Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja rasna gazdarica!!!

Po završetku srednje škole odlučio sam taj ljetni raspust da se negdje zaposlim na primorju da zaradim koji dinar za faks. Moj drugar mi je predložio da odemo zajedno do Dubrovnika da tamo pokušamo naći posao. Pristao sam i zajedno smo otišli. Tražili smo posao nekoliko dana, dok mi se nije posrećilo sa jendim plažnim barom gdje su tražili mladu osobu za rad za šankom. Nisam nešto bio spetan ali pristao sam, konobar koji je bio tu rekao mi je da dođem popodne dok tu budu gazda i njegova žena da se dogovrim oko uslova.

Popodne sam ponovo navratio i tu me je već čekao gazda. Brzo smo se dogovorili i svratio me je na piće. Tada se pojavila njegova žena moja gazdarica Ivanka. Bila je to žena koja je imala oko 40 godina ali izgledala je kao da ima 25 godina. Imala je savršeno oblikovano tijelo, sise prava petica koje su se prilijepile uz majicu sa povećim dekolteom preteći da ispadnu. Na majici su se ocrtavale njene bradavice koje su takođe bile poveće. Na sebi je imala kratki šorčić koji je iticao njenu prelijepu guzu. Od samog pogleda na nju odmah mi se digao kurac. Ubrzo je došla do našeg stola pozdravila se i sjela sa nama. Porazgovarali smo malo ali ja sam svaki momenat koristio da upijem njenu sliku u svoju memoriju. Po povratku u sobu izdrkao sam ga na svoju gazdaricu. Sutradan sam počeo sa radom, bilo je mnogo posala. Negdje oko podne došla je i gazdarica u svom kupaćem kostimu, izgledala je kao boginja. Sise su se jedva držale da ne ispadnu iz gornjeg dijela. Ja sam samo buljio u nju, mislim da je i ona to spazila. Samo se nasmijala i otišla na plažu. Nešto kasnije je došla i rekla da je sada nam ovaj mjesec ona gazda jer je njen muž na putu i da se dobro pripazimo. Prolazili su dani a ona je savki put bila sve više izazovnija po mene dovodeći me do ludila. Neumorno bi uveče drkao na nju zamišljajući kako je jebem i kako se nabada na moj veliki kurac.
Došao je i dan kada je trebalo da primim platu. Gazdarica mi je rekla da dođem do nje kući popodne jer je zaboravila novac. Otuširao sam se i otišao. Pozvonio sam na vrata a ona mi je ih otvorila u kućnoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala. Zbunio sam se i pocrvenio kao rak jedva da sam uspio da je pozdravim. Ona se samo nasmješila i rekla mi da uđem. Sjeo sam na dvosjed kurac mi je bio napet do maksimuma. Ponudila me je pićem i sjela do mene. Primijetila je moju izbočinu i oblizala se jezikom preko usana. Rekla mi je zašto sam se toliko uzbuudio pokazujući mi na kurac.

Htio sam u zemlju da propadnem. Tada mi je rekla da je primijetila da je stalno odmjeravam i da želi da se skinem da vidi moj mladi kurac, ustao sam i odmah se skinuo. Moj dignuti kurac je stajao kao jarbol. Bio je dobro debeo i dugačak oko dvadeset centimetara. Bogme se dobro iznenadila kada ga je vidjela. Uzela ga je u ruku i počela jako da drka govoreći kako obožava mlade debele kurčeve i kako voli da je jebu mladići jer su izdžljivi mnogo. Stavila ga je u usta i počela pušiti. Pušila ga je od glavića do jaja pa onda stavlljala jaja u usta cucla ih. Bila je pravi profesionalac. Dok ga je pušila ja sam joj razvezao haljinu koja je očas posla spala sa nje, na sebi nije imala ništa bila je potpuno gola.

Videjvši njeno tijelo počeo sam momentalno da svršavam. Ona nije bila na to spremna jer je moj kurac bio u njenim ustima. Malo se zagrcnula ali je dobar dio sperme progutala dok joj se jedan dio slivao niz obraze na ogromne sise. Rekla mi je da nije pušila veći ni deblji kurac i da mi je sperma odličnog ukusa i da obilato svršavam. Tada je legla na dvosjed i pokazala mi svoju brijanu pičkicu naredivši mi da je ližem. Prvo sam počeo da joj ližem sise, bile su ogromnw sa velikim bradavicama koje sam grickao da su postale tako tvrde. Njoj je to pasalo jer je samo uzdisala i zaklopila oči. Počeo sam se spuštai do pice jezikom sam prešao nekoliko puta preko klitorisa našta se ona stresla. Počeo sam je jebati jezikom a ona sve više da uzdiše i stenje. Svojom rukom me je uhvatila za kosu odižući svoju pičku da se sve više nabija na moju facu. Posle jedno deset minuta se zgrčila i počela da svršava.

Njeni sokovi su bili svuda po mome licu. Priznala mi je da nikada nije tako svršila. Ustala je i naguzila se prema meni rekavši mi da ne može više da čeka nego da joj ga zabijem odmah jako. Prišao sam otpozadi zabio ga iz sve snage našta je ona tako jauknula da sam mislio da će nas neko čuti. To me je toliko uzbudilo da sam je uhvatio za bokove i počeo divljači da nabijam, osjećao sam kako moj kurac širi njenu picu. U jendom trenutku se opet zrčila i počela da svršava toliko da je moj kurac ispao iz njene pice a ona se srušila na pod. Kad je došla malo sebi rekla mi je da usporim jer imam veliki kurac i da ću je razvaliti da neće moći hodati. Polegao sam je ovaj put na leđa i počeo da joj ga zabijam ali ovaj put malo lakše. Rukama sam uhvatio njene sise i mijesio ih. Samo je sve više stenjala. Polako sam ponovo ubrzao da su sise letjele na sve strane. Posle jedno deset minuta došlo mi je da svršim. Rekao sam joj da ću svršiti a ona me je svojim nogama privukla ne mene i rekla mi da je slobodno napunim.

Punio sam je jako bilo je toliko sperme da se svukuda cijedila.
Izvadio sam ga a ona ga je ponovo uzela u usta i oblizala ga cijelog rekavši da je joj ovo najbolja jebačina u životu i od sada da ću je morati stalno podmirivati. Ustala je i rekla da se ide tuširati a ja da uzmem platu sa stola koja je bila u koverti. Uzeo sam ali je u koverti bilo više novca nego je trebalo a ona mi je samo namignula i rekla da je to bonus za dobar seks. Nastavio sam da jebem moju gazdaricu cijelo vrijeme dok sam radio kod nje toga ljeta.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija