno lice kako se grči dok joj kurcem širim picu. Vidio sam da je pri kraju. Još par puta sam ušao u nju i počela je da svršava.

Vratila je glavom, stenjala, tresla se cijelim njenim tijelom. Čim je došla sebi legao sam na krevet a ona me opkoračila i krenula da se nabijas na moju kitu. Ljubio sam je po sisama i lizao joj bradavice koje su bile jako krute. Pitala me je koja se bolje jebe ona ili mama. To me je jako palilo. Rekao sam joj da ću ih jebati obje zajedno pa ću da odlučim. Kao da je i nju ta pomisao napalila pa se počela još jače nabijati na moj kurac, toliko snažno da sam mislio da će me povrijediti. Nisam imao vremena da ga izvadim.

Rekao sam da ću svršiti a ona je kao divlja još jače se nabijala na njega. Već sledeći tren ja sam punio spremimo njenu malu picu. Čim sam svršio izvadila ga je iz pice i oblizala ga. Rekla mi je da mi sprema ima jako dobar ukus i da sam odličan u seksu. Nasmijala se kad je rekla da njena mama zna da odabere. Na rastanku mi je rekla da će da vidi za onu moju ideju. Nisam u prvi mah shvatio o čemu se radi sve do noći kada su me njih dvije pozvale u krevet.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija