Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja susjeda sa sela 2

Morali smo da se brzo spremimo, bili su pred ulaskom u kuću. Počela je da navlači hlače, a kasnije i majicu. "Zaboravila sam obući gaće" - rekla je nakon čega je uzela tange i grudnjak i stavila ih u moje bokserice. Međunožje mi je bilo ogromno. Kroz rozu majicu joj je izbijala sperma, bila je potpuno mokra. Ušli su otac, a za njim susjed u sobu. "Je l'gotova većera? " - prvi progovori susjed. "Jest, saću postavit' sto. " - odgovori susjeda te se uputi ka kuhinji. Na izlazu iz sobe reče: "Mali, možeš mi pomoći u trpezariji? " - vidno joj je bila mokra majica od sperme ispod nje.

Prije nego što sam mogao odgovoriti, susjed upita: "Što ti je majica mokra? ", na šta ona odgovori: "Ma prala sam suđe, pa sam slučajno previše vode pustila. " "Hajde sine, pomozi susjedi" - rekao je tata. Otišli smo u kuhinju po tanjire i escajg. "Moraš mi vratit' veš" - rekla je približavajući mi se. Odjednom je njen jezik bio isprepleten s mojim, a ruka joj je već mazila moje međunožje. Zavukla je ruku u moje gaće, izvukla grudnjak, bacila ga na pod, a zatin izvukla tange i prislonila ih na moj nos. Božanstven miris. Kurac mi je skočio kao raketa. Skinula je majicu sa mene, te je počela da me ljubi sve niže i niže. Vrat, grudi, stomak, sve dok nije došla do kurca. Poljubila ga je jednom u glavić, a zatim ga cijelog strpala u usta. Pušila ga je slasno, nikad bolje u mom životu. Trpajući ga u usta, masirala mi je jaja. Uhvatio sam je za kosu i nabio joj ga sve do jaja, držao sam je tako 30ak sekundi bez daha, počela je da lupa po mojim butinama, nisam je puštao, bklo je previše dobro. Pustio sam joj da uzme daha. "Jesi normalan ti? Hoćeš da se ugušim? " - digla je malo glas, ali je znala da je ne smije niko ćuti. Uhvatio sam je za stomak i okrenuo je leđima prema meni. Nagnula de na kuhinju i raširila noge. Skinuo sam joj hlače i vidio da joj šupak nije ni malo razrađen. "Jesi ikad.. . ? " - upitao sam i polako strpao pola palca u njen šupak.

"Nemoj! Nisam nikad niti ću. Čula sam da mnogo boli. " Ostavio sam šupak, spustio se na koljena i počeo da joj ližem picu i trpam joj jezik što dublje mogu. Uzdisala je sve teže i teže. "Požuri, stavi ga, moramo sto postavit'. " Ustao sam i nabio joj cijelog u vlažnu pičku. Stenjala je tiho, ali sve glasnije i glasnije. Nagnuo sam se na nju, uhvatio joj glavu i okrenuo je prema sebi. Njen jezik je brzo bio u mojim ustima. "Jeste li? ! " - vikao je susjed iz dnevnog boravka.

"Evo, brzo ćemo ! " - odgovorila je susjeda, stenjući u bolovima. Bio sam pri kraju, nisam mogao da ga izvadim od zadovoljstva. Počeo sam da joj punim pičku svojom toplom spermom. Nabio sam je na kurac 3 puta veoma jako. "Jesi to? .. . Nisi valjda u mene? " - okrenula se vidno ljuta. "Nisam mogao izdržat"- rekao sam. "Ti nisi normalan. " Obukla je tange, grudnjak, a zatim otišla po novu majicu, a meni je rekla da postavim sto. Na brzinu sam postavio sto u trpezariji i pozvao susjeda i tatu. Došli su vroma brzo, valjda su bili gladni. "Gdje je Nina? " - pitao je susjed.

"Otišla se raspremit, mokra joj majica bila, valjda. " - probuncao sam. Brzo sam sjeo za sto kako mi ne vi vidjeli poluerekciju. Došla je i susjeda u novoj, bijeloj majici ispod koje, kako se vidjelo, nije bilo grudnjaka. Ogromne bradavice su izbijale kroz nju. "Je l' dobra večera? " - upitala je, a zatim sjela pored mene. "Super je. " -rekli su svi u glas. Izvadila je hranu u svoj tanjir i jela desnom, a lijevu je stavila na moj, sad već spušten kurac.

Mazila ga je preko šorca, a malo nakon toga je zavukla ruku u gaće i počela da ga navlači onako spuštenog. Pogledala me je u oči ljutito, valjda joj nije bilo drago što je spušten. Izvadila je ruku i nastavila jest. Digla je pogled gore, valjda je time mislila da ga ja dignem. "Moramo ići" - rekao je tata. "Hajde, moramo većeras u grad". Ustao je i uputio se ka vratima. Otišao sam za njim, a došli su i susjedi da nas iprate. Susjeda mi je dok su se oni pozdravljali rekla: "Čujemo se većeras na chatu. " Vratili smo se u grad, a ja sam cijelu noć razmišljao o stvarima koje su se desila tog dana.

Uskoro nastavak

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija