Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja napaljena

Želim da počnem ovu priču činjenicom da čovjek što je duže u braku ima kvalitetniji seks, barem u mom slučaju.

I nakon dvadeset godina braka moja draga i ja uživamo sve više.
Ona je vitka brineta koja je održala liniju, dok se kod mene našlo koji kilogram viška.

Njene duge noge i uzak struk mame poglede dok prolazi ulicama. Još uvijek joj je guza zategnuta. Elegantna, neke kombinacije košulja i suknjica iznad koljena, ali ne mini suknja. Košulje su obično svjetlijih boja i ispod njih se vidi čipkasti brus. To je meni tako seksi i jebozovno.

Zaposlena je i ne želim provjeravati šta radi na poslu. Ako bi željela da me prevari vjerujem da bi bilo lako. Duga plava kosa sigurno je još jedan adut.


Kad se nađemo kod kuće uveče redovno vodimo ljubav po cijelom stanu.

Prije neko veče, po ovoj vrućini nakon tuširanja izašao sam na terasu i sjedio u mraku u šorcu. Moja draga je ušla u kupatilo i okupala se. Nakon toga je i ona došla do mene. Bila je u providnoj kratkoj spavaćici. Svjetlost iz hodnika je bila dovoljna da se kroz spavaćicu vidi uredna šumica. Nabrekle bradavice su isticale njene velike grudi. Pošto je prošla ponoć naslonila se tako jebozovna i meni okrenula leđa. Lagani vjetar je pomicao njenu spavaćicu. Ustao sam i prišao joj s leđa. Mazio sam njenu guzu i lagano podizao spavaćicu. Uveo sam jedan prst u njenu mačkicu i ona je počela njihati kukovima. Moj kurac se već ukrutio. Kad je ona osjetila to podigla se malo i lagano naguzila. Ušao sam u nju. Spremno ga je dočekala i stiskanjem mačkice izazivala da joj ga gurnem do kraja. To sam i uradio. Ona se oslonila na ivicu terase i spremno se nabijala.

Pošto je glasna u seksu počela je da govori šta želi. Nakon deset minuta smo orišli do sobe. Legla je na krevet i raširila noge. Počeo sam da je oralno zadovoljavam. Obožava da je ližem, a ja znam šta joj treba. Jezik je obrađuje, onda jedan pa drugi prst koji se igraju sa g tačkom mjenjajući pravac i smjer u mačkici. Ona obožava dva prsta, a nekad i više. Kad je bila blizu svršavanja molila me da joj ga stavim. Uspravio sam se i stavio joj kurac, a prste sa njenim sokovima stavio u njena usta. To je izazvalo njen vrisak. Jebao sam je dok je ona vrištala. Izvadio sam prste i jedan približio guzi. Kad sam joj lagano gurnuo prst u guzu počela je da se uvija od strasti i guza je uvlačila moj prst. Svršila je odmah.

Poljubila me je i okrenula se da spava. Meni se nije još spavalo.

Nakon par minuta sam počeo lagano da je čačkam oko mačkice. Kao ljutito, okrenula se prema meni i rekla da je ne čačkam jer ću vidjeti šta çe da mi se desi. I vidio sam. Ustala je i legla na mene. Počela je da mi gricka uvo. Ljubila mi je po vratu i spuštala se lagano. Nijedan dio tijela nije zaboravila. Lizala je bradavice pa se spustila do pupka. Lagano je rukom mazila moj kurac. Onda je počela da ga liže, kao sladoled. To je uvijek fantastično. Malo po malo stavljala ga je u usta. Naglo se odmaknula i počela poluutvorenim ustima da imitira sviranje usne harmonike na mom nabreklom kurcu.

Popela se na mene i uzjahala. Nabijala se i vrištala. U jednom momentu sam se podigao i počeo da je jebem stojeći. Donio sam je do trpezarije i stavio je na sto. Digao sam joj noge i jebao je zabijajući joj ga do kraja. Vikala je jebi me još, rasturi me. Kad je to rekla palo mi je na pamet da joj ga nabijem u guzu.

Okrenul sam je, prosuo malo lubrikanta i nevjerovatnom lakoćom ušao u nju. Tad je poludila od sreće i nastavila da se nabija sve dok nisam svršio u njenu guzu.

Rekla mi je da će da mi se oduži. O tome drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija