Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja napaljena kurvica

Imala je dečka bildera, kao što je bila i ona. On je uvek u teretani, kreše je samo kad mora, ali ga ona voli… Dugo su zajedno, ne bi da ga ostavi, ali…

-Ma, samo ga ti voli, malena. Počastiću te svojom kurčinom kad se već namesti situacija. –vrtela mi se misao u glavi.

Te večeri smo izašli na piće i poprilično me je smorila svojom pričom. Nakon pića sam krenuo da je odvezem kući i zaista nisam imao nameru da je startujem i gubim vreme na patetiku i ubeđivanje da sam ja onaj pravi i da treba da mi da pičke što pre.

Znao sam da će mi dati, kurva je u duši, a ja sam strpljiv momak. Mada, ne bih se žalio da mi samo popuši… Osećao sam da su mi jaja puna.

Parkirao sam se pred njenu zgradu, pomazio je po kosi i rekao :

-Vidimo se pile.

Ona je na to prišla i na uvo mi šapnula :

-Zar mi nećeš pokazati šta imaš za mene? Blago sam se osmehnuo. Mala mi je, očigledno, pročitala misli.

Dok sam ga vadio iz pantalona, primetio sam da mi je kurac nabubrio kao nikada do sad.


Kurva ga je odmah strpala u usta i počela sa ručno – usnim radom. Dobro ga je ubalavila što je najavljivalo dobar felacio. Jedna od njenih prednosti – usta su joj mala, pa mora mnogo da zine kad mi puši.

To daje dodatni ugođaj jer kurac izgleda duplo veći. I ruke su joj male. Kad drka kurac jedva ga obuhvati.

kurva mala
Sve sam to skenirao dok mi ga je profi pušila u kolima. Vremenom mi se sve to jako svidelo. I druženje smo, svakako, nastavili.

Sa dečkom je i dalje, ali se itekako kreše sa mnom. Mala je perverzna, napaljena droljica i meni neverovatno prija što sam našao jednu takvu pohotnu kučkicu. U stanju je da se satima ne skida sa mog kurca, da mi ga puši do besvesti.

Zna da me oznoji i umori. Ali se ne žalim. Ona je moja jebačica.

Jednom sam platio da dođe prava kurva, mlada i lepa, doveo je u sobu, stavio je u fotelju i to samo da gleda kako se Mala i ja krešemo.


Jebali smo se korektno a kurva je gledala i smeškala se. Razvaljivao sam Malu od pozadi, dok sam kurvu gledao u oči. Pička moje Malene se toliko napalila i otvorila, da sam imao osećaj da će me usisati celog.

Kurva je bila u samo u tangama i bila je jako jebozovna ali nisam hteo da imam ništa s njom. Nemam baš običaj da jebem kurve.

Nema tu pravog karanja. Mora da se koristi kondom, nema lizanja pičke, nema ljubljenja….. Ali me je njeno prisustvo u ovoj situaciji itekako uzbudilo. To što gleda nas dvoje kako se satiremo i smeška se sve vreme.

Kasnije sam kurvi dao kameru da snima. Mala je otkinula! Gutala je kurac kao luda, drkala pičku pred kamerom, svršavala, otresala glavom, dahtala, stenjala, roktala…Totalno se raspametila! Stvarno sam uživao u tom prizoru.

Mala jebulja je bila neverovatna!


Ja sam sve vreme nadrkavao kurac i bio pred orgazmom. Ali mi se nije žurilo. Hteo sam da traje što duže.

Kad je Mala klonula od svršavanja, uzeo sam kameru od kurve, stavio ih obe da kleče ispod kurca, i izdrkao po droljama. Kurvu sam poprskao a maloj sam dao da ga oliže. Posisala je sve sa njega. I iz njega.

Stvarno nisam nikada bio sa pičkom koja toliko voli kurac koji svršava. To je stvarno fenomenalan prizor. Ovakvo uspaljenje se ne može odglumiti. Njen pogled, izraz lica, uzdisanje koje se čuje u tim trenucima – su zaista savršen sklad koji isijava seksualni naboj. Perfektna spermuša, nema šta….

Od tada, naš seks je sve bolji i luđi. Otvorile su se neke totalno drukčije percepcije. Uživam sa njom, kao sa nijednom drugom. Mala ume da se daje. Baš ume…

Jednom sam joj nakon krajnje ludačkog seksa predložio da bi bilo lepo kada bi ponovili onu trojku.


Ali ovoga puta ne sa kurvom. U šali sam joj nabacio da bi bilo super da ona nagovori neku drugaricu.

Očekivao sam da me napsuje, otera dođavola. Nekako sam računao na njenu posesivnost. Šta više, očekivao sam to. Ali, komentar na moju šalu je bio krajnje šokantan!

-Ideja ti je super, samo moraš izabrati kandidatkinju. Verujem u tvoj ukus…

Nasmejao sam se u sebi i krenuo da prevrćem po glavi, koja bi se od poznanica, uklopila u našu spavaću sobu…Koja je naša savršena trojka…

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija