Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja šefica

Ocjena: 5

Moja šefica je milfica stara oko četrdesetpet, koja više ili manje, nije važno, međutim sve se radi kako ona kaže, nema vrdanja. Da to ne važi samo u poslu nego i privatno, vezano uz seksualnost sam sam iskusio. Sve je počelo kada je odredila da ju ja moram pratiti na jedan klavirski koncert. Moja žena j osjetila da to ne sluti na dobro, nakon što je saznala da sam obrijao intimnu zonu, no na koncertu za nju nije bilo mjesta i morala je ostati doma.


Autom sam se dovezao točno na vrijeme pred njenu vilu i stajala je na stepenicama, spremna i nisam vjrovao svojim očima u ono što sam vidio. Ona, koju sam uvije viđao u hlačama i sakou i visoko zakopčanu imala je na sebi crnu haljinu do gležnja s izrezom, a skoro do pupka, koji je pružao slobodan pogled na njene pomalo već obješene cice, no još je rafiniraniji bio razrez na lijevoj strani od gležnja do kukova i koji je pri svakom koraku nudio pogled na njenu ljevicu u svoj njenoj ljepoti i duljini.


Prije nego smo ušli u njenu limuzinu, odmjerila me je od glave do pete i onda nas je vozač odvezao do koncertne dvorane. Kao što sam i očekivao imali smo cijelu ložu samo za nas. Priznajem da me koncert nije previše zanimao, stalno mi je pogled bježao u stranu, na njene cice, koje sam mogao vidjeti skoro pa potpuno, a njoj moje zurenje u njene cice, naravno, nije promaklo. Koncert je već bio u svom drugom dijelu, pjenušac koji smo ispili pod pauzom bio je iza nas, pijanista je već bio pomalo u ekstazi kad sam osjetio da me je primila za ruku i odvukla ju pod razrez svoje haljine. Odmah sam osjetio da ispod nema ništa, da je gola golcata, osjetio sam pod rukom njene stidne dlačice.
Nisam htio propustiti priliku i čeprkao sam prstima po njenoj mačkici, mrsio dlačice i zatim joj gurnuo dva prsta u nju. To joj se je dopalo i počela je u taktu glazbe mrdati zdjelicom i podizati je sa sjedala. Nisam još doživio pičkicu koja se kod predigre tako vlažila kao njena. U stvari bilo mi je i drago što nije glasno vikala dok je svršavala, stisnula je usta, uhvatila me za ruku i pritisnula je uz sebe. Put do limuzine bio je za mene hod po mukama, jer bi uvijek kada bi ona potpuno mirno i kul pozdravljala neke svoje poznate, ja bih pokušavao nekako prikriti izbočinu u mojim hlačama na području međunožja. Bio sam sretan dok mi je vozač pridržavao otvorena vrata i odahnuo sam kad sam se spustio na zadnje sjedište.


No to nije bilo potpuno opuštanje budući da je ona s nekoliko pokreta ruke oslobodila moj kurac iz „okova“ gaća i hlača i nagnuvši se nad njim i prije nego je počela duhački koncert, rekla je „idemo k meni, nadam se da ćeš izdržati do tamo“. Zvučalo je to kao čudo, iako sam stenjao i jecao, no zvuk motora auta bio je jači, ali ipak sam izdrža dvadesetak minuta vožnje i opet osjetio zadovoljstvo kad smo stigli do njene vile i kada mi je jasno dala znak da ju slijedim unutra.
Otišli smo na prvi kat i direktno u spavaću sobu. Stajala je ispred mene i ispred svog stolića za šminkanje s velikim ogledalom i dala mi da joj prevučem haljinu preko glave i pustim da padne na pod. Ispred mene je stajala zrela, prava, rasna, gola žena , na kojoj se ne vidi da već ima skoro pa pet banki. Pružila je ruku iza sebe i izvukla ponovo moj kurac i hlača i rekla mi :“svuci se, želim te osjetiti“. Malo kasnije onako gol stisnuo sam se uz nju i trljala se uz mene dok nisam osjetio da je moj kurac između njenih nogu, okrenula je glavu i ljubili smo se, dok nije šefovskim tonom, na koji sam se na poslu naviknuo naredila :“ jebi me ! “


Nagnula se prema naprijed i oslonila se dlanovima na stolić. Iako su joj dude malo visile, poludio sam od pogleda na njih u ogledalu i gurnuo ga joj u pičku, ne prežestoko, nego više onako „pažljivo“, valjda da ju ne povrijedim, no odmah je naredila :“ jače, jebi me, nemoj prćkat s kurcem po meni“ nejna riječ, meni zapovijed, dakle majstore praši po njoj kad tako hoće, deri ju, iskoristi priliku da neku rasturiš, govorio mi je glas u meni. Bio sam željan vatrenog seksa, jer je seks sa mojom ženom bviše bio kako kamilica. Cice su joj skakale naprijed , nazad kako sam ju ubadaoa i morao sam ih pridržvati rukama da se ne klate. Ona me je stalno napaljivala i „naganjala“, kao da navija za mene. No nakon duhačkog koncverta u autu, bio sam već toliko narajcan i potrošen i nisam se želio dalje suzdržavati i izvukao sam ga iz nje.
Ona se odmah okrenula, kleknula na koljena i moj je glavić uskoro bio na njenom jeziku dok je jednom rukom mijesila moja jaja. “naprijed, želim vidjeti kako svršavaš“ i pustila me da se izdrkam dok nisam svršio i pošpricao sve ispred sebe. Osjetio sam slabost u kolejnima i bacio sam se na krevet iza mene, dok je ona stajala, s rukama na bokovima, ispred mene i pitala:“ jel to sve ili možeš još, igrajući se pri tom s mojim onemoćalim pimpekom, nastojeći ponovo pustiti krv u njega.
„Dignut ću ja njega, nećeš mi pobjeći, ima tu još posla za tebe. “govorila je dok se penjala iznad mene i pritisnula se s mokrom pičkom na moje lice, doj je drugom rukom nadrkavala moj kurac, nastojeći ga dignuti iz mrtvih. Curilo je iz nje i rastakalo se po mom licu, sopatoa sam, gutao, lizao, ali kad je osjetila da je „mrtvac“ postao „batina“ odigla se spustila na niže i nabila se na njega. Sretna je okolnost da , nakon što se prvi puta ispraznim, u drugom navrato mogu puno dulje jebat i dulje mi treba da svršim, tako da sam doživio da je pri jahanju po meni doživjle jaki orgazam i onda se iscrpljena srušila pored mene.


No, ako je ona bila „gotova“ ja još nisam imao namjeru prestati, još je bilo krvi u meni i došlo je mojih pet minuta i da ja budem taj koji će naređivati. Okrenuo sam ju na trbuh i bacio se na nju. Bez da pripremim sebe ili nju prislonio sam svoj kurac na njen šupak uz opasku : „dopustio sam da svašta prođe preko mene, al sad smo ja i tvoja guza na redu“. Nije se opirala i nakon prvobitnog šoka, kad sam joj ga ugurao, kad se sve podmazalo i raširilo opet me je naganjala da ju jebem i rsturam dok nisam sav sadržaj izbacio u njenu guzu.
Rezultat mojeg truda: u sljedećem sam mjesecu dobio povećanje plaće, ali od nove jebačine nije bilo ništa, jer si je našla sljedeću žrtvu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija