Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja najljepša fantazija!

Već sam na selu desetak dana kod tetke na raspustu. Za to vrijeme sam uspio da imam seks nekoliko puta sa njenom drugaricom Martom, o čemu sam vam pisao u prethodnoj priči. Marta je bila žena koja je izlegala kao boginja, ali u isto vrijeme bila je udata za pijanicu Mila koji nije mogao ni na jedan način da je zadovolji. Izlgedala je mnogo mlađe za svoje godine. Imala je ogromne sise, duge noge, uzak struk i malo veća guza. Najviše me je palila kod nje njena dlakava pička. To sam kod nje prvi put u životu doživio da vidim.

Moram priznati da mi je jako godilo i dodatno palilo. Marta mi je pušila kurac kao nijedna do sada. Dovodio bi je svaki put do vrhunca po nekoliko puta a za uzvrat ona bi mi se potpuno predala. Dozvoljala bi da je jebem u svakoj pozi koju poželim. Koristili bi smo svaki trenutak da se pojebemo jer je ona bila žena koja dugo vremena nije osjetila svršavanje a to je ono upravo što sam joj ja nudio. Ali osim ovoga još jedna stvar me je promijenila iz korjena. Jedno nedeljno jutro onako sanjivo sam ustao i zaputio se prema kuhinji iz koje sam čuo moju tetku i Martu kako pričaju.

Kako sam se približio vratima stao sam za sekundu da čujem o čemu oni to govore. U tom trenutku za mene šok. Ne mogu da vjerujem ušima šta čujem. Marta priča tetki o našem seksu. Priča joj sve do detalja kako je jebem, u kojim pozama, kako sam izdržljiv. Opisuje mi koliki kurac imam, kako ga znam koristiti. Tetku nisam čuo ništa da je govorila. Vjerovatno je upijala sve informacije. A onda sam čuo još nešto za šta slijedi još jači šok. Marta je počela da nagovara moju tetku da i ona bi trebala da počne da se jebe sa mnom.

Govorila joj je kako je život jedan da dugo nikoga nije imala, da niko i neće znati jer sve ostaje među ova četiri zida. Čuo sam tetku kako se Bečka govri kako to nebi bilo u redu. Nisam više mogao da stojim na vrtima i odlučio sam da se vratim nazad u krevet. Pokušao sam ponovo da zaspim ali tada sam po prvi put uhvatio sebe u mislima da razmišljam o mojoj tetki kao ženi. Iako ona mi nije bila rođena tetka, nego rodica od moje mame ja sam je tako doživljavao. Moja tetka Maja je bila žena već u dubokim četrdesetim godinama.

Imala je dugu crnu kosu, poveće dupe dok su joj sise bile manje u odnosu na Martu. Ostao sam dobrih pola sata u sobi i čuo Martu kako odlazi i na vratima joj govori kako se nada da je sve zapamtila šta treba da radi. To mi je posednje posebno zaparalo uši. Od toga dana Maja se počela ponašati u mom prisustvu mnogo komotnije, kao da mi je htjela dati do znanja da želi i ona da osjeti moj kurac u sebi. Nisam od odmah htio prihvati igru. Želio sam da bude što više napaljena. Nekoliko puta bi šetala kućom bez brusa u triko majicama ili ljetnim haljinama tako da bi jasno vidio njene ogromne bravdvice koje su bile veličine trešnje.

Nosila bi suknjice koje kad bi se sagnula otkrivale njenu poveću guzu i njene gaćice. Sve to me je palilo jako i bila preigra za ono što dalje slijedi. Jednog popdneva sam bio u kupatilu tuširao sam se nakon određenog posla napolju. Nisam ni bio svejstan da sam ostavio otškrinuta vrata. Dok sam bio pod mlazom tople vode zaklopio sam oči i počeo da drkam. Moj kurac pošto nisam jebao ništa par dana porastao je odmah. Nisam ni bio svestan da me ispred vrata posmatra moja tetka Maja, da gleda kako stežem moj tvrdi kurac.

Tada nisam ni bio svejstan kako je polako ušla unutra sve dok nisam osjetio njenu ruku na njemu. Čim sam otvorio oči ugledao sam je kako ga polako stavlja u usta. Uspio joj sam joj reći da nastavi i ponovo zaklopio oči. Njene usne su tako lijepo primale moji debelu kitu. Njen jezik je lagano klizio oko njega. Nismo jedno drugome nista govorili, pogledi su govorili više od hiljadu riječi. Bio je to pogled žene koja dugo godina se nije jebala i koja je željela ovo trenutka to da nadoknadi.

Pušila ga je sigurno dobrih pet minuta. Zatim je ustala i jednim potezom skinula sve sa sebe. Njena haljinica je pala na pločice i ispred mene se ukazala gola tetka Maja. Imala je uredno obrijanu pičku, sise po mojoj procjeni jaka trojka sa krupnim tamnim bravdvicama. Izašao sam ispod tuša i počeo da joj milujem i ližem sise. Dok sam to radio ona je svojom rukom milovala moju gosu a glavu zabacila unazd i glasno stenjala. To njeno stenjanje je mene još više palilo. Rukom sam polako se spuštao do njene obrijane pice.

Ubacio sam jedan prst u njenu vlažnu pičku a pot još jedan. Moja tetka kao luda počela je da miješa i nabija se na dva prsta koja su bila u njenoj pici. Nabijala se sve dok nije svršila. Tada sam prvi put u životu vidio da toliko obilno žena svršava. Iz njene pičke je potekao sok kao da si odvio česmu. Uzeo sam je za ruku i okrenuo prema kadi. Rukom sam je polako gurnuo naprijed dajuci joj doznjanja da treba da se naguzi. Shvatila je po šta želim i to učinila. Čak šta više jednom rukom je razvukla svoju guzu da lakše uđem u nju dok se drugom držala za kadu.

Uzeo sam kurca u ruku, prislonio ga njenoj pici i ubacio unutra. To moje plitko oranje za nju je već bilo dosta. Bila je jako uska jer se dugo vremena nije jebala. Počeo sam da je jebem polako. Uživao sam u svakom ubodu kurcem u nju. Želio sam da osjeti svaki centimetar moga kurca u njenoj vlažnoj pici. Stenjala je glasno. Bojao sam se da nas neko napolju ne čuje. Potom sam je uzeo rukama za guzove i počeo jebati brže i jače. Njeno stenjenje je prešlo u pravi vrisak. Vrištala je kao da je kolju.

Ne znam što alo mene je to sve jače palilo da sam je jebao najjače u tom trenutku što sam mogao. Jednom rukom sam je polako uzeo za kosu i povukao je prema meni. Izvila se kao gudalo. Ljubio sam je po vratu i govorio koliko silno je želim. Uživao sam da gledam je u lice kako stenje, kako se grči dok joj kurcem širim pičku. Pošto je bila mnogo uska nisam mogao mnogo da izdžim, što zbog toga što zbog stezanja koje bi njena pička napravila oko mog kurca svaki put kada bi svršavala. Izvadio sam ga napolje.

Vidjela je da ću svršiti i kleknula iskred mene. Uzela mi ga je u ruku i snažno počeka drkati. Za minut sam bio gotov. Počeo sam da špricam po njenim sisama i vratu. Ulijepio sam je smermom. Jedan dio se počeo slivati niz sise. Sve je rukama razmazala. Rekla mi je samo na kraju da mora ovo ostati naša tajna da ne ispadne bruka na selu. Otišao sam ponovo pod tuš. Ostao sam dobrih pola sata. Kada sam završio tetke nije bilo u kući. Bila je negde izašla. Da nije slučajno otišla do Marte da joj se pohvali ili negde drugo ne znam.

Znam samo jedno da smo nastavili celo ljeto da se jebemo.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 2738

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija