Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja nova doktorica

S obzirom na moje godine i nisam baš išao često kod doktora. S obzirom da sam ovo ljeto povrijedio nogu dok smo radili na kući i da mi je palac natekao i počeo se gnojiti bio sam prisiljen otići kod doktorice.
Tamo je već bio poduži red uglavnom umirovljenika. S obzirom da sam znao da je i moja doktorica pred mirovinom znao sam da će ovo potrajati, pa sam se spremio na čekanje.
Na moje iznenađenje sve je išlo dosta brzo, pa sam za manje od sat vremena došao na red. Kad sam ušao unutra dočekala me mlada i jako zgodna doktorica. Upoznali smo se i objasnio sam joj šta me muči. Rekla je da skinem cipelu da vidi o čemu se radi. Kad je ustala vidio sam da je skoro iste visine kao i ja, ali i da je građena fenomenalno. Imala je uske crne hlače i tanku bluzu kroz koju se vidio crni prsluk. Nije imala velike grudi, ali je imala zamamne bokove i stražnjicu.

Podigao sam nogu na stol te se nagnula nad moju nogu, a meni pružila uvid u njenu bluzu. Mislim da su grudi dvojka prema trojki, ali me omamio miris njene duge kose boje meda, tako da mi veličina njenih grudi više nije bila važna, a kad je uzela skalpel i zarezala mi palac, definitivno mi više nije padala na pamet. Muški ponos mi nije dao da zaurlam, samo sam škrgutao zubima.

- Morala sam to napraviti da izađe gnoj iz natečenog dijela. -rekla je smireno dok mi je čistila palac hidrogenom- Dati ću Vam antibiotike i vidimo se za par dana.
- Dobro... -samo sam promrmljao dok sam gledao kako mi zamata palac.

Došao sam nakon tri dana ponovo kod nje. Oteklina je splasnula, te je rekla da moram napraviti operativni zahvat i izvući komad nokta koji se odlomio i urasao u meso. Dobio sam uputnicu i dva dana kasnije odradio taj zahvat. Tamo su mi rekli da se javim svojoj doktorici radi previjanja i kontrole. I tako sam dva dana nakon reza došao do nje. Bio sam zadnji na redu i poslije mene nije bilo nikoga, tako da sam odšepao u njenu ordinaciju kad me pozvala. Rekla mi je da legnem na ležaj i da ispružim nogu.
Danas je bila u suknji iznad koljena i laganoj majici, a ispod nije bilo prsluka, te mi se mališa počeo buditi u hlačama. Kad sam vidio da je uzela škare i prišla mom palcu, malo sam se ohladio, a uskoro sam i škrgutao od bolova čim je počela rezati zavoje na njemu.

- Jel boli? -pitala je pogledavši me preko ramena pošto mi je bila okrenuta leđima.
- Neee....škaklja... -odgovorio sam sarkastično, a graške znoja su mi izbijale po čelu.
- Hrabar, ha? -smješkala se predivnim osmjehom.
- Aha....barem tako izgledam -uzvratio sam smješkom.
- Daj daj...samo se ne miči sad previše. -rekla je i naslonila se nogom na moju nogu kako se ne bi micao.

Osjetio sam toplinu njene noge kroz njenu suknju i kad se nagnula moj se pogled prilijepio za njenu stražnjicu, a o boli nisam više razmišljao. Moje misli su se ocrtavale na mojim hlačama jer je izbočina bila sve izraženija. Kad se okrenula i pogledala me, ja sam se zacrvenio kao kuhani rak. Ona se samo nasmješila i potapšala me po goloj potkoljenici, te otišla za stol pripremiti čiste zavoje i antibiotik u prahu. Kad se vratila do mene gledala me u oči i pitala:

- Šta ti se svidjelo za takvu reakciju?
- Paaaa...imate lijepu guzu... -izvalio sam i još više pocrvenio.
- Ne moraš mi govoriti Vi, ipak si stariji dva mjeseca od mene -rekla je sa smješkom.
- Ahh...dobro onda -rekoh odahnuvši- Marija, imaš stvarno predivnu guzu i reakcija je bila spontana.
- Hahahahaha -prasnula je u smijeh- ova ti je bila dobra. Onda se tako diže za svakom dobrom guzom na cesti, ha?
- A neee... -sad sam se ponovo zacrvenio- Mora biti sve u kompletu za tako nešto.
- A jel? Pa kako onda tvoja cura izlazi sa time na kraj?
- Khmmm..ja nemam curu.. -promrmljao sam- Mislim, ne stalnu vezu...onako, povremeno...znaš?!?
- Ne, ne znam. Nemam baš vremena za neke veze. -rekla je tiho- Evo gotovo. Sad možeš ići.

Ustao sam lagano i pokušao se osloniti na nogu, ali je bol bila neizdrživa, te sam se ponovo oslonio na ležaj.

- Pozovi nekog da dođe po tebe, jer ako si sa autom nečeš moći voziti, a ni hodati.
- Nisam sa autom. Stari me je dovezao i otišao na posao, a sad nema nikoga doma. Probat ću odšepati do kuće.
- Nema šanse -rekla je zapovijedno- Sjedni tu. Ionako nikoga više nema, pa samo da riješim papirologiju, pa ću te ja odvesti.

Sjeo sam i nakon desetak minuta je bila gotova. Dok je skidala bijelu kutu stajala je ispred prozora i kroz majicu su se vidjele njene grudi. A to baš i nije povoljno djelovalo na moje međunožje, jer mi se opet počeo dizati. Došla je do mene, te mi pomogla da ustanem i krenuli smo van. Od dodirivanja njenog boka mi je bilo još neugodnije u gaćama, a ona je kroz smijeh rekla:

- Ovo ćeš morati nekako riješiti!!!
- Znam, znam... -sad sam se i ja smijao- Kad stignemo do auta neće se vidjeti.

Kad smo sjeli u auto izbočina je bila prevelika da bi se mogla zanemariti samo tako. Pogledala me i osmjehnula se:

- Mislim da ćemo ovo morati zajednički riješiti.
- Kako to misliš??
- Otkopčaj hlače...i izvuci ga van.. -rekla je promuklo.

Napravio sam kako je rekla, a ona je upalila auto i kad smo izašli sa parkinga počela mi drkati kurac. Pošto je vozila automatik nije morala mjenjati brzine, ali je mjenjala brzinu drkanja na mom kurcu. Uskoro sam primjetio da smo van naselja, te se je ubrzo parkirala i ugasila motor. Okrenula se prema meni i spustila mi glavu u krilo, te ga počela usisavati i lizati, a jednom rukom i drkati. Nisam mogao više izdržati, te sam počeo svršavati, a kako se je odmakla svršio sam joj po licu, ruci i djelomično po svojoj majici. Obrisala si je ruku i lice, a ja sam očistio svoju majicu. Dok sam čistio svoju majicu, ona se je malo zadigla na svom sjedalu i povukla suknju do bokova, te je skinula gaćice i strpala ih meni u džep od hlača. Onda mi je rekla da spustim svoje sjedalo i kad sam to napravio opkoračila me i svojom picom se narihtala na moj kurac i počela se spuštati po njemu. Uskoro je svih 22 centimetra bilo u njoj, a ona se samo zadovoljno smješkala i zatvorenih očiju je počela nabijanje na moj kurac. Postepeno je ubrzavala tempo, da bi nakon par minuta svršila prvi put. Zabila mi je nokte u ramena i osjetio sam mješani ugođaj boli, strasti i požude. U istom trenu sam pomaknuo i nogu koja me je bolila te udario u pretinac ispred suvozača i zaurlao od boli. Ona je isti tren stala i sišla sa mene. Rekla je:

- Idemo do tebe doma. Moraš mirovati.

Upalila je auto i krenula, a ja sam uspravio sjedalo i zakopčao hlače. Kad smo došli do moje kuće pomogla mi je da odem do dnevnog i da se ispružim na trosjedu. Vidjela je da je palac prokrvario pa je otišla do auta i uzela svoju torbu i vratila se unutra. Na brzinu je stavila novi zavoj i rekla da sad odmaram, a pošto je bila nagnuta nad mene ja sam zavukao ruku pod suknju i milovao joj noge.

- Nije ti bilo dosta?
- Ne...barem ne onako kako bi ja volio.
- A kako bi ti to volio?

Privukao sam ju bliže i zadigao joj suknju do bokova i rekao joj da mi sjedne na lice. Opkoračila me i spustila se raširenih nogu na moje lice. Osjetio sam miris vruče pice i počeo sam joj lizati usmine i trljati klit, ona je samo uzdisala i micala se naprijed nazad po mom jeziku i usnama. Osjetio sam kako joj počinju curiti sokovi iz pice, pa sam ubrzao jezik i pokušao joj usnama uhvatiti klitoris. Onda se ona nagnula naprijed i otkopčala mi hlače, te izvukla moj kurac van i počela ga lizati i drkati. Uskoro smo oboje radili sa takvim žarom, a ja sam još ubacio i prst u njenu picu i jebao ju prstom dok sam joj cuclao klit, da smo počeli svršavati u istom trenu. Ona je gutala moju spermu, a ja sam skupljao njene sokove.

Ostala je ležati na meni, a nakon par trenutaka se ustala i poljubila me, te je rekla da mora ići, ali da se vidimo za dva dana na kontroli, a ja da odmaram do onda. Mahnula je i izašla, a ja sam si mislio da odlazak kod doktora i nije takav bauk.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija