Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja šefica Ana i njena vrela pica!

Ocjena: 4.7

Nakon moje prve jebačine u magacinu sa mojom šeficom Anom prošlo je dobrih desetak dana. Za to vrijeme prolazila je pored mene svakodnevno, osmjehnula bi mi se ali nije ništa više od toga napravila. Bio sam jako frustriran jer sam pomislio da nema više od naše jebačine ništa i da ćemo ostati samo na jednom seksu.

Na moju sreću nisam bio u pravu. Pozvala me je u svoju kancelariju da se dogovorimo oko neke isporuke. Kada sam ušao sjedila je u svojoj kožnoj fotelji. Na sebi je imala uske hlače i gore usku košulju ispod koje su se jasno ocrtavale njene velike sise. Rekla mi je da moram danas ostati nakon radnog vremena na poslu da javim svojima. Svi su otišli kući a ja sam idalje morao ostati na poslu ne sluteći da će to biti po mene jako lijepo popodne.

Pozvala me je ponovo u svoj ured. Došao sam do vrata, nije više nikoga živog bilo u firmi. Pokucao sam na vrata i ušao. U kancelariji nije bilo nikoga. Začuo se glas iz kupatila kako mi govori da zaključam vrata da nas niko ne uznemirava. Kad sam to učinio ispred mene se ukazala potpuno gola. Prišla mi je rekavši da nije više mogla da mi odoli i da samo razmišlja o mom kurcu.

Spustila se na koljena i oslobodila moj kurac iz hlača, uzela ga u ruke i počela snažno drkati da me je u prvi mah malo i zaboljelo. Onda ga je strpala u usta i počela pušiti. Ovaj put dok ga je pušila ja sam rukama je uhvatio za kosu i počeo navlačiti je na moj kurac. Nije se bunila nego se još jače nabijala na moj kurac. Pušila ga je kao prava drolja. Nedugo zatim mi ga je počela lizati cijelom dužinom od jaja pa sve do glavića. Dok mi ga je lizala gledala me je onim njenim kurvanjskim očima.

Rekao sam joj da ustane i da legne na njen sto. Uradila je to, ja sam prstima prešao preko njene pice. Bila je već mokra i spremna da primi moj kurac. Molila me je da joj ga stavim dok sam ja još malo prstima je jebao. Sad je već počelo da curi jako iz njene pičke. Stavio sam noge na moja ramena i počeo je jebati svom snagom. Njen sto se ispod nas jako tresao da sam se bojao da se ne raspadne. Njene sise su letile gore dolje u ritmu jebačine. Jebao sam je najjače što sam mogao.

Jebao sam je kao da sutra ne postoji. Uživala je u mom kurcu. Govorila mi je kako je do sada nije niko ovako žestoko jebao i da samo ovako nastavim je jebati. Odjednom počela se tresti i svršavati na mom kurcu. Svršila je bučno. Rekao sam da ću sada da sednem na njenu stolicu a ona da se nabija na moj kurac. Poslušala me je i sjela na mene. Počela se nabijati na moj kurac. Iz početka lagano a zatim sve jače i jače. Dok se nabijala na moj kurac svoje sise je trpala u moja usta da ih cuclam kao malo dijete.

Rado sam to radio. Lizao sam joj velike sise, grickao njene bradavice a ona sve više uživala. Od toga sve jače se nabijala na moj kurac. Toliko se jako nabijala da je još jednom počela svršavati na njemu. I ja sam se napalio jako zbog svega toga i bio sam pri kraju. Rekao sam joj da ću da svršim. Ona mi je rekla da želi da joj ispunim pičku spremom. Za koji trenutak sam počeo je puniti svojom spremom. Nikada u životu nisam imao toliko sperme. Ispunio sam je potpuno. Kada je ustala sa mene sperma je počela da curi iz njene pice.

Dok smo se oblačili rekla mi je da sam jako dobar jebač iako sam jako mlad a i da imam jako veliki kurac koji bi osim nje u našoj firmi volio još neko da proba. Kasnije sam saznao o kome je riječ. To je bila jedna prelijepa djevojaka po imenu Lorena. Upitala me je da li bi volio i nju da ispunim ovako. Nisam imao ništa protiv.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina