Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja susjeda sa sela 3

Par dana nakon dogodovština sa susjedom na selu, budi me notifikacija za poruku. Onako pospan uzmem telefon i vidim nepoznat broj. "Cao macane. Uzela sam broj iz bakinog imenika, možemo se malo zabavit. " Odmah sam shvatio da je to susjeda. Spremio sam broj u viber i poslao sliku iz kreveta. Nista golišavo na njoj, čisto da vidi da sam tek ustao. Otišao sam do kupatila, umio se i oprao zube, a nedugo za tim je došla nova notifikacija. "Još nisi ustao? Nadam se da je neko drugi ustao ;).

" - pisalo je u poruci. Time je asocirala na moj kurac koji je, kao i svako jutro bio tvrd kao kamen. Pošto nije bilo nikog u kući, roditelji su bili na poslu, mogao sam malo da se opustim. Uslikao sam se kako držim kurac kroz bokserice i napisao na slici "Želiš ga? ". Odmah sam skinuo bokserice i počeo da ga polako drkam očekujući njenu poruku. Notifikacija je stigla, otvorivši je ispred mene je iskočila slika njenih sisurina u premalenom rozom grudnjaku koji im je još dodavao veličinu. Na slici je pisalo: "Želiš li ti ovo? ". Uslikao sam kurac, i usput uhvatio malo svojih pločica na trbuhu i poslao joj takvu sliku, bez teksta. Njena slijedeća slika koja mi je uduplala otkucaj srca bile su njene ogromne sise bez grudnjaka. "Jesi sam kod kuće? " - pitala je u poruci. "Jesam? "

- odgovorio sam začuđujuće jer ne znam zašto me je to pitala, selo u kojem je živjela je bilo udaljeno dva sata vožnje od grada u kojem sam ja živio. Postala je neaktivna na viberu. Nije primala poruke koje sam joj slao. U tom trenutku se začulo zvono na vratima. Obukao sam šorc i majicu na sebe kako ne bih nekoga dočekao gol i otišao da provjerim ko je. Kroz špijunku sam vidio da je to komšinica, naravno zaključio sam to po sisama. Brzo sam otvorio vrata, a ona me odmah gurnula unutra i zatvorila ih. Uvalila mi je jezik u usta. "Otkud ti? ".

"Ma muž mi dolazio u grad, pa mu ja rekla da moram da kupim neke stvari u tržnom centru. " - rekla je nakon čega me je počela ljubiti i lizati po vratu. "A one slike? Gdje si ih uslikala? " "U WC-u tržnog centra. " Na sebi je imala rozu majicu koja je bila malko providna tako da se mogao nazirati rozi grudnjak ispod nje. Dolje je imala farmerke toliko utegnute da su joj se gaćice iscrtavale po guzici.

"Hajde idi u svoju sobu da ti pokažem šta dam kupila. " Uhvatio sam je za guzicu i otišao u svoju sobu. Legao sam na krevet i skinuo se potpuno go, kurac mi je već bio napola dignut. Nekoliko minuta kasnije ušla je u sobu. Napravila je od sebe pravu kurvu. Kosu je raspustila tako da joj je padala do ramena, a na usne je stavila jako crveni karmin kako bi se isticale. Na sebi je nosila crni catsuit (čipkasti komplet) sa halterima i g-string gaćicama, a na nogama su joj ostale crvene štikle u kojima je i došla. Kurac mi je poludio. "Je l' ti se sviđa? " Okrenula se i naguzila kako bi joj odmjerio zadnji kraj. Ostao sam bez riječi, samo sam klimnuo glavom. Prišla je mome međunožju i klenula. Počela je da veoma polako drka moj kurac. "Voliš kad ti komšinica drka? " - polako je ubrzavala tempo.

"Daa" - počeo sam teže da dišem. Uhvatio sam jastuk i stavio ga pod glavu. Primaknula je svoje usne kurcu i počela da liže glavić. "Ili više voliš da ga komšnica puši? " Nisam ništa rekao, samo sam je gledao šta radi. Polako je stavljala glavić u usta, a zatim sve veće i veće dijelove kurca. Gledala je u mene dok je to radila. Zazvonio je njen telefon. Javila se. "Halo! " - nastavila ga je pušit. "Ahmm" - pušeći je odgovarala na pitanja. "Mhhhhmmm" - nije ga vadila iz usta. Prekinula je vezu i strpala ga cijelog u usta. Osjećao sam da se bližim kraju. Nisam mogao da odolim. Uhvatio sam je za kosu i gurnuo joj ga u usta do kraja. Počeo sam da ih punim duboko svojom toplom spermom.

Zagrcnula se. Pustio sam je kako se ne bi ugušila. Pogledao sam u nju: "Voliš kad ti komšinica guta spermu? " - otvorila je usta, nije ni malo sperme ostalo u ustima. Gurnula me na krevet i počela se penjati na mene. Okrenula se, a njena guzica je stala iznad moje glave. Počela je ponovo da mi puši. Odmah sam joj pomjerio gaćice u stranu i počeo da joj obrađujem pičku. Lizao sam joj klitoris i pio sokove iz njene pičke. Malo nakon toga sam prišao njenom šupku. Polako sam ga počeo vlažit i oblizivat. Gurao sam svoj jezik unutra. "Je l' bi izjebao svoju komšinicu u njenu usku rupicu? "

- samo sam to čekao, od početka sam htio da je pojebem u guzu. "Daa, jako bih to želio. " - s entuzijazmom sam to rekao. Osjetio sam bol u mom šupku, gurnula mi je prst u šupak. Brzo sam je skinuo sa sebe i uhvatio za vrat. "Boli, a? - upitala je. "Naravno da boli, šta radiš? " "Isto tako mene boli. " - rekla je s blagim osmjehom. Oborio sam je na krevet, raširio joj noge i nabio ga koliko god sam mogao. "Aaaaaaj" - uzviknula je veoma glasno. "Hoćeš grubo kurvo? Evo ti grubo. " - nabijao sam joj kurac najdublje i najbrže što sam mogao. "Aaaaaj, tooo, tooo komšijaa. Jebi svoju komšinicu! "

- vrištala je od zadovoljstva. Počela je da svršava, pička joj se grčila, a isto tako i njene noge. Uhvatio sam je i brzo protrljao njenu pičku sa tri prsta. Ispuštala je sokove. Okrenuo sam je u doggy style. Nabio sam joj ga u pičku opet do kraja. Nabijao sam joj kurčinu sve jače i jače.

"Toooooo, svršiću ponovvoooo! " - vrištala je nenormalno glasno. Ponovo je počela da svršava, njeni sokovi su počeli da izlaze, a pička joj se "sužavala". Osjećao sam da sam pri kraju. Odlučio sam da joj se osvetim za onaj prst. Brzo sam izvadio kurac iz pičke i ubacio ga što sam dublje mogao u nje šupak. Nisam mogao duboko jer nije bio razrađen ni malo. Vrisnula je glasno. Počeo sam joj punim šupak spermom. Zadržao sam kurac dok nije nestalo sperme, sva je ostala u njenom malom otvoru. "Ša radiš? "

- vikala je ljutito. Samo sam se nasmijao i legao na krevet. Dirala je prstom šupak i zahvatila malo sperme sa površine, prinjela ju je ustima i okusila. "Unutra si? Mislim.. . u šupak? " - zbunjeno je pitala. Klimnuo sam glavom sa osmjehom na licu. "Ti nisi normalan, rekla dam ti da ga ne diraš! I sam si vidio kako boli. " - rekla je smijući se. "To ti je bila osveta. Sad smo jedan za jedan, al' daćeš ga kad-tad. " "Nadaj se mali. " - rekla je to i izašla iz sobe. Čekao sam da se vrati kako bi nastavili avanturu. Vratila se, ali na sebi je imala odjeću u kojoj je došla. "Gdje ćeš? "- pitao sam zbunjeno. "Malo prije dok sam ti.. . khm.. . zvao me muž, moram bit' za 10 minuta kod tržnog centra. " "E jebi ga! " Ustao sam da je ispratim. Kod vrata sam je udario po guzici i otvorio joj. "Ćao! " "Ćao. " Otišao sam da se istuširam, željno iščekujući slijedeći susret sa susjedom.

Uskoro nastavak

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija