Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja slatka gazdarica Svetlana!

Prošloga leta sam krenuo na crnogorske primorje da tražim posao. Živio sam sa roditeljima u jednom malom gradiću u Bosni. Bio sam momak sa svojih devetnaest godina, jako dobro građen visok skoro dva metra i nisam se libio nikakvog posla. Pošto mi je novac bio jako potreban preko jednog prijatelja sam uspio da nađem posao ako baštovan u jednoj vili čiji su vlasnici bili bračni par iz Rusije. Čim sam dobio adresu zaputio sam se na nju. Kada sam došao predstavio sam se i javio na posao. Na svoje gazde sam na prvu loptu ostavio lijep utisak. Gazda se zvao Sergej čovjek koji je imao oko šezdeset godina dok je njegova žena Svetlana imala tek oko četrdeset.

Naspram njega je izgledala kao da mu je ćerka. Bila je jako lijepa duga plava kosa, vitak struk, sise otprilike četvorke i jako lijepa guza. Nakon nekoliko dana rada oko njihove vile malo smo se više sprijateljili. Ona je voljela da se svakodnevno sunča pored velikog bazena. Prošla je sedmica dana i njima se pridružila njihova ćerka Maša. Imala je tek osamnaest godina. Bila je jako zgodna, reklo bi se da je ljepotom povukla na mamu. Sreli smo se svega nekoliko puta u prolazu. Bila je nešto niža od mame ali je imala malo veće grudi.

Moj gazda se vratio natrag na posao u Rusiju a njih dve su nastavile da ljetuju u vili. Tih dana je bila opaka vrućina. Negde poslije podne dok sam radio oko bazena vidio sam da je ponovo Svetlana došla da se sunča. Na sebi je imala crni minijaturni kupaći kostim, naročito gornji dio koji je jedva uspio da obuzda njene velike sise. Malo sam je posmatrao. Moj kurac je odreagovao na to tako što se krenuo dizati. Bio sam napaljen zato što ga dugo vremena nisam izdrkao, a kamo li nešto da sam tucao.

Čim me je spazila pozvala me je da dođem do nje. Zamolila me je da uzmem kremu i namažem joj leđa jer nije željela da izgori. Uzeo sam kremu dok se ona namjeatila na ležaljci i polako počeo da joj mažem leđa. Njene sise su sada bile po meni još veće. Imala je jako nježnu i mekanu kožu. Čim sam joj namazao leđa zamolila me je da krenem da je mažem do stopala. Počeo sam nježno da se spuštam prema njenim stopalima. Dok sam je mazao malo je raširila noge tako da sam sada mogao da vidim njenu obrijanu picu ispod kupećeg kostima. Moj kurac se automatski podigao. Pokušao sam da to sakrijem. Dok sam je mazao kremom pri povratku sam krenuo S unutrašnje strane butine sve dok nisam prešao preko pice.

Nehotično sam to uradio. Knedla mi je bila u grlu. Čekao sam njenu reakciju. Umjesto toga ispustila je kratak uzdah zadovoljstva. Ponovo sam rukom nježno prešao preko njene pice i sad samo osjetio da je postala jako vlažna. Lagao mi je kroz uzdahe rekla da nastavim da je diram. Lagano sam pomerio njen donji dio u stranu i ispred mene se ukazala lijepa obrijana pica. Spustio sam glavu i počeo da joj ližem picu. Nije to očekivala ali u isti mah nije se ni bunila. Počela je da mi govori da ne stanjem sve dok kočano nije počela da se trza i svršava na mom kurcu.

Iz njene obrijane pice je potekao pravi potok sokova. Nakon što je svršila trebao joj je par trenutaka da dođe aebi. Moj kurac je idalje stojao uspravno. Bacila je pogled na njega i ugrozla se za usnu. Rekla mi je da priđem sa prednje strane ležaljke. Čim sam to uradio naredila mi je da skinem šorc. Tada joj se ispred lica ukazala moja batina veličine osamnaest centimetara i jako debeo. Bila je opčinjena kako izgleda. Uzela ga je lagano u ruku i počela da drka. Bio mi je jako krut.

Dok mi ga je drkala gledala me je direktno u oči. U tom trenutku je skinula i gornji dio kupećeg sa sebe i njene sise su bile konačno slobodne. Izgledala je jako seksi. Njene bradavice su bile ogromne. Zaklopio sam oči čim sam osjetio njene tople usne oko mog glavića. Čim sam ih otvorio vidio sam kako moja kita nestaje u njenim ustima. Pušila mi ga je sa velikim uživanjem. Svo vrijeme me je gledala u oči. U jednom trenutku mi je rekla kako imam jako lijep kurac i kako bi me željela probati ali da ćemo to uraditi drugom prilikom. Ovaj put ću se morati zadovoljiti samo njenim pušenjem.

Nisam imao ništa protiv jer je to činila jako dobro. Lizala bi mi ga cijelog od glavića do jaja. Dok bi mi ga pušila rukama bi uvrtala i mijesila moja jaja. Čim bi počela da usisava moja jaja u usta rukom bi snažno drkala moj kurc. Nisam mogao dugo da izdržim. Osjetila je da ću ubrzo da svršim. Počela je još snažnije drka moj kurac i rukom mijesi moja jaja. To je bilo za mene previše. Sperma je krenula iz mojih jaja. Moj glavić je okrenula ka svojim sisama na koje sam istresao more sperme.

Bila je jako iznenađena koliko sam sperme izbacio iz kurca. Bilo mi je jako drago što je zadovoljna. Nakon što je rukom izmuzla iz mog kurca i poslednju kap sperme stavila ga je usta i oblizala ga. Prstima je razmazala spermu po sisama a potom ponovo krenula sa sunčanjem. Obećala mi je da će o nastaviti druženje idalje ukoliko budem ćutao. Nije mi to trebala govoriti jer nisam bio lud da se nikome pravdam i da je izgubim.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija