Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja požuda-drugi dio!

Nisam ni svesna bila kakva žena leži u meni sve dok nisam zatekla Davora kako ga deka na moj seksi veš u wc. Taj mladić moga druga je raspalio neku vatru u meni od koje sam sva gorjela. Čim sam ugledala njegov mladi tvrdi kurac došlo mi je bilo da se odmah nabijem na njega iako su ostali bili pored nas u sobi. Moja čežnja je bila toliko jaka da sam bila spremna na taj korak da mu se potpuno predam da radi sa mnom što god poželi, taj mladi pastuv koji je idalje drkao na mene. Čim sam saznala da osim njega i ostala dva drugara isto to rade i drkaju na mene moja želja za seksom je bila još veća.

Probudili su u meni neku uspavanu ženu, željnu seksa. Shvatila sam konačno da mi je seks mnogo hvalio u životu nakon razvoda. Počela sam po mom mozgu da premotavam slike. Stvarno mi je bilo drago što sam još uvijek predmet njihovih maštanja, predmet njihove požude i želja. Zbog toga moja pica se svako malo budila, tako što bi moje tange bile stalno mokre. Nekada sam morala čak i da na posao nosim rezervni par koliko bi vlažila. Priznaje da sam počela još više da se oblačim provokativnije. Voljela sam još više da izazivam muškarce i mamim njihove poglede.

Po noći nisam često mogla da spavam. Slika kako je David drkao na moj brus se stalno vrzmala po mojoj glavi. Počela sam da sklapam kako bi izgledala slika da ih vidim svu trojicu. Željela sam to jako pa sam počela da kujem planove. Uzela sam telefon od sina i poslala svoj trojici poruku da dođu večeras do njega a potom izbrisala poruke. Znala sam da sin odlazi do tate popodne. Negde oko osam sati sva tri su se pojavili na vratima. Obukla sam neku seksi crvenu spavaćicu ispod koje sam obukla seksi rublje isto crvene boje.

Pustila sam ih unutra. Pitali su me kada mi sin dolazi na šta sam odgovorila da će ubrzo se vratiti. Otišla sam do sobe da uzmem tri brusa dok su oni ostali u dnevnoj sobi. Kada su me ponovo ugledali sa brusevima u ruci njihova lica su se sledila. Rekla sam im da znam da svi drkaju na mene i da želim da vidim i ja njih uživo. Malo sam više odbrusila im i zaprijetila da su na kraju pristali. Uzeli su po jedan brus, skinuli se i polako počeli da drkaju. Moram priznati da je Branko imao najveći kurac od njih.

Sva tri su imali jako lijepe kurčeve, mlade i jako tvrde. Dok su polako počeli da drkaju njihovi kurčevi su rasli. Toliko su me napalili da sam polako počela da skidam se pred njima. Zbacila sam haljinu sa sebe i ostala u brusu i tangma. Tada su se i oni malo više opustili i počeli još više da drkaju. U tom trenutku njihovi kurčevi su bili podignuti do kraja. Tada sam lagano skinula sa sebe i brus i tange. Ostala sam ispred njih potpuno gola. Moja pica je bila uveliko mokra a bradavice ukrućene.

Rukama sam mijesila svoje ogromne sise. Vidjela sam da me momci proždiru pogledom. Tada sam se odlučila na još jedan korak. Spustila sam se na pod i naredila im da dođu okolo mene. Ispred mog lica su se ukazala tri mlada kurca. Lagano sam rukama ih uzela za kurčeve i počela da ih drkam. Tek tada sam osjetila koliko su tvrdi. Dok sam im drkala oni su uživali zatvorenih očiju. Mijenjala sam im jednog za drugog. Moja požuda me je tjerala u ambis još dublje, toliko da sam Brankov kurac stavila u usta dok sam drugoj dvojici drkala kurac.

Nisu ni mogli da pretpostave da će to doživiti. Mijenjala sam njihove kurčeve u ustima. Dozvolila sam im da me diraju po sisama i pici. Bili su jako nježni. Njihovi dodiri su kod mene izazvali lavinu da je iz moje pice poteklo kao iz česme. Ni oni od uzbuđenja nisu mogli više da izdrže pa su počeli da svršavaju po mom licu i sisama. Prvi je svršio Branko a potom i njih dva. Sperme je bilo svuda po mom licu i kosi. Moram priznati da sam bila skoro okupana u spermi koju su maločas izbacili ti mladi kurčevi.

Naredila sam da se obuku i idu natrag svojim kućama i da ne smiju o ovome nikome pričati. Ostala sam sigurno sama još da ležim pola sata sa svom spremom na meni. Nakon toga sam otišla pod tuš gdje sam ponovo premotala sliku koju sam doživila maloprije.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 7272

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija