Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja sexy komšinica

Moja komšinica, Jako sexy cura ima 21 godinu, starija od mene 3 godina. Stvarno extra pička, uvek je imala najbolje frajere i svi su jurili za njom. Naravno da sam oduvjek želio da je kresnem, ali ona me nije ni primječivala. Uvek smo bili na prijateljski nastrojeni. Ali uvjek sam maštao o njoj, nema koji klinac nije.

Bila je neka žurka u gradu nedaleko od mog studenskog stana, gdje sam preko tjedna kada idem na fax. A preko vikenda sam u obiteljskoj kući s roditeljima. Te sam odlučio da odem u neki klub i da se malo opustim.
Kada sam krenuo iz grada kući susrela me je i pitala dali može samnom kući. Čim smo krenuli zajedno kući, odmah sam primetio da je "malo" popila, na njoj je bila majica sa dubokim dekolteom i crna mini suknja. Odmah mi je pomutila pamet, kurac mi se digao da je hteo da iskoči iz hlača. U sebi sam se dvoumio da li da je počnem zavoditi ili ne. Na moje neočekivanje ona me je preduhitrila. Zgrabila me je za kurac i rekla "kada ti nećeš da počneš, ja ću" Ona je već bila oslobodila moj kurac koji je pohotno strpala u usta, opustio sam se i uživao. Pušila je kao prava profesionalka, Lizala ga je od. glavća sve do jaja. Nisam izdržao dugo svršio sam joj po faci. Pitao sam je da li želi da odemo kod mene u stan koji je udaljen nekih 2 bloka, odmah je pristala. Na putu do stana, stalno smo se pipkali i grlili.
Čim smo ušli u stan, skinuli smo sve sa sebe, odmah sam je dovukao na krevet i počeo da joj grickam bradavice i igram sa velikim čvrstim sisama. Zatim sam krenuo sa obradjivanjem ljepe obrijane pice, lizao sam a ona je vrišta od zadovoljstva. Rekla je da želi da je jebem, rečeno-učinjeno. Legao sam na leđa a ona je počela da se nabija na moj kurac. Mogu slobodno reći da mi se najviše sviđa kad me ženska opkorači pa počne da mi se nabija na kurac. Ponašala je se kao divlja mačka, silovito se nabijala i dugim noktima me grebala po licu. Onda je usljedila moja omiljena poza. Previo sam je preko stola i počeo da je guzim najjče što sam mogao. Nabijao sam joj kurac tako da sam pomjerao i nju i stol. Primala je moj kurac dobrih 10 minuta, zatim sam počeo da ubrzavam ritam. Izvadio sam kurac iz njene pice i počeo da svršavam po njenim guzovima. Te je uzela moj kurac u ruke i počela mi ga strastveno pušiti, prosto sam uživao kao nikada do sad.
Poslije smo otišli zajedno da se tuširamo gde smo se jos dva puta kresnuli. Ali njoj to nije bilo dovoljno pa kada smo izašli iz tuša, htijela je još. Iako sam bio malo i umoran od sexa, pristao sam. Stavio sam kurac u picu i poče da je. jebem najače što sam mogao. Toliko je stenjala i dahtala od tog nabijanja da me je u nekom trenutku zamolila da usporim malo. Boljelo ju je moje jako nabijanje, ali kada sam vidio da se grči i da ću ja svršiti počeo sam je nabijati opet najače što sam mogao. Imala je snažan orgazam, uvijala se kao nikad do sada. A ja sam svoja jaja ispraznio u nju. Nema boljeg osjećaja nego kad svršiš u picu. Umorni od sexa ležali smo jedno pored drugog i zaspali. Ujutro smo se probudili, samo me je poljubila obukla se i rekla da mora ići kući. Naravno namignula mi je i rekla mi "vidimo se vrlo uskoro". Od tog događanja komšinica i ja se redovno sastajemo kod mene u stanu, gdje uživamo u žestokom sexu.
Nakon nekog vremena odlucili smo ući u vezu, što se pokazalo kao pravi pogodak. Obadvoje smo stalno napaljeni, te koristimo svaku priliku za sex, bio to wc od trgovačkog centra ili nešto, uvjek nađemo gdhe je mogu žestoko zadovoljiti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija