Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja nova profesorica matematike!

To se desilo u toku trećeg razreda gimnazije. Naša profesorica matematike se jako razboljela i trebala je da stigne joj zamjena. Niko nije znao ko bi to mogao biti. Sve dok u naš razred nije ušla Tatjana nova profesorica matematike. Bila je kao boginja. Na sebi je imala uske helanke koje su isticale njenu oblu i jako lepu guzu. Vidjelo se da nosi tange jer su se uvukle izmedju guzova. Dolje velike štikle, a gore uska crna svilena košulja ispod koje su dok bi hodala skakale njene velike sise.

Duga plava kosa vezana u konjski rep je upotpunila sav taj prizor. Čim se ušetala u naš razred moj kurac počeo se dizati na nju. Imala je jak parefm koji se morao osjetiti čim bi prošla pored tebe. Počeo sam neprestano da drkam ns nju. Zamišljao sam kako bi to izgledalo kada bi je jebao. Prolazili su dani i polako se bližio kraj škole. Ja sam morao da poravim ocenu kod nje da bi izvukao prosjeku. Zbog toga sam morao da ostanem na dopunskoj nastavi. Održala nam je nekoliko časova. Na svim tim časovima sam bio potpuno isključen jer sam gledao samo u njenu veliku guzu i sise.

I ona je vremenom to primjetila. Jednog petka samo zadnji čas imali dopunsku nastavu na kojoj sam se na moju sreću samo ja pojavio. Tatjana je ušla u učionicu desetak minuta nakon mene i pozdravila me. Čim je pro prošla pored mene njen miris me je omamio. Na sebi ovaj put je imala usku crnu suknjicu u koju je bila ubačena bijela uska košulja sa dva otkopčana dugmeta da bi se jasno mogle vidjeti njene krupne sise. Moj kurac na sav taj pogled se počeo buditi. Prišla mi je nedugo zatim i naguzila se ispred mene da mi pojasni zadatke.

Čim se sprustila prema meni njene sise su se otegle tako da sam ih mogao jasno vidjeti. Nisam više mario za zadatke. Moj pogled je bio na njenim sisama sve do trenutka dok me ona nije prekorila gdje gledam. Time me je vratila u realnost. Moj kurac od osamnaest centimetara je bio jako tvrd i i prijetio je da pocijepa moju trenerku. Činilo mi se da me je samo rukom dotakla po njemu da bi svršio. Naredila mi je da ustanem. Nekoliko puta sam se protivio ali kada mi je jasnim tonom stavila do znanja da mogu biti kažnjen nisam imao kud nego sam ustao.

Moj kurac kao koplje se jasno vidio. Pogledala je krajičkom oka onako požudno. Naredila mi je idalje da stojim. Otišla je iza mene i polako zaključala vrata od učionice. Čuo sam da se vraća. Prišla mi je sa leđa i rukom me uhvatila preko trenerke snažno za kurac, dok mi je na uho šapnula da sam jako nevaljao dečko i da ću biti kažnjen. Sledeće čega se sjećam njene ruke kako drka moj kurac. Sjeo sam na sto a ona je spsutila glavu na moj tvrdi kurac. Počela ga je pušiti kao prava milf">milfara.

Dok je pušila mi kurac, rukom je drkala svoju pičku. Ja sam je preko košulje hvatao za sise. To je jako palilo. Sve to je pretilo njeno ugodno mumljanje jer joj je moj kurac idalje bio u ustima. Ustala je rekvši da želi da me jebe. Naredila mi je da sjednem u stolicu. Uradio sam to držeći dignuti kurac. Skinula je ispred mene suknjicu i tangice i opkoračila me. Uzela je moje tvrdi kurac u ruku, prinijela ga na otvor njene obrijane pičke, nekoliko puta protrljala usmine a onda se nabila na njega.

Dok se nabijala govorila mi je da imam jako lijep kurac. Polako sam joj otkopčao košulju i izvadio sise napolje. Bile su to najveće sise koje sam vidio u životu. Uzela je jednu i strpala mi je u usta. Sisao sam joj sise kao beba dok se nabijala na moj kurac na stolici. Tatjana je počela da se grči i svršava. Svršavala je uz velike uzdahe. Ustala je sa mene naguzila mi se preko stola. Rukama je razmakla svoje guzove i rekla da želi da je jebem otpozadi. Primakao sam kurac i zabio se u nju žestoko.

Počeo sam da pumpam moju profesoricu kao pravu kurvetinu. Moja jaja su udarala od njenu pičku. Molila je da usporim ali ja nisam imao tu namjeru. Kao da mi je to davalo neku novu snagu pa sam je jebao još jače. Sto ispod nas je počeo da se kreće i škripi a ona sve glasnije da stenje. To njeno stenjanje je za mene bilo okidač da sam još nekoliko puta se zabio u njenu pičku i počeo da je punim mlazovima tople sperme. Nije se pomakla. Kad sam napokon je napunio izvadio sam ga napolje a za njim počela je da curi iz njene pičke preko butina moja sperma.

Uzela je brže bolje maramce i obrsila je. Rekla je da sam bio odličan ali da ne smijem nikome o ovome reći, inače možemo oboje biti kažnjeni. Nisam nikome rekao jer sam je nastavio jebati.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 3134

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija