Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja susjeda

Moja udana susjeda često je sama bila doma s malim djetetom, jer je njen muž bio trgovački putnik koji je puno vremena provodio na putu. Sa svojih trideset godina izgledala je jako dobro. NIsam bio jedini koji se je za njom okretao. Koliko sam je samo puta poželio odvesti u krevet, ali uvijek neuspješno. No, kako je muž često izbivao, a ona u najboljim godinama i jako željna zabave i dobrog društva, tako smi i nas dvoje počeli sve češće provoditi vrijeme zajedno. Ona je nekad dolazila kod mene na kavu i ponekad me zvala da dođem kod nje. Pričali smo o svemu i ubrzo se dobro skompali. Među nama se počela rađati kemija i nakon nekog vremena sam joj priznao da sam ju htio odvesti u krevet, ali da bi mi uvijek vješto pobjegla. Nasmijala se i vidio sam da joj godi što je tako poželjna. Nakon toga, svaki naš susret je bio korak bliže da se to uistinu i dogodi.

Jednog jutra, neočekivano me pozvala.
- Joj, dođi molim te, veš mašina mi ne radi i neznam gdje ću sa svom tom robom. Jel znaš ti nešto o tome. Pomagaj, pliz.
Sve što sam ja znao o veš mašinama, je bilo da ponekad filter bude zaštopan i onda mašina ne radi, ali nisam želio propustiti priliku da je vidim. Oduvijek me je palila i za mene je svaki susret s njom bila nova prilika da ju pojebem. Brzo sam stigao do nje. Bila je sama doma. Malog je odvela mami i upravo se vratila s jutarnjeg trčanja. Bila je u uskim tajicama, kose svezane u rep. Rumena i neodoljiva. Za mene je bila jedna od zgodnijih ženski koje sam sreo. Brineta koja je imala prekrasne noge, guzu i savršene grudi.
- Ajde da vidimo šta je to s mašinom - pravio sam se majstor i nadao se da ću joj uspjeti pomoći.
Na moju, a i njenu sreću, bilo je ono što sam i mislio. Iz filtera sam izvukao neke sitne igračke i veš mašina je opet radila kao nova.

- Ohhhh....spasitelju moj, hvala ti beskrajno. Skuhala sam kavu, nadam se da ne žuriš.
- Toliko vremena uvijek imam. Za kavu s ovakvom ljepoticom bi ga i izmislio ako treba. - pokušavao sam biti duhovit i uspio sam. Njeno raspoloženje se je potpuno popravilo i bila je nekako spremna da ovog puta uspijem u svojoj namjeri.
- Hvala ti puno na tvom društvu. Srce si i drago mi je što te imam za prijatelja. - rekla je i dodala.
- Često mislim o onom što si rekao da bi me odveo u krevet... - rekla je i zastala, no mogao sam namirisati njenu vrelu picu. Znao sam da je prava prilika i da je ne smijem propustiti.

- Nema potrebe da misliš na to i zamišljaš kako bi bilo. Tu sam pred tobom i želim te.....rekao sam i primio je za glavu. Počeo sam je ljubiti, a ona se je pustila kao da je samo to čekala.
Bio sam lud za njom, palila me je za poluditi. Kurac mi je istog trena bio kao avion.
- Pokaži mi sve što si želio sa mnom...tvoja sam sad... - kratko je izustila i rukom opipavala moje međunožje.
- Ohoo....pa gdje si ga samo skrivao tako velikog.... - oduševljeno je promatrala moj nabrekli kurac koji je stršao pred njenim licem. Zgrabila ga je u usta i pušila dok je rukama mjesila moja puna jaja.
Primio sam je za kosu i lagano je jebao u usta. Moji snovi su postali stvarnost.
Svukao sam joj majcu i trljao bradavice dok mi je obrađivala kurac svojim usnama.
- Ohhh....predobra si. Mogao bi svršiti kako to dobro radiš.... - ženska o kojoj sam maštao, klećala je preda mnom i pušila moj kurac kao da će ga progutati. Lizala mi je glavić i jaja naizmjence i onda ga trpala u usta koliko god je mogla.
- Ohhhh....svrši....imaš prekrasan kurac...to će biti njegov poklon za mene.... - nastavljala je s pušenjem. Uživala je gotovo više od mene u sisanju mog kurca.

- Ne još, prvo te želim dobro pojebati...rekao sam i odveo je do kreveta. Polegao sam je na trbuh, spustio njene tajice i odozada navalio na njenu picu i guzu. Lizao sam je poput žednog psa. Zgrabio sam je rukama za guzu i jezikom navalio na njeno dupe.
- Ohhhh....šta mi radiš...poludit ću....ahhhh.... - tresla se je cijelim tijelom dok sam je lizao bez stajanja. Svi dani mojih maštanja skupili su se u ovom trenu. Želio sam je jebati do besvjesti.
- Ahhhhh.....stavi mi ga, molim te...ne mogu više izdržati... - zastenjala je.
Strpao sam joj kurac odozada u picu i počeo je rasturati kao da mi je zadnje u životu. Bili smo kao dvije životinje. Znao sam da je vruća i da bi nam seks bio odličan, ali ovo je nadilazilo sva moja očekivanja.
- Prekrasna si....uživam u ovome beskrajno.... - govorio sam ne stajući sa jebanjem.
- Ahhhh....ti si savršen...to je to....to mi treba....izjebi me cijelu....ohhhh... - bila je luda od želje.

Okrenuo sam je na krevetu i nastavio jebati njenu goruću picu. Ležala je poda mnom, a ja sam joj kurac zabijao do jaja u picu i jezik joj gurao u usta. Htio sam je gledati u oči i jebati.
- O daaa....ljubi me i jebi.... - bila je potpuno van sebe. Izgledalo mi je kao da je ona više maštala o meni, nego ja o njoj.
- Jako mi paše tvoj kurac...da sam znala da si ovakav, ne bi toliko čekala... - uživala je potpuno i mene dodatno raspaljivala.
- Želim te pojebati u guzu. Pali me jako i maštam da te jebem u guzu... - rekao sam nadajući se da će pristati i gurajući joj prstić u guzu dok mi njena pica usisava kurac.
- Moju guzu bi jebao....ahhhh....pa kako da te odbijem....tvoja sam, uzmi me.... - bio je njen odgovor. U tren oka sam ponovo bio iza nje. Podigao sam njenu guzu i sa vlažnim kurcem od sokova njene pice, ušao u njenu guzu. Isprva sam jebao lagano, a zatim sve jače. Po njenim uzdasima, a i po tome kako mi kurac klizi lagano u njenu guzu mogao sam shvatiti da obožava analni seks. Jebao sam moju susjedu u guzu...mislio sam da sanjam, ali me je njeno stenjanje vračalo u stvarnost.

- Ahhhhhhhhhh.....to, to....jebi me....izjebi mi guzu....ahhhhh....
Zgrabio sam je za kosu i počeo žestoko nabijati kurac u njenu vrelu guzu. Trpao sam ga cijelog i samo su moja puna jaja zapinjala dok su lupkala od njenu picu. Počela se je tresti i glasno uzdisati. Svršavala je u naletima i stezala mi kurac svojom guzom. Nisam više mogao izdržati. Moja jaja su se počela prazniti, a ja nisam stajao s jebanjem. Poželio sam zauvijek ostati u toj prekrasnoj guzi o kojoj sam maštao.

- Ovo je bilo fantastično. Nadam se da nigdje ne žuriš jutros. Moram po malog tek posljepodne. - rekla je i počela me ljubiti.
- Naravno da ne žurim... tek sam se zagrijao - odgovorio sam i spustio svoju glavu među njene noge.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija