Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja susjeda, moja učiteljica

Upravo sam završavao srednju školu i spremao sam se za maturu, ali s obzirom da baš i nisam bio neki zagriženi učenik imao sam problema sa nekim predmetima. Moja mama je imala neke želje da bih ja mogao upisati neki fakultet, iako se meni baš i nije dalo, te je otišla kod naše susjede koja mi je inače predavala u osnovnoj školi, te ju zamolila da mi da instrukcije, a ona se složila.

Meni je bio takav neugodnjak, da sam razmišljao da ni ne idem na instrukcije, ali sam znao da bi mama za to saznala, pa bi bilo vraga. Uglavnom, pokunjeno sam otišao kod susjede Mire na instrukcije. Inače susjeda Mira je bila žena od 42 godine i bila je rastavljena već tri godine. Bila je stvarno rasna žena, crnka sa većim grudima, vitkog tijela, sa lijepom guzom koja se lijepo ocrtavala u tajicama kada je trčala po obližnjem parku. Znam da nije bilo klinca, a mislim ni starijih muških koji nisu barem jedanput izdrkali na nju. Ja priznajem za sebe da jesam, nekoliko puta, tj svaki put kad bi ju vidio u onim njenim tajicama na trčanju. Zato mi je i bilo neugodno, uz sramotu instrukcija. Uz to što mi je predavala u osnovnoj školi, bili smo i susjedi u istom ulazu, jedino smo mi bili na prvom katu, a ona na šestom.

Došao sam liftom na njen kat i pozvonio na vrata, a ona mi je otvorila u onim tajicama, a vidio sam da je znojna, pa sam zaključio da se upravo vratila sa trčanja. Odmakla se u stranu i rekla:

- Hajde ulazi. -kliznuo sam kraj nje i krenuo prema dnevnom, ali je rekla da idem u kuhinju, pa sam se okrenuo i ponovo prošao kraj nje odmjerivši njene sise usput, te sam osjetio da mi se kurac meškolji u gaćama.

Zauzeo sam poziciju za stolom i izvukao sve svoje knjige koje sam imao, a Mira se još malo vrtila po stanu, a onda došla u kuhinju. Pitala me šta ću popiti, te se nagnula sa guzom prema meni dok je vadila sok iz frižidera i natočila nam dvije čaše, a zatim je sjela kraj mene i rekla:

- Hajde da vidimo u čemu je problem? -primila je knjigu koju sam donio i malo ju pregledala, pa onda mene pogledala- Opet ti po starom, ha? Ne da ti se učiti, baš kao i u osnovnoj..
- Ma ne.. -počeo sam se braniti, ali me ona odmah prekinula pokretom ruke.
- Sve mi je jasno, ne trebaš objašnjavati -samo se nsamješila i nastavila- Pucaju hormoni i bliži se ljeto, pa su misli već na nekoj plaži i sa nekom djevojkom.. -tu je malo zastala i pogledala me- Imaš djevojku, zar ne?
- Ne, nemam -rekao sam i odmahivao glavom, a ona se nasmješila.
- Čudno da takav frajer nema neku curu? -rekla je sa nekim podsmjehom, pa dodala- Curice vole zločeste dečke.

Uživala je gledati kako se crvenim od muke i nelagode, a onda mi je stavila ruku na moju i osjetio sam toplinu njenog dlana, a ona je samo nastavila dok se meni kurac dizao na veliko od njenog dodira i ugodnog glasa:

- Samo se malo šalim sa tobom, daj se opusti, pa ne grizem.. -tu je zastala i namignula mi- .. osim ponekad.

Ja sam se cerio blesavo osječajući kako mi je procurilo na glaviću. Pokazala mi je odakle da počnem čitati, pa je ustala i otišla do sudopera, a ja sam čitao, tj pokušavao sam se skoncentrirati na čitanje. Krajičkom oka sam pratio nju dok je prala suđe, a kurac me je već bolio u gaćama. U jednom trenutku sam prestao čitati i gledao samo u njenu guzu, pa nisam ni primjetio da me ona gleda, tako da me njen glas trgnuo:

- Zdravko, zašto ne čitaš? -rekla je to tiho, ali kao da me je kroz zvučnike to pitala, tako sam se trgnuo.
- Ovaj.. -počeo sam zamuckivati, a ona mi je prišla brišuči krpom ruke, pa se nagnula nad stol, tako da je lijepo vidjela moju izbočinu na hlačama, a i ja njen dekolte i pozamašne sise u njemu.
- Vidim da tebe muči nešto drugo -glas joj je bio prigušen, a onda se okrenula i otišla u kupaonicu.

Sjedio sam pokunjeno i zbunjeno, jer sam mislio da sam se osramotio pred bivšom učiteljicom, te susjedom i mislio sam da će se ovo pročuti po susjedstvu. Uto se ona vratila i nosila je nekakvu kremu u rukama, pa sam mislio da si ide ruke namazati nakon pranja suđa, a ona je sjela na drugu stranu stola i pozvala me k sebi. Ustao sam i pokušao prikriti izbočinu na hlačama, što je bila nemoguća misija, jer sam imao jako velikog za svoje godine. Prišao sam joj, a ona mi je odmakla ruke i otkopčala hlače, te ih spustila sa gaćama niz noge. Moja kurčina je ispala u punoj dužini, te je Miri izmamila duboki uzdah, pa me pogledala i tiho rekla:

- Oo Zdravko, pa što ti to imaš tu? -pomazila ga je prstima od jaja do glavića, a kurac mi se trzao kao konj na rodeu.

Istisnula je kremu na jednu ruku, te mi primila kurac njom i počela ga trljati gore dolje. osjećao sam takvu ugodu, a zbog kreme njena ruka je samo klizila po mom kurcu. Nije trebalo dugo i Mira je vidjela da ću početi svršavati, te je primakla glavu bliže meni i usnama obujmila moj glavić. To je bilo presudno i počeo sam prazniti svoja jaja u njena usta, a ona je sve pokupila i oblizujući se progutala sve što sam ispraznio u njena usta:

- Mmmmm.. . dobar ti je okus -rekla je, a onda na moje iznenađenje cijeli moj kurac uspjela ugurati u svoja usta i počela mi ga pušiti.

Ja sam bio u sedmom nebu, a njen jezik je radio čuda na mom kurcu, tako da sam se bojao da ponovo ne svršim prerano, ali je ona imala druge planove. Odmakla se od mene i počela skidati svoje tajice, te sam vidio da ne nosi gaćice, ili ih je skinula u kupaonici, pa je skinula majicu i sportski grudnjak, te je sad potpuno gola bila ispred mene. Njeno vitko i mišićavo tijelo sam jedva čekao primiti i ljubiti, a ona je odmakla knjige sa stola i legla na stol pa mi rekla da počnem lizati njenu pičku koja je bila ukrašena crnim dlačicama ošišanim u trokutić. Sagnuo sam se i sjeo na stolicu, pa zaronio između njenih nogu i počeo joj lizati pičku koja je mirisala na znoj i njene sokove od čega mi se zamutilo pred očima i kurac mi je postao još tvrđi. Lizao sam ju dobrih desetak minuta dok je ona stenjala i dahtala na stolu trzajući nogama. Iz njene pice je curilo kao ludo, a ja sam se trudio sve polizati. Zatim mi je rekla da ustanem, pa se i ona uspravila i navukla mi kondom, za koji ne znam odakle je izvukla. Nakon toga je namjestila moj kurac na ulaz u njenu pičku i rekla da ju jebem žestoko.

Primio sam ju za bokove, a ona je legla natrag na stol, te sam ju počeo jebati zabijajući kurac duboko u njenu pičku. Stenjala je glasno dok se držala rukama za rub stola da ne odleti sa njega, a ja sam se trudio iz petnih žila nabiti joj svoj kurac u njenu pohotnu i kurca željnu pičku. uskoro je ona po treći put počela svršavati, a ja sam bio spreman ispaliti ostatak sperme iz svojih jaja. Grčio sam se svršavajući i bilo mi je čudno jer sam osjetio da mi je glavić mokar od moje sperme, a kad sam ga izvukao iz njene pičke, Mira je skinula kondom i oblizala mi kurac od sperme, te se oblizala, a onda mi je rekla:

- Nadam se da ćeš se sada moći skoncentrirati na učenje?
- Hoću -prodahtao sam kroz smješak praznih jaja i izvalio se natrag na stolicu.

Sjedili smo još nekih sat vremena onako goli za stolom, a ja sam morao učiti. Nakon toga je rekla da je dosta za danas, ali mi je svejesno još jednom navukla kondom, pa sam ju pojebao s guza dok sam ju držao za sise. Oboje smo nekako zajednički svršili, a onda sam morao ići kući, pa smo se dogovorili da se vidimo sutra u isto vrijeme, te sam jedva čekao instrukcije.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija