Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Moja susjeda

Ocjena: 4.7

Bilo je to za Novu godinu i izvorno nisam bio za zabavu, ali moji su se planovi promijenili kada sam čuo da će na zabavi biti i moja susjeda. Susjeda je žena od nekih 55godina, crne kose, većih grudi i kad sam tek počeo sa masturbiranjem, milion puta sam je gledao kad razgrće veš i mahnito drkao. Susjeda je ostala udovica prije 2 godine i od tada smo se rijetko viđali. Bilo je oko 20 sati, a zabava je bila u punom zamahu. Alkohol je tekao, svi su plesali a ja sam u jednom trenutku prišao susjedi i zapodjenuo razgovor.

Viknuo sam si nekoliko pića meni i njoj razgovor je potekao. Pričali smo o svemu i svačemu. Pitala me kako mi je na faksu i ima li cura. Ja sam se pravio neuk i govorio da samo učim i da nemam vremena za cure. Piće po piće i sve više je postala pripita, govorila je da je vruće i u jednom trebutku otkopčala dugme. Kako se naginjala tako su se pred mojim očima ukazale ogromne grudi. Hlače su mi postale uske i jasno se mogla vidjeti ozbočina koju sam nevješto pokušao sakriti a ona se slatko nasmijala.

DJ je stavio sporu pjesmu i pitala me hoću li plesati s njom. Naravno, pristao sam i dok smo plesali sentiš, moj kurac je i dalje bio tvrd i nastojao sam da se ne dodirujemo međutim s vremena na vrijeme dotakla bi ga. Mislio sam da ću u zemlju propasti. Tiho mi je šapnula: "Znam da si drkao kada bih razgrtala veš, i to me napalilo svaki puta i sada se samo želim jebati sa tobom. Vodi me odavde" Napravila je komentar i mogla je osjetiti kako moje srce užurbano kuca. Mislio sam da ću propasti u zemlju ali rekao sam samo da idemo.


Ušli smo u njen stan i već na vratima počeli se ljubiti. Dok sam joj ljubio vrat, njene ruke su preko hlača milovale moj nabrekli penis.

Počeo sam otkopčavati bluzu, imala je ružičasti grudnjak za čipkom i vidio sam njezine ogromne areole kroz čipku. Otkopčam grudnjak i ispred mene su najljepša prsa koju sam ikada vidio. Savršeno okrugli s tamnim crtama of sunčanja u teretani. Počeo sam ih ljubiti i sisati joj bradavice koje su bile ukrućene. Ona je okretala glavu i uzdisala dok sam sisao njezine savršene dojke.

Spustila se dolje, zatim poljubila dolje moj trbuh i otkopčavala moje hlače. Pred njenim očima se pojavio kurac kojem se ona divila malo vremena a zatim je počela lizati gore i dolje. , a desnom rukom mi mjesila jaja. Mislio sam da ću svršiti, dok je ona sve više ubrzavala. Nisam mogao više izdržati i cijeli sadržaj sam izlio na njeno lice. A ona je pucala od sreće. Pao sam na krevet, tresao sam se kao prut. Pogledam u susjedu, ozarena lica kaže mi:" Jao dušo, imaš lijep kurac, znaš koliko vremena nisam osjetila ovo. Ovo ti je predujam, slijedećih dana želim da dolaziš i da me jebeš a ja ti obećavam nezaboravno iskustvo. A sada ćeš da vidiš šta te sve čeka.

Skinula se, onako gola izgledala je božanstveno. Moj kurac je bio ponovo u pogonu. Zaskočila me, uzela moj tvrdi kurac i namjestila ga u vruću macu. Malo pomalo njena maca je primila cio kurac. Samo je tako sjedila pola minute, a onda je krenula da se nabija na njega. Gore dolje, gore dolje, cijelom dužinom. Sve je više stenjala, a kako se nabijala sve žešće, tako su njene grudi skakutale a ja sam jedva suzdržavao da ne svršim ponovo. To je trajalo nekih 10-15 minuta, a nakon što je zastenjala da svršava pridružio sam se i svrđio u njenu vlažnu macu. Onako umorna ostala je u tom položaju i spustila se na moja prsa sve zahvaljujući mi. Spustila se i ubrzo smo tako zaspali zaboravivši da je ipak Nova godina ali smo je proslavili na najljepši način.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina