Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Moja susjeda sa sela

Svakog vikenda, od kad sam bio mali, idem na selo kod bake. Taj događaj je učestao u mom životu, tako da više se ni ne pitam da li idemo i kuda idemo, samo se spremim i sa svojim roditeljima idem kod bake. Lijepo je u selu, čist zrak, ali mi je uvijek bio naporan rad sa bakinim susjedom, čija je kuća bila nedaleko od bakine. Svakog vikenda radimo nešto sa njim u polju. I tog vikenda smo započeli sijanje krompira, kao i svake godine u to doba. Radili smo gotovo cijeli dan, časkali onako bez veze. Sat prije polaska, susjed me upita: "Hoćeš otići do kuće da kažeš Nini da napravi većeru dok dođemo? ". U tom trenutku mi je laknulo, jer sam znao da neću raditi više na polju. Inaće Nina je bila njegova žena. "Ma hoću, nema problema. " - odgovorio sam kao da mi je svejedno, ali i nije baš bilo. Zaputio sam se kući, preko sela i ubrzo stigao. Bez kucanja ušao u kuću susjeda i uputio se prema kuhinji. Kroz pomalo odškrinuta vrata vidio sam visoku crnku, moju susjedu. Čistila je nešto iznad sudopere i mješala ogromnim guzovima, dok je nešto pjevušila. Prvi put sam je gledao na taj način, kurac je htio da mi eksplodira. Počeo sam da ga navlačim preko šorca, ali sam morao da uđem, jer ako ne uđem, zakasniće s većerom. Namjestio sam kurac da se što manje vidi i ušao u kuhinju. Brzo se okrenula. A pred mojim očima su se ukazale sise u majici sa velikim dekolteom, brzo sam skrenuo pogled. "Već ste stigli? " - upitala je.

"Ma ne, poslao me susjed da ti kažem da počneš pravit većeru. " - jedva sam to izgovorio. "Aaaa, većera je skoro gotova, a ti hoćeš se vraćati u polje ili ćeš ovdje ostat'dok ne dođu? " - govorila je namještajući majicu mokrim rukama. Na rozoj majici se oslikala velika bradavica. "Ma ostaću, malo leć' dok oni ne dođu. " - nakon čega sam se uputio ka dnevnom boravku. Legao sam na trosjed, još jednom namjestio nabreklu kurčinu kako bi se što manje vidjela i pokušao zaspati. Nije mi izlazila iz glave slika ujninih sisa i guzice. Ušla je u dnevni boravak, brzo sam zažmirio kako bi mislila da spavam.

Pomalo sam gledao kroz poluotvorene kapke, šta radi. Sjela je na dvosjed i uzela daljinski u ruke, onda se okrenula i začuđeno pogledala u moje međunožje. Primjetila je, nisam znao šta da radim, srce mi je kucalo brzinom svjetlosti. Nagnula se prema kurcu i odmjeravala ga kroz šorc, nisam otvarao oči, nisam imao hrabrosti. Krenula je rukom ka njemu, pipnula ga i brzo povukla ruku, valjda je mislila da sam se probudio. Uhvatila ga je rukom kroz šorc i počela ga drkati kroz njega.

Nisam se pomjerao, samo sam nenamjerno ispustio uzdah zadovoljstva. Nasmješila se i pogledala me u oči, otvorio sam ih i iznenađeno, kako ne bih bio sumnjiv pitao: "Šta radiš? ". "Ništa. " - odgovorila je s osmjehom, a potom svukla šorc i jako počela natezati nabreklu kurčinu. Nisam mogao da izdržim, svršio sam iste sekunde, sperma je letila visoko, a jedan je mlaz pogodio u obraz. "Kad prije? " - rekla je smijući se, a zatim je prstom pokupila spermu s obraza i prinjela je ustima. Progutala ju je. Nisam mogao da vjerujem svojim očima, šta se odvijalo u tom trenutku. "Ne smijemo ovo, brzo će se vratiti oni! " - tiho sam rekao. "Pa hajde onda da požurimo! " - rekla je to svlačeći majicu, nakon čega je ostala u crvenom čipkastom grudnjaku. Te sise su bile ogromne. Skinula je grudnjak, bradavice - ogromne. Ne znam od kud mi hrabrost, ali uzeo sam stvar u svoje ruke, počeo sam svlačiti uske hlače s nje. Jedva sam joj ih skinuo sa velikih guzova. Nisam mogao da vjerujem prizoru koji sam vidio. Ogromne sise, bradavice, guzica, a veoma malo stomačića. Nagnula se na dvosjed i samo zapovjedno rekla: "Hajde ulazi! ". Prislonio sam svih svojih 18cm na njenu pičku i odmah gurnuo cijelog. "Aaaaaah! " - uzviknula je - "Nisam mislila sve, ali nastavi, uuuh! ".

Nabijao sam cijelog sve brže i brže. Vikala je "Jače, jače, svršiću! ". Počela je da se grči, a njeni sokovi su preplavljivali moje međunožje, svršila je, a i ja sam bio pri kraju. " "I ja ću! " - uzviknuo sam. "NE, NE! " - brzo se skinula s kurca i legla na leđa. Uhvatio sam kurac i počeo ga drkati. Ubrzo je počela da šiklja sperma u mlazovima, bilo je po cijelom njenom tijelu. Po sisama, stomaku, dlakavoj pički, svuda. Čula se škripa kapije iz dvorišta, a i glasovi ujaka i mog oca. Ujna i ja smo pogledali jedno drugo u oči.


Ostatak očekujte uskoro.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija