Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja susjeda Anka

Od kada znam za sebe tu je bila moja susjeda Anka. Žena od nekih 60 godina, crna kosa, ogromne guzice i veće sise. San svakog dječaka. Bila je udovica već godinama. Često sam prije spavanja zamišljao nas dvoje kako se jebemo.

Jednom prigodom, kada sam imao 14 godina, ušao sam u prostoriju gdje je bila, noge su joj bile raširene, na sebi je imala bijele gaćice, a ispod su se mogle vidjeti crne stidne dlake. U mojim hlačama se pojavila nabreklina, vidjevši to samo se nasmijala i lagano skupila noge. Od tada skoro svaku večer sam maštao o sexu sa susjedom. Često bi znala proći kraj moje kuće u šetnju, obično u nekoj haljini ispod koje su se nazirale ogromne sise i guza. Ja bih se sakrio i drkao i drkao. Još više bi me uzbuđivala pomisao da je to ona znala.

Prošlo je par godina, ja sam otišao na studij u Zagreb i već sam zaboravio na susjedu a kući bih dolazio samo preko ljeta. I nakon prve godine fakulteta sam se vratio kući, bio sam sam u kući jer su moji otišli na more. Zazvonilo je na vratima, ja sam otvorio vrata a na njima je bila moja susjeda. Na sebi je imala bijelu haljinu, koja je na suncu bila providna. Pitala je gdje su moji, rekao sam da sam sam u kući i da sam se tek probudio i ako hoće da popijemo kavu. Ušla je, sjela na fotelju a ja sam spremio kavu. Spustio sam kavu na stol i sjeo preko puta nje na dvosjed. Tada sam mogao vidjeti, susjeda je raširila noge, vidjele su se bijele gaćice ali ovaj puta maca joj je bila obrijana. Nisam mogao skrenuti pogled.

Ona je pitala: "Sviđa ti se to što gledaš? ", rekao sam:"Da, mnogo sam puta maštao? . Ona je mogla vidjeti izbočinu u mojim bermudama a ja sam počeo da crvenim. Ona je rekla:"Hajde, hajde ne stidi se". Na te njene riječi sam skočio i prišao joj, a njene ruke su krenule prema bermudama, lagano mi je povukla bermude i pred njenim očima je iskočilo moje 18-cm dugo koplje. Uzdahnula je rekavši:"Opa, nisam odavno vidjela kurca a posebno ovoliku veličinu. Onda se spustila, lice joj je bilo tačno ispred mog glavića. Podigla ga je, isplazila jezik i počela da liže, najpre jaja, pa cijelom dužinom sve do glavića. Stavila ga je u usta i počela da puši, mrljajući jezikom po njemu u svim pravcima. Mislio sam da cu se onesvestiti od uzbuđenja. Rukom ga je stegla dole, oko korena i pocela da ga drka, lagano, pa sve brže. Bez riječi počela je da dodiruje jezikom vrh glavića koji je promjenuo boju. Stala je sve više i više da ga uvlači, dok je lijevom rukom mjesila moja jaja. Osjećao sam da dolazi orgazam i mislio sam ga izvaditi iz njenih usta, međutim ona to nije dopustila i svaku kap je primila u svoja usta i progutala.

Bez obzira na to kurac je i dalje stajao uspravan, a moja ruka se spustila i došla do njenih gaćica. Spustio sam se i krenuo jezikom prema njenoj pički koja je već bila dobrano vlažna. Haljina je sam spala i negdje su se i gaćice izgubile. Kako se jezik bližio nabreklom klitorisu, tako je ona sve više vlažila i uzdisala. Moje lice je bilo puno pičkinog soka a ona je doživljavala orgazam za orgazmom. Gurao sam jezik što dublje unutra, lizao joj nabrekle labije, sisao klitoris. Osjećao sam kako njeno veliko telo potresaju sve češći trzaji. Disala je šumno, ubrzano, dahćući. Lice mi je ubrzo bilo skroz umazano od njenog safta. Tada smo otišli u sobu i sex je trajao dobrih 2 sata.
Promenili smo pozulegao sam na krevet, a Anka je čučnula iznad mene i nasadila se na kurac. Sa obe šake oslonila se na moje grudi i počela da miješa. Postepeno je ubrzavala, pomjerajući se lijevo desno, čas napred nazad, čas ješajući u krug. Pica joj je radila kao drobilica, dahtala je poput parne mašine, lomila me svojim teškim, zahuktalim telom. Anka se nabijala i nabijala. Poslije se zahvalila a mi koristimo svaku priliku da ponovimo ovo iskustvo

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija