Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja Sara i njih četvero

Moja žena Sara leži na krevetu u prostranoj hotelskoj sobi. Gola. Raširenih ruku i nogu, vezana za okvir kreveta, očiju prekrivenih maskom za spavanje. Četvorica muškaraca stoje oko kreveta, po dva sa svake strane, također goli. Njihov požudni, pohlepni pogled usredotočen je na njeno tijelo. Također izgleda stvarno poželjno. Izložena, bez obrane, na milost i nemilost, kaon a švedskom stolu. Njezine prilično male, ali još uvijek punašne i pune grudi s malim areolama i tvrdim bradavicama.

Ravan trbuh i slatki pupak. Raširene, vitke, dugih nogu. Između je divna, čisto obrijana, vlažna, sjajna vagina. Prsa joj se dižu i spuštaju s ubrzanim ritmom njezina disanja. Nedvojbeni znak njezina uzbuđenja. Dajem znak muškarcima da ju sada mogu dirati . Trzne se od šoka kad prva ruka dotakne njezinu kožu. Muškarci istražuju njeno tijelo. Pohlepne, zahtjevne ruke su posvuda. Miluju, masiraju, stiskaju i maze. Prsti klize između njezinih vlažnih usana, gornje i donjih. Sarino disanje se dodatno ubrzava, pretvarajući se u tiho, ali jasno čujno stenjanje.

Raste i uzbuđenje muškaraca, što se jasno vidi po njihovim nabreklim kurcima. "Možeš je i lizati, ona to jako voli, zar ne, draga? " „Da.. . “ odgovara ona kratko i jedva čujno. Jedan od muškaraca odmah usliši moj zahtjev. Brzo, prije nego što ga itko drugi uspije preduhitriti, on se saginje između Sarinih bedara. – Mmh, super miriše – kaže oduševljeno i odmah ju počinje pohlepno lizati. Najmlađi je u grupi, oko srednjih tridesetih. Tijelo mu je vitko i izgleda prilično zategnuto.

Zove se Jure, ako se dobro sjećam. Njegov jezik siše i liže Sarin klitoris dok joj neprestano buši picu s dva prsta. On pucketa usnama od zadovoljstva. "Mmh, divno, pička iz snova. ""Sad ti je dosta, daj da i ja probam", viče mu nakon nekoliko minuta stariji tip koji stoji nasuprot njemu. Pomalo nevoljko napravi mjesta za čovjeka od pedesetak godina. Njegovo ime je Luka. Prilično je zdepaste građe i koža mu je posvuda preplanula. "Imaš pravo, pica miriše božanstveno. " Nekoliko puta pusti nos da klizne kroz Sarinu pukotinu prije nego što je počne obrađivati jezikom.

Udobno i zadovoljno gunđa. Sarino stenjanje postaje glasnije i požudnije. Ona se uvija u svojim okovima. Čini se da je Luka vješt lizač. "Bilo je vrijeme da i Sara dobije nešto za prigristi", pokažem na dvojicu tipova koji stoje na gornjem kraju kreveta. "Daj joj nešto u njezina vruća kurca željna usta. " Njih dvoje ne treba dugo pitati i kleknu na krevet pokraj Sarine glave. Amir, krupni Bosanac u srednjim četrdesetima, hvata Sarinu glavu, okreće je prema sebi i gura joj svoj iznimno debeli, obrezani kurac u usta.

Sara ga odmah počne sisati uz pljuskajući zvuk. Amir se samozadovoljno smješka . "Da, dobro ti ide. Sviđa ti se to, napaljena prasice, zar ne? Nisi prije imala toliko velikih kurčeva? " podrugljivo se nasmije i nekoliko puta joj gurne kurac u usta prije nego što joj pusti glavu. Tip nasuprot, Marko, odmah ga odmakne. Okreće Saru prema sebi, prođe svojim ispupčenim glavićem preko njezinih usana i ispod nosa nekoliko puta prije nego što joj ga konačno gurne u usta. On stenje od zadovoljstva, zadovoljno se smješka i daje pet Amiru.

On me gleda sa smiješkom: "Imaš stvarno zgodnu ženu. Njezina pohlepna usta su divna! "Odlazim do uzglavlja kreveta, gdje Amir i Marko dijele Sarina usta kako bi joj skinuli povez s očiju. "Trebaš moći vidjeti kakve divne kite možeš obrađivati. " Sara trepče i žmirka dok skidam povez s očiju. “Dakle, sviđa li ti se ono što vidiš, draga? ” Sara ne može odgovoriti jer ponovno drži Amirov kurac duboko u ustima. Međutim, ona lagano kimne glavom. "Nikad prije nije imala obrezanog", namignem Amiru.

Luka ispruži glavu između Sarinih bedara. Njegovo lice sjaji od njezina soka. "Mala je skroz mokra, mislim da bi joj dobro došao kurac u njezinu vruću pičku. Što misliš, Mile (a to sam ja), mogu li je prvo pojebati? " Upitno pogledam Saru: "Hoćeš da te jebu? ". Amir izvlači svoj kurac iz njezinih usta kako bi mogla odgovoriti. "Da, želim to", uzdahnula je. "Reci to jasnije. Reci nam što si i što želiš! ", kažem strogim tonom. "Ja sam tvoja seksualna robinja i želim biti izjebana", odgovara ona, još uvijek drhtavim glasom, ali malo glasnijim.

"Da, ti si seksualna robinja, moja napaljena udana kurvo. Zamoli Luku da te pojebe, želim da moliš za njegov kurac! ". "Luka, molim te jebi me . Želim osjetiti tvoj kurac u sebi. Želim tebe cijelog , želim osjetiti sve vas u sebi. Iskoristite me, rasturite me! " glas joj drhti od uzbuđenja. "I te kako te rasturamo! Izjebat ćemo te da nećeš znati gdje ti je glava, a gdje guzica! ". Luka kleči između njenih bedara. On stavlja svoj tvrdi kurac na njenu mokru rupicu i snažno ga i duboko zabija.

Sara glasno stenje i uzdiže zdjelicu onako vezana. Njezino stenjanje pretvara se u grgljanje kad Marko ponovno stavi svoj kurac u njena usta. Prizor me neopisivo napaljuje. Moja žena, kako je vezana i iskorištavana s obje strane. Luka koji je jebe brzo i snažno, Marko i Amir koji joj naizmjence pune usta i Jura koji se igra s njezinim cicama i drka. Slina joj curi iz usta. Šminka joj je već razmazana, kosa razbarušena. Moja vruća raspojasana kobila. Otpuštam joj lisice. "I ti ih možeš koristiti.

To je ono zbog čega si tu. Trebaš zadovoljiti sve dečke. " Budući da je Marko trenutno u njezinim ustima, ona zgrabi Amirov kurac i počne ga drkati. Jure se također pridiže, uzima njezinu slobodnu ruku i vodi je između svojih nogu. “Aaah kakva si ti napaljena kučka.. . da, dobra si robinja, kučko gladna kučke.. . ” dahće. "Mmhh, a kako je njezina vruća jebena pička uska.. . dođi ovamo, Amire, moraš je isprobati! ", Luka mijenja svoje mjesto s Amirom koji odmah gurasvoj debeli kurac u Sarinu vaginu.

On glasno stenje: "Oohhh daaa, stvarno čvrsto, ta napaljena prasica. " Sada, naravno, Marko i Jure također žele znati koliko je Sarina maca napeta. Mjesta će sada biti zamijenjena. Muškarci se izmjenjuju sa svojim kurčevima, ustima i rukama. Saru koriste kao seksualna igračka. Gledam divlju vrevu. Jako me pali kada vidim svoju ženu ovakvu. Kako je jebu i iskorištavaju kao kurvu. Jure prvi svršava. On izvlači svoj kurac iz njezinih usta i, glasno stenjući, puca pozamašnim teretom na Sarino lice.

Sperma se miješa s njezinim znojem i slijeva joj se niz obraze poput velikih suza. Ostala tri tipa plješću: "Bravo Jure. Napaljenica sada izgleda još zgodnije.. . ". Amir sada također skida Sarine lisice s gležnja. “Hajde, makni se na trenutak! ” naređuje joj. On legne na krevet. “Sjedni na moj kurac! ”. Sara posluša. Ona sjedi jašući na kurcu. "Da, to je dobro! A sad se sagni! Luka dođi, jebi je u dupe, ipak ima tri rupe za korištenje. " Nacerivši se, Luka zakorači iza Sare.

Razdvaja joj guzove i pljuje joj na rozetu. Glavićem trlja slinu i polako gura kurac. Sara cvili, stenje i vrišti. "Marko, začepi joj usta, inače će vrištati i uzbuniti cijeli hotel.. . aaaah Bože kako je tijesno! "Ona će sad biti jebana u sve tri rupe. Izvukao sam pametni telefon da snimim vruću akciju. Veselim se što ću sutra gledati film s njom. Znam koliko će joj biti vruće vidjeti sebe takvu. Barem onoliko koliko mene to napaljuje. Svakih nekoliko minuta Sara je podignuta i stavljena na drugu kitu kada dečki žele zamijeniti mjesta.

Kao lutka. Živa jebena lutka. Jure je također ponovno aktivno uključen. Tri kurca je ševe, a jedan drka. Sarino lice izraz je čiste ekstaze. Pogled joj je divlji i pohlepan. Ona stenje, dahće, cvili, mljacka usnama. Ponekad kad joj penis uđe preduboko u grlo, ona dahće i guši. "Sjajno ti ide, draga. Činiš me tako ponosnom! Pokaži dečkima kako si dobra bračna kurva! " bodrim je. Pitam se koliko će proći dok Sarah ne svrši. Obično je samo pitanje minuta prije nego što je svlada prvi orgazam kada u sebi ima dva kurca.

I baš tada se dogodilo, kao da mi je pročitala misli. Sarino tijelo se grči, a zatim mahnito trese kao da ima epileptični napadaj. Povlači glavu unazad i vrišti. Dečki navijaju. "Da, napaljena svinjo, hajde! " Pustili su Sarah da sklizne na krevet gdje je okupana u znoju Dopušteno joj je da se na trenutak odmori dok teško diše. “Napravili smo dobar posao za napaljenicu! ” Općenito davanje pet. Pauza ne traje dugo. Luka joj razmakne bedra i smjesti se između njih. „Sada konačno želim svršiti, jaja će mi puknuti!

“ kaže i počinje ispočetka jebati Saru. Nakon nekoliko uboda glava mu pocrveni i počne glasno stenjati: "Aaa daaaaaaaaaaaaaaaaa! ". Izvlači se iz nje. Njegova sperma istječe iz njezine razjebane, otvorene vagine. "Hajde sljedeći! Napumpajmo je, napaljenicu. " Jedan za drugim se penje preko moje žene i ubrizgava svoju spermu u njezinu picu. Jura je posljednji. Kad on dođe, Saru ponovno potrese silovit orgazam. Sara leži na krevetu s još raširenim bedrima. Na plahti između njezinih nogu stvorila se lokva sperme i njezina soka.

Okupana je znojem. Oči su joj zatvorene, usta prekrivena zadovoljnim osmijehom. Muškarci se oblače nakon brzog tuširanja. "To je bio najzgodniji seks koji sam ikada imao. Hvala ti Mile što si podijelio svoju vruću ženku s nama. Hvala ti Sara, bila si sjajna seksualna robinja. " Amir mi pruža ruku. I ostali se zahvaljuju i pozdravljaju. Kad sam opet sam sa Sarom, legnem pored nje i poljubim je. Osjećamokuse njihih kurceva i sperme u poljupcu. Ne mogu a da se ne naslonim između njezinih nogu i ne ližem joj sirovu, spermom prekrivenu macu.

Čisti seksualni okus, zavodljivo napaljen. Ustanem i pojebem je. Samo nekoliko zamaha prije nego što i ona dobije moju porciju sperme.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija