Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MOJA SANJA I MANDICA

Sanja i ja smo već nekoliko mijeseci bili u vezi, naš sex postao je sve bolji i maštovitiji, jebali smo se gdje god smo stigli, koristili smo i razne sexi igračke. Svo to vrijeme nisam zapostavio ni Mandicu, jebali smo se kad god smo bili sami. Cijelo to vrijeme po glavi mi se vrtila misao kako da ih jebem zajedno te sam počeo sprovoditi plan. Kako sam pretežno spavao kod Sanje, jednog jutra Sanja je imala obaveze na svome faksu, probudio sam se sa velikom erekcijom i krenuo tražiti Mandicu, kako je nisam našao u kući zaputio sam se prema njenoj spavaćoj sobi. Ležala je na krevetu lagano raširenih nogu, popeo sam se na krevet dovukavši glavu do njene pičke pomaknuo sam gaćice u stranu i počeo lizati njenu pičku koja je već lagano počela da se vlaži. Lagano je počela uzdisati te lagano pomicati kukovima, "mmmm kakvo ljepo buđenje", čuo sam je kako govori, lagano sam stavio prste u njenu sokovima vlažnu pičku, laganim pokretima prstiju milovao sam njenu toplu unutrašnjost istodobno svojim jezikom i usnama nastavio obrađivati njen klitoris.

Lizao sam je i prstenjačio sve dok nije svršila i svojim sokovima natapala moja usta. Gurnula me na leđa i vratila mi savršenim pušenjem moga napetoga kurca kako samo ona zna te sam ubrzo svršio puneći njena usta svojom spermom spremno primajući i gutajući sve što je izašlo iz mojih punih jaja. Nakon međusobnog oralnog zadovoljavanja počeo sam joj pričati šta mi se već dugo mota po glavi. Ostala je zatečena mojom izjavom i u početku bila protiv toga.
Rekao sam joj kako imam osijećaj da Sanja nešto sumlja da se nešto dešava među nama, ali da mi još ništa nije spominjala te da bi bilo bolje da napravimo tako nego da nas slučajno ulovi pa da zajedno najebemo. I dalje se je nećkala, ali mojom upornošću i povremenim lizanjem njenih bradavica te laganim trljanjem njene pičke kroz lagane uzdahe pristala je na tu moju ideju. Počeo sam Mandici iznositi svoj plan i kako da odigra svoju ulogu. Sanja se vratila negdje oko podne svi smo zajedno ručali, Sanja i ja otišli smo u dnevni boravak i ne sluteći šta se sprema Sanja se privila uz mene i zajedno smo gledali telku. Zatim je ušla Mandica govoreći nam kako ide nešto do susijede i izašla van. Položio sam ruku na Sanjinu nogu i lagano milujući krenuo prema njenom međunožju, prihvatila je igru te je i ona položila svoju ruku milujući me po kurcu koji je počeo lagano da raste u mojim hlačama. Izvadio sam kurac i Sanja je spustila svoju glavu te počela jezikom obrađivati moj glavić i zatim ga je stavila u usta te počela da mi ga puši.

Ugledao sam Mandicu kako na vrarima dnevnog boravka gleda u nas, trljajući svoju pičku i miluje svoje sise. Namijestio sam se tako da Sanja primjeti kako se Mandica dira kad podigne svoju glavu. Kada je Sanja podigla glavu odskočila je kao oparena i povikala;"mama", brzo sam jastukom pokrio svoj kurac praveći se iznenađen. "Joj oprostite malo sam se zanjela" rekla je Mandica spuštajući svoju haljinu i vraćajući svoje gole sise te je ušla u prostoriju i sjela nasuprot nas. Počela se izvinjavati i glumeći onako posramljena počela se opravdavati onako kako smo se dogovorili.

"Molim vas da mi oprostite, ipak i ja sam žena i imam svoje potrebe, znaš Sanja da tvog tate nema jer radi i ja sam često usamljena, a vas dvoje ste mladi i nemojte misliti da vas ne čujem noću kako se sexate i kada čujem vaše uzdahe i ja se napalim, isto je bilo i sinoć te sam se opet napalila i morala sam se samozadovoljiti. Nisam vas htijela gledati niti špijunirati, vratila sam se nešto uzeti i kad sam vas čula nisam si mogla pomoći morala sam pogledati i ruke su same počele da se kreću i onda si me ti ugledala. " Stvarno je dobro odglumila da je čak ispustila i suzu. Sanja i ja smo se pogledali, a ja sam nastavio;"pa ako Sanji ne smeta možete da nas gledate", Sanja me pogledala sva u čudu, pa sam nastavio;"a šta sad i onako nas je gledala dok si mi pušila". Maknuo sam jastuk sa kurca i počeo drkati pred njima, uhvatio sam Sanjinu ruku i spustio je na svoj kurac te držeći njenu ruku nastavio drkati.

Počeo sam Sanju ljubiti po vratu i ona se počela sve više opuštati nastavljajući da mi ga drka, ruku sam položio na njene sise i počeo da joj ih mjesim. Pogledao sam prema Mandici, prebacila je nogu preko naslona za ruke i počela da si drka pičku povremeno si ližući prste te ih ponovno vraćala na pičku. Drmnuo sam Sanju rukom i zajedno smo gledali prema Mandici i vidjeli kako zatvorenih očiju trlja svoju pičku i nadrazuje svoj klitoris, zatim smo se pogledali u oči i Sanji sam dao mig, na šta je ona samo klimnula glavom pozivajući Mandicu;"mama dođi, dođi puši samnom ovaj ljepi kurac"Mandica se ustala skidajući sve sa sebe i gola prišla do nas, spustila se na koljena uhvatila kurac u svoju ruku i sagnuvši se počela da mi ga puši. Dok je Mandica pušila kurac, Sanja je skinula sve sa sebe, te me opkoračila iznad glave i sviju pičku spustila na moja usta i prepuštajući se čarima moga lizanja. Bio je to neopisiv doživljaj, Sanjina pička na mojim ustima i moj kurac u maminim ustima. Nakon nekog vremena zamijenile su mijesta samo šta je Sanja sijela na moj kurac i počela lagano da se diže i spušta, a Mandica je stala iznad mene spuštajući svoju pičku mom jeziku i prstima.
Obije su dahtale i stenjale, a ja sam se osijećao kao u raju.

Sanja je počela sve jače da se nabija na moj kurac i počela svršavati u grču. Kada je svršila podigla se i svoje mijesto prepustila svojoj mami, polegao sam Mandicu na leđa i podigao jednu nogu na moja rame i samo sam kliznuo u njenu pičku i počeo jebati, Sanja je spustila svoju glavu na njen trbuh gurajući prste u svoju pičkicu, a ja sam povremeno vadio kurac iz Mandice i gurao ga Sanji jebajući je u usta te ga ponovno zabijao u Mandičinu vlažnu pičku koja je sve više bila napaljenija i obilato vlažila radeći nešto šta baš nije prihvatljivo u našem društvu, da se jebe sa dečkom svoje kćerke pred njenim očima uz njenu dozvolu i prisustvo. Od njene silne napaljenosti osijećao sam kako svojom pičkom stišće moj kurac, znao sam da je blizu vrhunca i da će ubrzo svršiti, ubrzao sam svoje nabijanje i Mandica je počela da svršava kao nikad do sada špricajući svoje sokove po mome trbuhu.

Uzeo sam mali predah te sijeo na trosijed, a njih dvije zajedno su počele da puše kurac i moja jaja, ja sam uživao gledajući kako mama i kćerka dijele moj kurac.
Zatim su se naguzile jedna pored druge, a ja sam stao iza njih i naizmjence guzio malo jednu malo drugu, dok sam jednu trpao kurcem drugoj sam gurao prste u pičku. Kako Sanja nikad nije htijela anal svoj sam kurac namijestio na Mandičinu guzu i lagano sam počeo prodirati u njen šupak. Sanja je bila iznenađena vidjevši kako ga njena mama prima u guzu sve više i jače stenjući uživa svakim mojim ubodom u njen šupak. "Mama nisam znala da to voliš, zar te to ne boli", upitala ju je Sanja, "neee srećo ah ah, samo malo u početku, a poslje je samo uzivanje", odgovori joj Mandica.
Ja sam zastao na trenutak i pitao Sanju bi li htijela konačno probati kurac u svojoj guzi. Sanja je pristala i ja sam stao iza nje, još slinom navlažio njenu rupicu te sam počeo lagano gurati svoj kurac u njenu guzu, bio sam nježan i išao polako, na njenom licu pojavila se bolna grimasa, zastao sam da se malo privikne te nastavio prodirati, kada sam ušao do kraja samo je vrisnula, ali nije posustajala. Kada se privikla na moj kurac počeo sam lagano da je jebem, a njena bol prešla je u ugodu i počela je da uživa. Mandica je prekiračila preko Sanjinih leđa i ja sam sad imao ispted sebe četiri rupe koje je trebalo popuniti.
Počeo sam naizmjence da ih jebem, malo Sanjinu guzu, pa malo pičku te sam zatim prelazio na Mandičine rupice i tako u krug.

Dok sam tako vrtio u krug ona koja nije imala kurac u nekoj od svojih rupica gurala je svoje prste. Najprije sam Sanju doveo do vrhunca jebajući je u njenu pičku, a zatim i Mandicu. Kada su njih dvije svršile red je došao i na mene, klkle su na koljena, otvorenih ustiju i isplaženog jezika čekale su moji spermu. Počeo sam drkati iznad njih i poslje minut počeo sam svršavati po njihovim ustima, licu i sisama. Potom su zajedno oblizale i počistile ostatke sperme sa moga kurca.
Poslje tog dana jebali smo se često, kada nije bilo jedne, jebao sam drugu, a navečer smo se jebali svi troje.
U tih nekoliko godina koliko smo ja i Sanja bili u vezi, svašta smo isprobali i doživjeli, ali neke tajne ipak moraju ostati skrivene.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija