Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja seksi susjeda Tanja!

Prije dva mjeseca u našu zgradu se doselila susjeda Tanja sa njenim mužem, koji je od nje bio stariji otprilike petnaestak godina! Tanja je imala oko trideset godina ali kako je jebozovno izgledala niko od nas klinaca joj nebi dao toliko da ima godina. Tanja je imala jako velike grudi koje su posebno ovog ljeta dolazile do izražaja ispod kratkih majica ili onih na bretele, kada bi se jasno ocrtavale i njene velike bradavice. Na sam taj prizor moj kurac u šorcu je vapio da izađe napolje i da ga snažno izdrkam.

Tanja je imala dugu kosu koju je uvijek vezala u dugi rep, pimalo veću guzu i veći struk. Za ovo dvoje poslednje nisam ni mario. Nekoliko puta bi moji drugari u prolazu kada bi je vidjeli odmerili od glave do pete. Poslije bi prokomentarisali kako je dobra pička i kako bi rado voljeli da je jebu. Mi smo bili u tim ludačkim godinama, dečki od osmanest godina koji su se palili na sve živo što nosi suknju i ima sise. Svaku priliku bi koristio da budem u njenoj blizini da očima upijam sliku njenog jebizovnog tijela i pokušavao da je zapamtim a potom bi brže bolje otišao u wc i drkao ga zamišljajući kako je jebem.

Ipak sreća mi je izašla u susret kada se Tanja počela družiti sa mojom mamom pa je sve češće navraćala kod nas. Ja bi svaki put portudio se da je odmjerim. Jako me je palilo što je tog ljeta nosila kratke ljetne haljinice i gore majice ispod kojih su se klatile njene velike sise. I ona je primijetila da je odmjeram. Jednog popdneva dok su ispijale njih dvije kafu mama me je pozvala iz sobe i zamolila da odem do Tanjinog stana po njen telefon jer ga je zaboravila. Ušao sam u njen stan i uzeo telefon sa njenog stola.

U tom trenutku ne znam ni ja sam ali sam otvorio njene galerije sa slikama u ugladeo nju u seksi vešu u raznim pozama. Moj kurac je bio tvrd kao kamen. Požurio sam u wc da ga izdrkam a onda na ulasku na korpi sam ugledao njen brus i tange bačene. Kasnije sam saznao da je to bila klopka za mene u koju sam se ulovio kao miš u mišolovku. Uzeo sam ih oboje sa korpe i primirisao. Imale su miris njene prlijepe pičke i mekane kože. Počeo sam da ga drkam žestoko. Navlačio sam ga i natezao do granice bola.

Stavio sam njen brus i tange preko moga kurca i drkao u nedogled. Zaklopio sam oči i zamišljao kako je jebem. Počeo sam i naglas da govorim kako je dobra pička, kako bi je odvalio od kurca, kako bi joj punio pičku mojim mladim kurcem. Dok sam sve to govorio i drkao potpuno sam izgubio pojam o vremenu provedenom kod nje u stanu. Nisam bio svjestan da me ona uveliko gleda sa vrata kupatila. Nije htjela da me prekida jer i ona kujica bila je napaljena tim prizorom mladog pastuva koji pumpa svoj tvrdi mladi kurac preko koga je njen ogromni brus i tange.

U svom tom zanosu sam otvorio oči i ugledao nju kako me posmatra. Odjednom sam ostao skamenjen. Prestao sam sa drkanjem a moj kurac ostao je kao koplje da stoji uspravno. Tada mi je ona rekla onako malo glasnije i oštro kako treba da me bude sramota i kako će me reći mojim roditeljima. Počeo sam panično da je molim da to ne učini obećavajući da ću sve učiniti za nju. Tada je zastala i upitala me da li baš sve na šta sam ja klimnuo glavom u znak potvrde. Tada sam čuo od nje ono što sam mislio da neću nikada.

Naredila mi je da nastavim da drkam na njen brus i tange preko kurca i da je gledam u oči i pričam kako bi je jebao. Počeo sam onako stidljivo ali onda sam vremenom postao sve opušteniji i počeo sam joj govoriti kako bi je jebao i kojim pozama. Bila je jako napaljena. Mazila je svoju pičku i sise preki odjeće. Dok sam joj govorio sve to stavila je ruku u svoje gaćiće i drkala pičku dok je grizla svoju usnu. Taj prizor me je sve više palio. Potom je izvadila svoje sise i konačno sam ih ugledao gole.

Bile su to najveće sise koje sam vidio u životu. Mijesila ih je rukom pitajući da li mi se sviđaju. Rekao sam da su to najljepše sise koje sam vidio. Sav taj prizor me je toliko palio da je moja sperma krenula iz mojih jaja. Znala je da ću uskoro svršiti po mom grčenju. Tada mi je prišla, kleknula iskred mene i rekla da joj svršim po sisama. Nakon par minuta počeo sam da špricam po njenim sisama. Sperme je bilo posvuda. Rekla je da svršavam kao konj. Uzela mi je kurac u ruku i razmazala njime spermu po sisama.

Potom mi ga je stavila u usta i oblizala od ostatka sperme. Kada ga je potpuno iscijedila ustala je rekavši da je vrijeme da se vratim kući da mama ne posumlja nešto a da je ovo tek početak našeg druženja. Tako je i bilo. Nisam mnogo čekao na njen sledeći poziv.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2819

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija