Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja šefica

Zaposlio sam se u jednoj firmi,radio nekih par mjeseci kada se pojavila nova ženska osoba. Bila je negdje oko 30 i koju godinu te smo kasnije saznali da će nam to biti nova šefica. Odmah mi je zapela za oko posto ima plavu kosu i doista dobro tijelo,te je jos dosta starija od mene,meni je 19 god.

Svakim danom sam je sve vise odmjeravao,svaki dan bi na posao dosla u nekim novim hlačama ili uskim taicama koje bi jako naglasile njenu tako savršenu guzu. Posto radimo u firmi gdje je većina muske populacije,svi su je pomalo škicali. Nije bila u vezi,niti ikad udata,bez djece,pa joj je to pretpostavljam i pasalo,da svima privuče pažnju.Primjetio sam da joj odgovara moje udvaranje,koje je svakim danom bilo sve vise ocito,glas bi mi zadrhtao,a ruke tresle od uzbuđenja kada bi pozitivno reagirala na moje udvaranje.

Bilo je dana kada bi me toliko napalila na poslu da bih morao otici drkat na wc.,tako je dobru guzu imala da nisam mogao izdrzati.
Jednoga dana sam došao u drugu smjenu,tada nas ima malo na poslu. Ona me pozvala da odem nešto prenesti sa njom u skladište. Svjesno sam je pustio da hoda ispred mene,gledao sam njenu guzu u uskim sivim tajicama,kako je samo miješala. Kad smo došli u skladište,trebali smo nešto izbrojiti,pravio sam se da brojim i ispod oka gledao u nju. Brojila je te komade sagnuta,guza izbočena u tim tajicama koje su joj tako prijale uz tijelo. Nisam odolio,približio sam joj se s leđa,te zgrabio za to savršeno dupe.

Vrisnula je: Šta radiš to??
Nisam prestajao dirati to dupe,kada se okrenula zažvaljio sam je i reko: Ludim za tobom!!
Kurac mi je bio krut kao kamen,uzeo sam njenu ruku i stavio sebi na kurac. Kada je osjetila koliki je,uzbudila se. Odmejravala ga je rukom kroz hlace i rekla: Ajmeeee, koliki ti je??
Zavukao sam ruku ispod tajica,primio za guzove i ljubio je. Ona se opustila i dirala me preko hlaca po kurcu. Spustio sam joj tajice,okrenuo je i ljubio golu guzu u crnim tangama, izgledala je bolje nego sto sam maštao kad bih drkao na nju.
Skinuo sam joj tange i počeo ljubiti picu,koja je bila lijepo obrijana na crticu sto me još više napalilo. Zatim se ona okrenula,otkopčala mi hlace i izvadila kurac. Još pamtim taj sjaj u njenim očima kada je vidjela kakav mi je kurac. Pušila ga je i sisala jaja (vidjelo se da je iskusna sa svojih 35 god.) jako sam bio napaljen te sam joj svršio po ustima i licu. Bila je iznenađena,ali se samo nasmijala,pokupila spermu sa lica i stavila usta. Naguzila mi se i rekla: Jebi me,sad ti je prilika!!
Stavio sam joj lagano kurac,skinuo joj majicu i mjesio sise. Stenjala je i uzvikivala: Kurac ti je tako dobar!!

Jebao sam je sve jače i jače dok je ona stenjala i nabijala mi se na kurac,lagano sa rukom mi masirala jaja sto je savršeno radila.
Pošto mi je to bilo treće seksualno iskustvo,jos sa ženom na koju sam drkao gotovo svaki dan i bio tako napaljen. Osjetio sam da ču ponovno svršiti,bilo me sram da ponovno tako brzo svršim. Suzdržavao sam se neko vrijeme,kad se ona počela jos jace nabijati svršio sam joj u pićku. Kad je shvatila što se događa nije se previše ljutila( što me pomalo začudilo),gurnula me na pod te ponovno počela pušiti kurac.Nakon nekog vremena sjela je na njega te pocela jahati kao luda,držao sam je malo za sise,malo za guzicu i ljubio je kao lud.

Vrištala je da svršava,drhtala je,bacila se na mene i rekla: kurac ti je savršen!!
Nisam odolio a da je ne pitam: Hoćeš mi malo dat u guzu?
Ustala je,kleknula te se sagnula. Raširila guzove onog savršenog dupeta i rekla:jebi,šta čekaš?
Gurnuo sam joj polagano jedan,pa drugi prst,pljunuo na šupčić i ugurao joj polagano kurac. Osjećaj je bio savršen,udarao sam je sve jače i jače,a ona zavijala kao luda. Nakon nekoliko minuta žestokog sexa rekla mi je kad si mi svršio u pićku,možeš i u guzicu. Jebao sam je još žešče i napunio joj dupe sa još tople sperme.

Tada smo završili,polako se obukli,kad smo se oblaćili upozoravala me da nikome ne smijem to spomenuti jer ču dobiti otkaz. Nisam uopče shvaćao šta prića jer sam doživio savršeni sex sa osobom koja me tako napaljivala. Rekla je da se ne brinem što sam svršio u nju jer ne može ostati trudna.

Vratili smo se natrag na posao i ponašali se normalno kao da se nista nije dogodilo.
Svaki sljedeći dan sam je gledao i slinio dalje za njom,ali nije mi više bila baš toliko privlačna. Dobio sam što sam želio! Promjenio sam firmu ali sam joj se i dalje javljao na mobitel,vidjet čemo kada če mi ponovno dati priliku!!!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija